| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 58 59 [60] 61 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 1 2006, 08:33 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
שמעו ברור שבן יוסף עדיף על בנאדו אבל אין לכם בררה-זה או בנאדו או בלם זר.
לפי דעתי בית"ר הייתה צריכה לנסות ולפתוח תארנק על דקל קינן שהוא השקעה לעתיד ולפי דעתי יותר טוב מבנאדו. אבל טוב שהוא נשאר בחיפה,יש לו עתיד ענק. -------------------- Respect My Authoritah |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 1 2006, 09:39 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הרס אותנו המניאק עוד שבועיים וחצי מתחילה הליגה והוא תוקע אותנו בלי בלם במצב לא ברור כזה זה מעצבן והוא רוצה רק כסף לא מעניין אותו בית"ר לא הסמל לא הקהל שיילך לשחק בגרמניה לשמה הוא מתאים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 1 2006, 10:04 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
בוא נתחיל מזה שבנאדו כמעט סגור בבית"ר..אז תקוע אתה לא תהיה..וגם במצב הכי קריטי אתה שם את אמסלם כבלם..כמו בעונה הקודמת..שהוא עשה את התפקיד מצויין..ונתן את הנשמה לסמל לקהל ולכולם. זה שבן יוסף ניסה להוציא כמה שיותר כסף מבית"ר אני מסכים איתך וזה שזה מעצבן ומרתיח גם את זה אני מבין ..אבל אני לא יאחל לשחקן ישראלי ללכת למשרפות..שיהיה לו בהצלחה באירופה.. ואני מקווה שמשהו לא יסתדר והוא יהיהי בבית"ר שנה הבאה -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Aug 1 2006, 10:07 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
באמת קצת הגזמתי סעמק אני שונא את עצמי עכשיו על הקטע הזה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Aug 1 2006, 11:22 PM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
תתבייש לך |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 2 2006, 02:59 AM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אתה תשתוק אל תתערב י'הומו -------------------- |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Aug 2 2006, 06:37 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
עלק שיצליח אני לא משחרר את האפס הזה גם אם הוא מתפוצץ נותן לו להירקב עד שבנאדו פורש ואז הוא יחזור לההתאמן עד אז שיחמם את הצפוני -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 2 2006, 09:48 AM
|
||
למה לא את המערבי ???..חחח..אתה נותן לו בצפוני להיות...חחח לא לשחרר גמאני מסכים.. -------------------- |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 2 2006, 11:24 AM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אתה תהיו חייבים לשחרר אותו אם יציעו מאירופה 200 אלף או 150 אלף לא יודע כמה סכום השיחרור שלו.
אבל לקבוצה בארץ לא הייתי משחרר אותו במקום בית"ר. הייתי רוצה לראות אותו בחיפה אבל גם אנחנו לא צריכים אותו כי לנו את אולארה שלא נופל ממנו ואת דקל קינן שהוא עוד שנה שנתיים טל בן חיים הבא. -------------------- Respect My Authoritah |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 2 2006, 12:21 PM
|
דדי בן דיין חתם רשמית בנתניה
ליאור אסולין סוף סוף שוחרר מעבדות וחתם בבני יהודה והוא ירוויח 150 אלף דולר לעונה,כנראה השאלה לעונה. -------------------- Respect My Authoritah |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 2 2006, 01:28 PM
|
||
אחחח ליאורר...חבל.. -------------------- |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 2 2006, 10:28 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
קבוצה יפה בנו להם הזהובים מהשכונה שוער כמו אניימה עם הגנה סבירה מינוס עם קישור חזק מאוד וחלוץ כמו אסולין מינמום צריכים להיות מקום 4 -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 2 2006, 10:58 PM
|
||
6-4 הם צריכים להיות. 1-3 מכבי חיפה,הפועל ת"א ובית"ר. באמת יש להם קבוצה טובה בעיקר עם הזרים טובים כמו שהם הצהירו. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Aug 7 2006, 11:43 AM
|
חחחחח איזה מצחיק נימני, חושב הוא סער פדידה.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/953730 -------------------- Respect My Authoritah |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Aug 7 2006, 01:28 PM
|
||
הקהל מקלל את ההנהלה.. ההנהלה לא עושה מה שנימני רוצה התוצאה : בלאגן במכבי כל הקהל לובש שחור ועושה צעידות בארץ בשביל נימני מ-ו-ש-פ-ע-י-ם...!!! -------------------- |
||
(61) « ראשון ... 58 59 [60] 61 |
![]() ![]() ![]() |