| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jul 2 2006, 11:24 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
מה קשור "קודם גרשון " ? אפשר לחשוב שאמרנו שגרשון לא ישחק אצלנו ואני שמח שהביאו את גרשון הוא שחקן ברמה ובקשר למוסלמי..דבר ראשון זה לא בטוח שהוא מוסלמי...השם אולי מטעה דבר שני במידה והוא מוסלמי...בנתיים זה רק לנוער....ואם הוא אכן מוסלמי אני בטוח שייעשה מעשה נגד ההנהלה זה לא להאמין בכל הזדמנות אתם תוקפים את בית"ר ולזה שאמר " עבאס סואן, הקפטן האמיתי של ביתר " עד עכשיו למרות כל מה שתגידו ערבי לא שיחק בבית"ר..לא משנה כמה שתרצו זה לא קרה ! שזה יקרה (לא נראה לי בגילגול הזה ) אז תרשום את זה -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jul 2 2006, 11:27 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
ודרך אגב אני יכול להגיד : קודם העיפו את נימני אחרי זה הביאו את ברקוביץ אחרי שהוא אמר במפורש שהוא רוצה לשחק בחיפה אחרי זה הביאו את עומר פרץ הכל כך אדום מה הלאה? -------------------- ![]() |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jul 3 2006, 12:19 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
קורנפיין עוד שנתיים. שמעו לא יודע אם יש כזה חוק או אין כזה חוק אבל שיחקו בחיפה בעונה הזאתי 6 זרים באותו זמן. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 3 2006, 02:23 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא יעשה שום דבר נגד ההנהלה יא אוהד מעפן אתה וכל הילדונים שעשו להם שטיפת מוח על המוסלמים וכל זה אז הוא מוסלמי ביג דיל אפשר לחשוב הוא ערבי נוצרי כולה מוסלמי מגאנה שלא יודע כלום על המזרח התיכון ועל המלחמה בינינו לבין הערבים ואני בטוח שאין לו אפילו דעה בנושא כולה ילד בן 17 מה הוא מבין מהחיים שלו? אז תתחיל לשנות דעה אתה וכל הקומץ המעפן שחושב כמוך אנשים כמוך הורסים את המדינה ואת המזרחי בפרט -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jul 3 2006, 02:21 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
הקפטן האמיתי של אמא שלך במיטה י'הומו... שמעון גרשון אחלה בלם..אף אחד לא התנגד שיביאו אותו לבית"ר (אז למה אתה אומר "קודם גרשון") באסילה מצטרף למחנה האימונים של בית"ר...בן יוסף היום ערך את האימון הראשון שלו במחנה.. ברק יצחקי ערך אימון מלא ונראה טוב במשחקונים.. המחנה אימונים הזה עשה רק טוב לבית"ר... בע"ה יהיה טוב....ואבי שאמרתי לך להיות אופטימי אז תהיה אופטימי. !!!..תמיד !!! -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 3 2006, 02:28 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אני תמיד האמנתי בך
הבאסילה הזה העתק של ויירה מבחינת המבנה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jul 3 2006, 02:35 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
כמו חצי מהכושים בעולם. השם שלו מוכר לי אבל אני לא יודע מאיפה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jul 3 2006, 02:48 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
-------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jul 3 2006, 02:49 PM
|
||
בקיצור מה אתה רוצה ? כל תגובה שקשורה לבית"ר אתה מגיב..יאללה שתחררר. ! אתם תיקחו אליפות..דיי כבר לדבר על בית"ר..הרי הם לא מעניינים אף אחד.. יאללה חפרת במוח...שתוק -------------------- |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jul 3 2006, 03:16 PM
|
||
אם אמרת לי שתוק אז אני אשתוק. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jul 3 2006, 07:48 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
שחקן סיינה בכדורסל -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jul 3 2006, 09:18 PM
|
3-0 ללבסקי סופייה על בית"ר במחצית...
-------------------- |
| Matis |
פורסם ב: Jul 3 2006, 09:48 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
קיצר ביתר סתם עגלות
וחיפה שוב תיקח אליפות -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jul 3 2006, 10:02 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אי אפשר לשפוט ע"פ משחקי אימון.
-------------------- ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Jul 3 2006, 10:29 PM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
מטיס אחי אתה טועה הפעם. ביתר לוקחים! -------------------- ![]() |
||
(61) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |