| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Matis |
פורסם ב: Jun 28 2006, 10:01 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
אני אישית לא יקלל אותו,
ומקווה ששאר הקהל יקבל אותו. -------------------- ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 28 2006, 10:27 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
תירגעו, הוא מבכביסט, אני מבטיח לכם, רק שינסה עכשיו לעשות את הסמל של מכבי, שיקרע איזה רצועה בניסיון.
כסף עומר כסף יאללה כסף מלחמה... -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 28 2006, 11:00 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
קראתי רק תשורה האחרונה "עידוד הוא לא יקבל.." את זה אנחנו נראה.. -------------------- ![]() |
||
| Mosh |
פורסם ב: Jun 29 2006, 12:23 AM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
עוד החתמה של שחקן שעדיין לא הוכיח ת'עצמו בליגה. מכבי נבנית בטיפשות. כמה שערים יש לעומר פרץ? 3? זה כלום. אם מכבי בונים עליו כחלוץ שני ליד ביטון (שגם הוא עדיין סימן שאלה גדול), הם לוקחים הרבה סיכון. התקווה האמיתית ובערך היחידה של מכבי, היא שאלי כהן יפגע בזרים. זה הדבר היחידי שיכול להציל אתכם מעונה בינונית ומטה. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 29 2006, 12:24 AM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
איך אתם משווים את שימון גרשון לעומר פרץ.
בעוד ששימון מעולם לא לבש מדים שצבעם לא אדום, עומר גדל כבן של וויקי (למרות שאמרו לי שהוא שר באחד המשחקים "הפועל עולה" הוא אחד הסמלים המכביסטים הגדולים שהיו), היה קשה לכמה אוהדים שלנו לקבל את עומר בגלל שטענו שהוא "מכביסט" מהבית. אחרי שכמה אוהדים חפרו לו במוח אחרי הגול שלו מול אשדוד הוא עשה את הסמל של הפועל, עשה את זה גם נגד בני יהודה והפועל פ"ת, שואלים אותי זה היה נראה לי צבוע ברמות וכמו רבים חשבתי שהוא זונת קהל מדרגה ראשונה, הבנאדם בכלל לא יודע מה אומר הסמל של הפועל. רוב האוהדים לא מרגישים נבגדים מהעזיבה של עומר פרץ, אני מעדיף את אודי כפיר עליו בכל יום. אז להשוות אותו לגרשון זה פשוט מצחיק עזבו את זה שגרשון הוא שחקן מצוין שכל קבוצה צריכה לשמוח לקבל ועומר פרץ הוא ילד מניאק ותאב-בצע, שימון היה בהפועל לאורך כל הקרירה שלו, אני מניח שהוא היה אוהד הפועל עוד בילדותו כי אם לא איך תסביר שהוא הגיע להפועל בגיל 13, לעומת עומר שגדל כבן של וכילד הקבוצה הראשונה אליה הגיע הייתה מכבי ת"א. -------------------- ![]() |
| itay_ih |
פורסם ב: Jun 29 2006, 02:37 AM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 6 משתמש מספר: 3,087 תאריך הצטרפות: 24-July 05 מצב: ![]() |
לכל מי שאומר שבן יוסף שוחרר מבית"ר..תשמעו...
לבן יוסף יש חוזה בבית"ר או אופצייה לחול מעל 150 אלף דולר אז בקבוצה בארץ הוא לא יהיה...או על המגרש עם התפשרות על כמה אלפי דולרים.. או במערבי..ביציע הכבוד..חילוף עם אפק..שימשיך לחשוב כלכלית עם ראש בקיר.. ווואלה תראו אותו הרבה השנה=------ ביציע ! ! ! ודרך אגב.. זה טל ברמי (התחברתי דרך חבר שלי) רועי אבי מישהו..עשיתי פורמט למחשב ואני לא זוכר את הסיסמא..תעזרו.... <<bRaMi-TaL>> זה אני !~!! הודעה זו נערכה ע"י itay_ih ב Jun 29 2006, 02:38 AM -------------------- [SIZE=7][FONT=Geneva][FONT=Arial][FONT=
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 29 2006, 03:26 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
תתחבר לרועי לאיסקיו תיתן לו את השם משתמש שלך באינטרנט שכחתי איך קוראים לזה יענו זה עם ה@ והוא ייתן לך את הסיסמא -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 29 2006, 03:44 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הדיון פה זה על העברות, חלאס לדבר על גרשון ופרץ כי הם לא מעניינים פה אף אחד
מי שרוצה שיפתח על זה דיון מסודר -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 29 2006, 06:22 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
רשמית: לרואה נמכר לסושו תמורת מיליון יורו
וואנצ'ופה כנראה לא יגיע קרדיט לאסף שקד -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 29 2006, 07:47 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בית"ר במצב לא הכי טוב. חסר קשר,בלם,חלוץ,מגן ימיני. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 30 2006, 12:06 AM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בהמשך להודעה שלי מלמעלה-גם קשר אחורי.
עוד שם שבית"ר רוצה-חלוץ ציריך ומלך השערים: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...ID=7828&lang=he מכבי החתימה את השוער הקרואטי כשוער ראשון: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...ID=7844&lang=he -------------------- Respect My Authoritah |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 30 2006, 09:14 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
בן יוסף ככל הנראה ישאר בבית"ר וביום ראשון יטוס להולנד ויצטרף לשאר חבריו למחנה האימונים
-------------------- |
| rippa |
פורסם ב: Jul 1 2006, 10:45 AM
|
|
Francesco Totti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,602 משתמש מספר: 556 תאריך הצטרפות: 22-January 04 מצב: ![]() |
קלמי סבן סיכם אצל הקוריצות.
משומר בדרך להגיע במקומו וכפ"ס תקבל בתמורה את ישראלביץ' והשאלה לעונה של בן בסט וגזל. -------------------- |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jul 1 2006, 02:30 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
משומר שחקן מצויין.... -------------------- |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jul 1 2006, 04:57 PM
|
|
קלומי הוא אחלה בנאדם, גם נראה סטלן פצצות, אבל שחקן כדורגל גדול הוא לא, אין לי מושג איך הוא הגיע לאירופה אבל הוא צריך להיות מודל לחיקוי לעשרות שחקנים בינונים בליגה שלנו.
-------------------- ![]() |
(61) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |