| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| tomerhil |
פורסם ב: Jun 25 2006, 11:47 AM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
אם לרואה ובן יוסף עוזבים
חיפה מועמדת מס' 1 לאליפות אסולין סתם אפס לדעתי טוב ששיחררו אותו עדיף את טוטו ואת בן שושן -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 25 2006, 11:59 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
שבן יוסף יילך נביא את בנאדו בנאדו וגרשון בלמים פייייייייי -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| tomerhil |
פורסם ב: Jun 25 2006, 12:13 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
בנאדו סתם אפס
בן יוסף לא רואה אותו אבל הבעייה שהוא טמא בן **** הודעה זו נערכה ע"י tomerhil ב Jun 25 2006, 12:13 PM -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 25 2006, 12:32 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בנאדו כבר לא מה שהיה..
הינה הרשימת קניות המאכזבת של בית"ר: http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=78099&bz=12 -------------------- Respect My Authoritah |
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 25 2006, 12:50 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אל תגזים אין מחליף יותר ראוי מבן יוסף מבנאדו שונא שחקנים טמאים.. וסיסה אתה אומר מאכזבים ואני מניאק אם ראית אותם משחקים...חלאס לחשוב שאואן אמור לנחות בבית וגן תבינו שהשחקנים האלה הם רמה מעל הליגה שלנו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 25 2006, 01:30 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
את בואטנג משחק בליגת האלופות והוא לא היה מורגש על המגרש. פאבלוביץ' הוא שחקן ששנה לא שיחקה כדורגל ולפני זה בשלוש שנים כבש איזה 9 גולים. על השניים האחרונים בכלל לא שמעתי. חוץ מזה אני אומר רשימה מאכזבת כי הבטיחו שחקנים טובים מהפריימרליג והולכים להביא מליגות אלבניות. ד"א מוחמד צ'יטה הזה הוא לא מוסלמי? -------------------- Respect My Authoritah |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 25 2006, 04:22 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
סיסה באמת אל תבלבל בשכל, גם כשחיפה הביא את יעקובו הוא עוד לא עשה כלום בחיים שלו ותראה איזה שחקן הוא היה ואיפה הוא היום (ובצדק).
ד"א גם יצחקי מועמד לעזוב, אל תשכחו את זה ... -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 25 2006, 05:16 PM
|
||
אתה צודק ב100% עכשיו בית"ר צריכה להחתים זרים לשלוח אותם להשאלה לכמה שנים ולקוות שהם יהיו טובים כמו יעקובו. ועוד פעם אני יגיד את זה כי אתם צריכים לשמוע הכל פעמיים לפחות כדי שזה יחדור לשכל שלכם הרשימה מאכזבת אותי בגלל השמות,ציפיתי לשחקנים עם שמות כמו שהבטיחו ולא לשחקנים בני 28 שלא עשו כלום בקריירה שלהם ופעם ראשונה שאני שומע עליהם. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 25 2006, 05:53 PM
|
קייסי ובנאדו צפויים להודיע הערב שהם עוזבים את חיפה.
קייסי אני שמח שהוא עוזב כי אין לו כדורגל בגרוש לכפוי טובה הזה שהעריכו לו את החוזה ושיפרו לו אותו בגלל שמכבדים את מה שהוא עשה למען חיפה,שילמד מחרזי איך מחזירים כבוד בחזרה. בנאדו חבל. -------------------- Respect My Authoritah |
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 25 2006, 05:53 PM
|
||
שקלאר לא פה בשביל לעלות על הציפיות שקלאר פה כדי להביא אליפות אז תקשיבב לי טוב טוב..דבר איתנו עוד חצי שנה ותעביר ביקורת על הזרים שלנו סבבה??????. וגם לרואה לא היה שם מוכר בארץ בא לפה ונהיה הזר מספר אחד הספיק לסובב את כל הליגה עם הגאונות שלו...אז אל תעביר ביקורת או תשפוט לפני שאתה רואה אותם משחקיםםם -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 25 2006, 06:22 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
לרואה דווקא היה די מוכר אבל עזוב הוא לא מבין עניין עדיף לשתוק וזהו -------------------- ![]() |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 25 2006, 07:02 PM
|
חחחח בטח שלרואה היה מוכר.
סבבה אני לא מבין כלום,נראה איך פבלוביץ החלוץ המדהים בן ה28 שבשלושה עונות הבקיעה 9 גולים יפרק את הליגה. אל תדאג עוד חצי שנה אני אעביר ביקורת על הזרים שלכם. -------------------- Respect My Authoritah |
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 25 2006, 07:09 PM
|
||
ברור שהוא היה מכיר אבל לא לנו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 25 2006, 07:11 PM
|
||
אולי לך לא. ראיתי אותו אותו משחק בפסז' מלא פעמים. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 25 2006, 07:27 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
הוא הגיע מלאנס
-------------------- ![]() |
(61) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |