| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jun 9 2006, 05:39 PM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
רועי יש הרבה דברים שאתה לא יודע בנוגע לכול הסיפר שסובב את מליקסון והקיצוצים האלה גם לשחקנים גדולים ממנו בהרבה שהם הראשונים שצריכם לחתום בקבוצה רק מריחים קצת כסף והאף שלהם בשמים.. -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 9 2006, 06:41 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אז בוא תגיד לי מה בדיוק אני לא יודע? -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 9 2006, 08:38 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אמון באנשים ? גאידמק העיף את כל האנשים שסיכמו עם מליקסון (החברה של פניגל) אנשים חדשים,אז איזה אמון הוא צריך לתת להם ? -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 9 2006, 08:59 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
ברגע שהוא קנה את המועדון, עוד לפני היה סיכום עם מליקסון שהוא יקבל X כסף על כל שנה שהוא שיחק עם שכר של חייל, ככה שגאידמק קנה את המועדון עם הסיכום הזה ובנוסף באמצע העונה הוא סיכם עם שאקלאר על חוזה גבוה הרבה יותר ממה שהציעו לו בסוף העונה. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 9 2006, 09:32 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
בנישו צודק
על הזין של גאידמק מה היה בין מליקסון לפניג'ל מה הוא קשור אליו בכלל? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| roiei |
פורסם ב: Jun 9 2006, 10:32 PM
|
||
|
כשאתה קונה חברה\קבוצה\עסק אתה קונה גם את כל ההסכמים\חוזים וכו' לפי הטענה שלכם החוזים הם גם לא מול גאיידמק ואנשיו, אז אין חוזים הא? כשפניג'ל עשה את כל ההסכמים\חוזים הוא עשה את זה כנציג בית"ר (אפילו שבית"ר הייתה שלו), וכנ"ל עכשיו, כשגאיידמק ואנשיו מסכמים עם מישהו, הם עושים את זה בתור נציגים של בית"ר, החתימה של החוזה או הסכם היא מול בית"ר ולא מול גאיידמק. אז חוזה\הסכם שנחתם ולא משנה באיזה עידן, הוא נחתם מול בית"ר ולכן הוא תקף לכל דבר. -------------------- ![]() |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Jun 10 2006, 05:27 AM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
זה היה הסכם בע"פ עם פניג'ל אם למליקסון היה הסכם בכתב גאידמק היה מכבד אותו -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 10 2006, 07:40 AM
|
||
|
אני לא יודע אם זה נכון אבל בוא נניח שזה נכון, 2 הסכמים היו ונניח ששניהם היו בעל-פה, אחד עם פניג'ל ואחד עם שאקלאר, 2 ההסכמים לא כובדו, איך אתה היית מרגיש? וזאת הרגשה הרבה יותר גרועה שאתה יודע שמי שעשה לך את זה - המועדון בו גדלת ... מוזר לי שאתם לא קולטים את זה ... -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 10 2006, 08:51 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
מליקסון לא גדל בבית"ר.. הוא שיחק ביבנה והסכם בע"פ עם פניג'ל מעניין ת'תחת לגאידמאק -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 10 2006, 01:39 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
את מי זה מעניין הסכם בע"פ???
אבל עזוב סגרו עניין הוא בחיפה ואני מאחל לו בהצלחה רק שיידע שהוא ילדון טיפש ומפגר זה הכל -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 10 2006, 07:52 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
הישראלים של בית"ר מתחילים ללכת...
אחרי מליקסון עכשיו גם יצחקי עוזב לגנק,כל מה שנותר זה לסכם על סכום העברה. -------------------- Respect My Authoritah |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 10 2006, 07:54 PM
|
||
זה באמת יכאב מליקסון לא הזיז לי זה מזיז לי ועוד איך מזיז הנחמה הגדולה היא שמרוב שאנחנו אוהבים אותו אנחנו מתים שהוא יצליח אז כל עוד הוא עוזב לאירופה רק שיצליח ויפרח שם בישראל תמיד יחכה לו בית חם והוא בניגוד לאחרים יידע לאן לחזור -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 10 2006, 08:01 PM
|
ד"א יצחקי לבלגיה אומר כמעט בוודאות תמוז לבית"ר
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 10 2006, 08:15 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
לא בטוח. בבית"ר בלי קשר ליצחקי רוצים את תמוז וכל סגור בינהם ממה שהבנתי אבל הוא מעדיף לשחק בספרד. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 10 2006, 08:16 PM
|
||
גם אני מעדיף לשחק שם אז? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(61) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |