| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Jun 9 2006, 03:25 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
לדעתי זה לא קשור לא לכסף ולא לדקות משחק
סיכמו איתו באמצע העונה על חוזה מכובד + עוד בעידן פניג'ל שהוא יקבל כסף אחרי שיסיים ת'צבא את 2 הדברים הללו הוא לא קיבל, שימו אתכם במצבו, זה נעים? -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 9 2006, 05:23 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אין מה לעשות לא הכל ורוד בכדורגל ולא מקבלים מה שרוצים גם לברוכיאן+דנין+בן-שושן+יצחקי הבטיחו את מה שהבטיחו לו הם קיבלו? לא! הם נשארו בשביל הסמל ולא עזבו ותאמין לי שהם ייראו הרבה דקות מהספסל בעונה הבאה לא פחות ממנו אם הוא היה נשאר אם הוא באמת היה רוצה להישאר הוא היה נשאר בלי קשר להבטחות או זיבי אנערף סעמק זה מעצבן 4 שנים עשינו אותו מלך על מה? על כלום אשכרה כלום!!! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 9 2006, 07:11 AM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
איזה סמל זה :$$$$$ הרגת אותי עכשיו באמא שלי שצחתי בקול... עוד משהו אוהדי חיפה ריססו כתובות נאצה כנגד הבאתו של סואן "יש סואן אין מנוים" ו "סואן מחבל", בגלל זה אני לא אוהב את אוהדי חיפה, לא לא בגלל הגזענות כי הם לא יכולים להיות גזענים בכלל יש להם יותר אוהדים ערבים מלהפועל וכנראה גם יותר מסכנין, אין להם אופי, יום אחד הם גזענים יום אחד הם לא מי שריסס את זה סתם ילד טמבל, אבל ילד טמבל שלא יודע בכלל מה העקרונות של הקהל שלו... -------------------- ![]() |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 9 2006, 11:08 AM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחח עלק בשביל הסמל!!!
-------------------- Respect My Authoritah |
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 9 2006, 12:08 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
עם היכולת שהוא הציג העונה אתה יודע איפה צריך לדחוף לו את החוזים שהובטחו לו.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 9 2006, 01:00 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אז בשביל מה בן שושן חתם..גדל במועדון...בשביל מה ? בשביל מה ברוכיאן חתם ?????. מי שלא יודע דברים ולא מבין שלפחות לא ידבר... -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 9 2006, 01:09 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
סקופ ממקורב :
איציק כהן (שחקן הפועל עכו בעונה החולפת..אח של רן..ושכן שלי ).. חתם בקריית שמונה !! בהצלחה שיהיה לו.... -------------------- |
| yuval_f |
פורסם ב: Jun 9 2006, 01:49 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
פייי איזה סקופ -------------------- |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 9 2006, 01:55 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
כולם פה מדברים על שחקני סמל ושחקני בית..וכמה שאין לביתר כאלה וכו..
אבל תסתכלו על עצמכם רגע לדוגמא בוא נסתכל על מכבי תל אביב.. בוא נאמר יש להם 5 זרים ..אז זה כבר 11 פחות 5..נשארו 6 שחקנים מיתוך ה-6 לפחות 3-4 הם שחקנים שלא גדלו במועדון.. אז נשאר 2-3 שחקני סמל.. אז גם בביתר יש 2-3 אותו דבר דבר דומה אצל חיפה 5 זרים דוידוביץ נשאר בגלל הכסף אז נשאר 5 שחקנים מיתוכם 2-3 שלא גדלו אז יוצא בחשבון פשוט מספר דומה לשלנו ושל מכבי אז חאלס לטחון ולהגיד שבביתר את סמלים או שחקנים שמשחקים רק רק בשביל הכסף ! -------------------- ![]() |
| Matis |
פורסם ב: Jun 9 2006, 02:17 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
אופיר חיים ---- דמיטרזה ----------------------- ------ נימני/ברקו ---- לירן כהן --------- מסיקה ------ תמיר כהן/ייני---- ----------------------- שפונגין--בג'ירי--יחיאל-- אבו סיאם/שיטרית זה היה רוב הזמן ההרכב של מכבי השנה, 6-7 שחקני בית פותחים בכל משחק -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 9 2006, 02:36 PM
|
||
סבבה.. לא מוצאים על מה להתווכח ? יאללה שתחררו..אין לנו שחקני בית..אף אחד לא משחק בשביל הסמל.. ומכבי תל אביב מועדון גדול..הכי טוב בארץץ..שכולם משחקים בשביל הסמל..ברקו'..וכאלה.. -------------------- |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 9 2006, 02:54 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
למה הם חתמו? כי בית"ר מועדון גדול שהם יכולים להתפתח בו כלכלית ומקצועית. תפסיק ל**** תמוח שהם משחקים בשביל הסמל. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 9 2006, 03:21 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
$ -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 9 2006, 04:25 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
כדורגל זה עסק ובעסקים הסכמים יש לכבד אני רוצה לראות שתסכם אתה נניח 180 אלף דולר לעונה ובסיום העונה יתנערו מהחוזה ויציעו לך "רק" 100 אלף דולר קל לדבר שהמצב הזה לא עובר עליך, אבל אתה אוהד בית"ר, רגשות מעורבים וכו', אתה לא יכול להיות אובייקטיבי במצב הזה ת'כלס אני מבין את מליקסון, אם היו עושים לי דבר כזה לא היה לי אמון יותר באנשים האלו ... -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 9 2006, 04:38 PM
|
||
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ כולם חתמו בשביל הכסף..כולם !...מעניין אם גיידמאק לא היה בא..בן שושן היה חותם..ברוכיאן היה חותם.. תפסיקו לדבר שטויות..יש דברים על בית"ר שאני טיפה יודע ויותר קרוב ממכם.. וזה הכי מעצבן שאתם מדברים שטויות.. אולי שיקול שלהם לחתום בגלל הכסף -זה ברור..לכל אחד יש את השיקול הזה ! אבל הם חתמו גם כי הם אוהבים את המועדון בית"ר...את הקהל של בית"ר - והם בעצמם אוהדים את הקבוצה הזאת מאז ומתמיד ! טוב אולי הם דורשים יותר (הם צריכים לדאוג לחוזה שלהם).. אבל לשחק..הם משחקים בשביל הסמל...בשביל המועדון ולא בשביל הכסף !!!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ הודעה זו נערכה ע"י roiei ב Jun 9 2006, 05:24 PM -------------------- |
||
(61) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |