| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Jun 3 2006, 12:36 AM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
מי אלו -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 3 2006, 03:28 AM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
בוא שתמע..מקסימום 2 אנשים פה מתלהבים.. וגם אני מתלהב מכל מה שקורה בבית"ר הרבה שנים לא ראיתי כזאת זרימה של שחקנים דרג א' באים לבירה... ויש על מה..אבל אני מעדיף לשמור על צניעות..או אולי זה רק בגלל שאני שונא שחצנות (לדוג' : לפני משחק נגד חיפה כל החברים שלי -אוהדי חיפה- " כמה אתם רוצים היום 1-2-3-4 "..ואתם יודע איזה כיף לחזור אליהם יום למחרת שאתה מנצח..אבל אני יום לפני לא דיברתי..הם אלה שעשו רעש) רועי בוא תשמע יש הרבה ציפיות מהקבוצה לעונה הקרובה.. ואני יודע למה אתה אומר " מתלהבים יותר מידיי" וכו'..למה אני זוכר טוב מאוד איך אמרת את זה לכל אוהדי מכבי לפני שנה..אני זוכר את זה טוב מאוד..ואתה בטח מצפה לעוד נפילה..וואלה אחי..אני לא יודע מה יהיה השנה ואף אחד לא יודע.... אני פשוט שותק !..ורק מקווה לטוב... כל אחד והדרך שלו..אז ככה שאתה לא אמור להגיב על זה בכלל.. -------------------- |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 3 2006, 03:49 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
מי שמדבר לפני זה או כי הוא יודע שזה כי לא יוכל לדבר אחרי או כי הוא אחרי הרבה שנים של כשלונות ומת כבר להתלהב ממשהו
-------------------- עכשיו אני
|
| roiei |
פורסם ב: Jun 3 2006, 04:15 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אתה בסדר בקטע הזה, אני לא אמרתי שאתה לא בסדר אבל אתה מוזמן לעבור על כל האשכול ולראות מי משתחצן ולשחצנים מגיע לאכול את הכובע אח"כ ... בע"ה ... -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 3 2006, 11:32 AM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אני כזהה בשנההה הבאהה רוציםם בספראא חגיגההה -------------------- ![]() |
||
| LaTviA or DeAd |
פורסם ב: Jun 3 2006, 11:35 AM
|
![]() One Life , One Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,395 משתמש מספר: 208 תאריך הצטרפות: 24-August 03 מצב: ![]() |
עכשיו כל אוהדי בית"ר מתרגשים ומקווים לעונה חלומית
אבל כבר אחרי המחזור הראשון שהיא תפסיד הקהל יתחיל לשרוק בוז -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 3 2006, 12:03 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
עם החלק הראשון אני מסכים איתך עם החלק השני ממש לא.. ומי שמדבר על שחצנות "אחרי המחזור הראשון שהיא תפסיד" ..כבר החלטת שאתם מנצחים? -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 3 2006, 09:09 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
הרב עובדיה : " ואחרי 7 שנים רעות..הקבוצה תדע ימים טובים " יהיה טוב בעזרת השם!...ודברים לא קורים סתם ! יאלללה בית"ררררררררררררר וכל השחצנים.... לא להיות שחצנים פתאום..! זאת השנאה שלי -------------------- |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jun 3 2006, 10:08 PM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
ה-7 שנים האלה יעברו שנה הבא..גם לי יש תחשות כישלון כבדה העונה הכול הולך טוב מידי ושהכול הולך טוב ץמיד בא הרע והורס..ב"ה אני טועה ובגדול -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 4 2006, 04:18 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
לפי סופרטליין, אייל משומר קיבל הצעה בית"ר
מה הוא קשור? -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 4 2006, 04:29 AM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
לא בטוח שזה נכון.
חוץ מזה למשומר חוזה ל2 עונות בכפ"ס. וחוצמזה מעצבן אותי לראות שבית"ר רוצה לקנות את כל השחקנים הטובים שמתפתחים כאן. הם יהרסו אותם אחד - אחד בזה שהם יתבשו על הספסל. -------------------- ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 4 2006, 06:46 AM
|
||
גם לי יש את ההרגשה הזאת..כמו לכולם..אחרי מה שקרה עם מכבי ת"א.. הלווואי וההרגשות והתחושות האלו יהיו סתם...... ורועי משומר הרבה זמן על הכוונת של בית"ר ובנישו...? את מי מעניין מה אתה חושב ? -------------------- |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Jun 4 2006, 07:00 AM
|
||
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אתה לא יודע כמה אתה צודק במקרה של אבי(אינטר) |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 4 2006, 07:18 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מה זה מה הוא קשור אחלה של מגן ימיני מת שהוא יגיע -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 4 2006, 07:19 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חלאסססססס כברררררררררר יאאאאאאאאא חופררררררררררר -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(61) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |