| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 1 2006, 11:20 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
תביע דעה אבל אל תגזים "כולם שם רק אבל רק (!) בגלל הכסף." איזה כסף איזה בטיח ? אתה סתם זורק דברים ואתה אפילו לא חושב מה אתה מדבר בוכריאן ..אמסלם...זיו..קורנפיין..דנין...בן שושן..אסולין..מליחי...עזו.. ועזוב אחי הרשימה עוד ארוכה פשוט אתה כל פעם מגזים בשליליות שלך ! -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 2 2006, 12:05 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
רגע אצלנו אין בכלל סמלים אז איך לקחנו 3 אליפויות ברציפות -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Jun 2 2006, 05:11 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תנו לאוהדי בית"ר לחגוג, בסוף העונה נראה מה יהיה ...
-------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 2 2006, 05:39 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
זיו ? הגיע השנה ימסטול מה הקשר בשביל הסמל מליחי ועזו ? נלחמים טחחחחחחחחחחח תרשה לי לגחח אסולין ? בטח שנלחם חחח מענין אותו רק כסף סמוך על סמוך אם קבוצה אחרת תציע לו יותר הוא י***** מביתר ברוכיאן בן שושן קורנפיים ואמסלם זה באמת כן. ורובי,אתכם זה לא מענין..בגלל זה אתם שונאים את השחקנים והם אתכם וכל שבוע קללות ושריקות בוז. אותנו זה מענין. אנחנו מועדון מפואר ולא רק ב10 שנים האחרונות אלא ההיסטוריה פה חשובה,אצלכם ? ההיסטוריה היא בליגה השניה בכלל את מי זה מענין... -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 2 2006, 12:06 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תאמין לי אני כבר לא יודע איך להגיב לך לא רק שאתה מדבר לא לעניין אתה גם כותב שטויות ולא רק שזה שטויות זה גם סותר את מה שכתבת לפני.. כלומר אם השחקנים שונאים ת'אוהדים אין סיבה שהם ילחמו בשביל המועדון או בשביל האוהדים אז איך הם לוקחים אליפות כל שנה מקבוצות כמו בית"ר,הפועל ואפילו אימפריה כמוכם -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 2 2006, 12:22 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
כל אלה חוץ מקורנפיין לא אמורים בכלל לשחק שנה הבאה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 2 2006, 04:24 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 2 2006, 04:32 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
ראית פה מישהו חוגג ? אף אחד לא חוגג..פשוט כיף לראות איך ההגנה נעשית הגנה.. ובית"ר נבנית בצורה טובה.. מזה אני שמח.. מה שהם יעשו זה לא תלוי בי..אני אלך כל משחק (לעומת..) בטוב וברע.. ואני מקווה שבסוף העונה נהיה מאושרים -------------------- |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jun 2 2006, 07:02 PM
|
||
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
ונאמר אמן -------------------- ![]() |
||
| shaimo |
פורסם ב: Jun 2 2006, 07:21 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 1,348 משתמש מספר: 3,028 תאריך הצטרפות: 6-July 05 מצב: ![]() |
כמה ידיעות מהיומיים האחרונים:
-פפי קימוטו חתם בהרצליה. -בני יהודה רוצה את דד בן דיין. -לואיסנו דה ברונו חתם סופית בהפועל ת"א לעונה, פאאס מתקרב. -משה ביטון קרוב מתמיד למכבי ת"א. -מכבי ת"א הצטרפה למירוץ אחרי יוסי שבחון של הפועל פ"ת. -ארז אליאב צפוי לחתום בהכח. |
| MHFC |
פורסם ב: Jun 2 2006, 08:09 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
למי שורקים בוז? שרקו רק לזנדברג ודיודוביץ פעם היו בעיות עם קטן גם אבל בשנה האחרונה לא וכל אלו ששורקים זה בעיקר הקומץ בג' לייד הספסל שמקלל בכל מצב |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 2 2006, 08:12 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
שיבחון במכבי לא יהיה.
הלוואי שדדי בן דיין יחזור לישראל. בדקתי במנג'ר שבדרך כלל מאוד מדיוק בשחקנים ולפי המנג'ר הזרים של הפועל והבלם של בני יהודה ממש טובים. -------------------- Respect My Authoritah |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 2 2006, 10:22 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח שכחתי גם את אפק עזו ומליחי בספסל מרוב שיש הרבה שחקנים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Jun 2 2006, 11:12 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
עזו ומליחי לא נראה לי בכלל ישארו
-------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Jun 2 2006, 11:46 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
כן ראיתי פה אנשים חוגגים ופותחים את הפה סתם כשתקחו אליפות אין לי בעיה שתפתחו ת'פה אבל עכשיו אתם לא יכולים לעשות את זה יש פה אנשים שמתלהבים יותר מדי וזה יוצא מפרופורציה אבל תהנו -------------------- ![]() |
||
(61) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |