| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (61) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 1 2006, 07:42 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
יואב זיו..אבירם ברוכיאן..גפני(שרצה כ"כ לבוא לבית"ר) ברק..ותאמין לי שכולם ישחקו בשביל הסמל בסופו של דבר. !! יש לי ציפיות גבוהות לעונה הקרובה.. אבל עדיין..המהלכים והחתימות שבית"ר עושים אני מרוצה.. הם לא עושים קנייה טורפנית ( מכבי ת"א שנה שעברה - נתניה השנה ) של כל מה שזז בליגה.. הם קונים שחקנים עם חוכמה..לאיפה שצריך..ומה שצריך..ואין בינוניות..כולם נחשבים לדרג ראשון בארץ ! -------------------- |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jun 1 2006, 07:43 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
מה אתה דואג להם... יש להם פרמיות על כל הצלחה, "תילחמו בשביל ה$$$" צריך להיות סיסמה חרוטה בראש של כל אחד מהשחקנים שלהם אז תראה איך הם יצליחו, שיחכו ששימון יגיע לשנה של סוף חוזה הם יראו שחקן מדהים... -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Jun 1 2006, 07:44 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
אל תדאג חמוד..הוא יתן את כל מה שיש לו בכל זמן נתון.. הוא יודע לאן הוא בא..והוא יודע מה הדרישות ממנו..! מה עם טוטו תמוז..רצות כל מיני שמועות..ובכל מקום רשום משהו אחר.. ??? מישהו יודע משהו בוודאות ? -------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 1 2006, 07:48 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ז'רום לא סופר אף אחד מהקשרים ההתקפיים שלכם אז חדל קשקשת שמסודי בא לצרפת בעטו בו שהוא רק הגיע אפילו בליגה השנייה בצרפת לא היה לו מקום לעומת ז'רום ששיחק שנים בליגה הראשונה תאמין לי שנביא חלוץ שלא נופל מקולאוטי וגם לא סופר אותו אל תדאג יש לנו עוד 3-4 זרים להביא וכל אחד יהיה זר ברמה כי יש כסף תודה לאל הסגל שלנו רחוק מלהיות מושלם, אנחנו נביא עוד 5 שחקנים בערך אני מאמין אחרי שנביא את ה-5 שחקנים האלו אני מוכן שתעשה כל השוואה שאתה רוצה ויובל אם אתה משווה את מה שקורה בבית"ר העונה למה שקרה במכבי שנה שעברה יש לי דבר אחד להגיד לך: אתה לא מבין בכדורגל בשיט -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| crazyman |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:02 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 613 משתמש מספר: 3,780 תאריך הצטרפות: 16-December 05 מצב: ![]() |
איפה היה לרואה לפני שבא לבית"ר? -------------------- הפועל ת"א.. אהבת חיי
הפועל ת"א - מכבי ת"א 2-0 2005 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:03 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
Lens -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| איציק20 |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:07 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אבי אתה יודע מה אתה מזכיר לי עכשיו?
איך כל שנה במשך השנתיים האחרונות אתה מתלהב מי בא לאינטר ומה אינטר עושה בעונה הבאה.. כנ"ל בית"ר:שעונה הבאה לא תקח שום תואר.. אני מקווה בשבילהם שיגיעו רחוק באופ"א.. אבל בליגה הם יפקששו.. אגב אבי חיפה כבר הוכיחו מה הם מסוגלים זה לא שאתה מביא קב' חדשה. רק מסודי בא לחיפה.. בבית"ר כל הסגל לא מש' שנה וחצי ביחד.. זאת בעייה לקב' שרוצה לקחת אליפות.. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:08 PM
|
||
עדיף לשתוק ולתת לזמן לעשות את שלו גרשון צהוב זה הכי חשוב -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:12 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כי אצלכם כל שחקן נלחם בשביל הסמל בגלל זה הגעתם לאן שהגעתם -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:13 PM
|
||
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:23 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
בפעם המי יודע כמה קנאי -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:37 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
מה אתה מפגר תגיד לי ? אני וכל אוהדי מכבי כאן כל העונה חפרנו שחוץ מנמני ושופנגין אין אחד שנלחם למען בסמל ובגלל זה אנחנו נראים ככה. ורון,אסור לי לתת דעה על ביתר ? יענו עכשיו על כל מה שאני יגיד אתה תגיד קנאי ? חחחח יש לך מוח של ילד קטן. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 1 2006, 08:39 PM
|
||
קנאי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Jun 1 2006, 10:28 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
הוא לא היה עוד שחקן בלאנס הוא היה הקפטן שם -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jun 1 2006, 10:37 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
כרגע אני לא מתרשם מהזרים(החלוץ מהליגה השנייה והחלוץ מהליגה הרוסית שבקושי שיחק בשנה האחרונה) שארדילס רוצה להביא ואני ממש לא מרוצה מזה שהוא הבטיח שהוא יביא 3 שחקנים טובים מהפריימרליג.
אני מקווה בשביל בית"ר שהוא מאמן כמו שהוא שחקן וזה יעזור לבית"ר בפרט ולכדורגל בכלל. -------------------- Respect My Authoritah |
(61) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |