| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (14) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 11 2006, 10:36 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 11 2006, 11:13 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מוש ועמית אתם זוג בכיינים
אחד חושב הוא ראפר השני אוהב בנים אז מה קורה אחים שלי הכל טוב איתכם בקטע הבא שניכם הולכים להיעלם נפלתם על השניים הלא נכונים מהמר עם קבלות ופורצה אינטר לפנים אנחנו אותכם נרסק בלי בעיות אז תכינו את הטישו לנגב את הדמעות מוש נתחיל איתך יא מר עכבר אתמול דפקת ברז אמרת מאוחר לאן כבר הלכת בשעה כזאת מוזרה כבר הספקתי להגיד לך שאתה נראה ממש רע? פותח לי פה פורום חושב הוא איזה איש אני צעיר אני חסון אתה פה הקשיש יש לך חרוזים כמו של ילדה בת חמש כנראה זה מה שקורה שאבא משתמש ואם הגענו עד לאבא בוא נזכיר גם את האימא ז*ון מטורף עם שדיים מפלסטלינה הלכה עשתה ניתוח הרכיבה סיליקון זה לא יעזור כל עוד הפנים נראות אסון אבל מה יש לה תחת מטורף מאין כמוהו לכל הפורום אני קורא היא שיגול תבואו זה לא כואב תגיד לי שלאימא יש מקצוע כזה מביש בתור זו-נה המצב כ"כ גרוע? עכשיו לעמית הנטחן הגיע הזמן לעבור זה ההומו המלשין שלו הרחיבו את החור אתה נודע בתור ההומו הגדול של חיפה בשכונה לך מחלקים כאפה ועוד כאפה הומו שלובש קרוקר את זה לא רואים כל יום קרוקר זה לערסים אחי אתה חי בחלום אתה ומוש גברים לרדת לי על אינטר פאק יו מן אני לכם על זה כבר לא אוותר חואן ורון ז**ן את אימא שלך אתמול חאבייר זאנטי הכניס לה ת'שטרונגול עכשיו תורו של אדריאנו להראות ת'ביצועים והנה מגיע פיגו להראות לה כוכבים הנה מגיע סמואל הוא עומד בתור רק לפניו מרטינס ממתין עם זין של חמור אימא נבהלה ראתה אותו ברחה מאוחר מדי במנוש קיבלה מהפה יצא אז מה אחים שלי תמשיכו להתחרות? אנחנו חרוזים שולפים לכם בלי בעיות בפעם הבאה שתמשיכו בנו להתגרות נקבע תור לקמרון אצל אימא מוש והאחות הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב May 11 2006, 01:31 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| mizrachi_16 |
פורסם ב: May 11 2006, 11:37 AM
|
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
אתם רוצים את זה בשיר או במשפט ?????????????
אבי כהן הוא המלךךךך ! חחחחחח יש קטעים גדולים סחטיין עליכם כרישים -------------------- ![]() |
| Mosh |
פורסם ב: May 11 2006, 11:58 AM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
איזה דרך לפתוח את הבוקר... אין בעיה:
אוי, הנה שוב שני העלובים חשבתי שנפטרנו מכם לעולמים תבינו, אתם מאיתנו הרבה פחות טובים הקקי שאני מחרבן, לזה אתם שווים חושבים שמזיזים לי ולעמית אנחנו נאכיל אתכם כמו ילדים, עם כפית השירים שלכם לא יושבים על ביט אוי אתם עלובים, יותר מציפי שביט פשוט מעצמכם עושים צחוק נותנים לי את הצ'אנס אתכם למחוק עם כאלה שירים לא תגיעו רחוק רדו לבית הבא, כנסו לשוק אבי, הרי מבזק חדשות: אתמול הכיתי את אמש'ך עם שוט אחרי זה כמובן הכנסתי לה ת'מוט איך היא צרחה כשנכנסתי לה לפוט אוי והאחות, איזה תענוג בפטמה ובמנוש הבאתי לה דגדוג איזה שדיים, וואו איזה זוג! אני והיא, יופי של זיווג אחרי הצבא, הגענו אני ועוד איזה עריק ביקשנו מאחותך להיכנס לה לנרתיק היא אמרה: "רק שניים? זה לא מספיק" אז החלטנו שנינו מסקנות להסיק יום אחרי זה הגענו כל הבסיס השכנים הסתכלו, אז סגרנו את התריס הוצאנו קצת כסף מהכיס ויאללה בלאגן, השפרצנו אפילו על הריס מהמר עם קבלות, כי השאר עלובים פחות הצחקת לאמא אבי את הפוט אני אפילו לא יבזבז עלייך כמה שורות יאללה, נמאס לי עליכם לחרז תביאו אנשים אחרים שאותם נאשפז אחיות אחרות שנוכל למזמז לפני שאני ופרי נתחיל להתרגז... הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב May 11 2006, 11:59 AM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 11 2006, 12:00 PM
|
||
ריגשת אחי תודה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djx |
|
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
ילדים מאוד קטנים, כל יום מתלוננים
שטויות וירידות, בפורום הם כותבים אחד זורק מילה, שני מחזיר תשובה שלישי כמו אידיוט, אוכל סרטים כמו דבע טפסים עושים כל יום, כדי לתת מכה אבל בסוף תמיד, המועצה לקחה בסרט הם חיים, שהעולם עגול אבל בסוף תמיד, הזין הוא גדול ומהמר צועק, לי יש קבלות בכולם "מזלזל", וסתם עושה בושות אז מהמר יקר, אני שלפתי אס וג'וקר על האש, עלייך כבר הוא טס קבל ציטוט שלך, "מי איתי פה יתעסק?" אני לחצתי fold, אני פה מתעסק אחי אתה גדול, הכל היה בצחוק תתן הימור כל יום, ושמור ת'קבלות... תגובה לזה: http://www.winnerp.net/forum/index.php?sho...ndpost&p=842817 נ.ב זה BOLD ולא FOLD הודעה זו נערכה ע"י Djx ב May 11 2006, 03:15 PM |
| Mosh |
פורסם ב: May 11 2006, 12:08 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
יאללה אבי, מהמר, תגיבו לו, נפתח פה באטל חדש... -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| Djx |
פורסם ב: May 11 2006, 12:10 PM
|
||
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
|
||
| mizrachi_16 |
פורסם ב: May 11 2006, 12:38 PM
|
||
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 11 2006, 12:42 PM
|
||
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: May 11 2006, 01:29 PM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
|
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: May 11 2006, 01:30 PM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
|
||
| Mosh |
פורסם ב: May 11 2006, 02:19 PM
|
7 שירים שלי באשכול, ואפילו לא תגובה אחת... כנראה שאני לא מפסיק "ותיק" כדי שיגיבו לי...
ביזי-ון. הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב May 11 2006, 02:19 PM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 11 2006, 02:50 PM
|
||
כנראה שאתה לא טוב מספיק אחי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 11 2006, 02:54 PM
|
||
סבבה, אין לי בעיה... שיכתבו "חרא שיר", שיגידו שאני גרוע או משהו... אבל כשלא אומרים כלום אתה לא יודע מה לחשוב -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
(14) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |