| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (14) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 09:55 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לזה אתה קורא קונטרה יא עילג אני מעליך בקלות מדלג זה יהיה השיר האחרון להיום אין לי כוח יותר אז נגיד שלום פותח ישר על האימא אין בושה אה? תרד קודם עליי מה הבעיה יורד על האחות שוקראים לה יסמין יש לה שם אחר אבל טמבל כמוך לא יבין אוי עמית אתה כזה מכוער שזה לא יאומן דומה לנעל ומגיל 9 אתה חרמן כל לילה מפנטז על בנות זה מה שקורה שאין רווח בגבות אתה בתול זאת עובדה ואין מה לעשות הכי רחוק שהגעת זה דיבור עם בנות אבל יגיע גם הזמן שלך אל תבכה חמוד פשוט בחורות מחפשות גבר עם עמוד מה עם האימא עליה לא דיברנו מספיק בחורה שאוהבת לקבל בנרתיק מסתובבת כל היום ברחובות זה מה שקורה שלאבא במיטה יש בעיות האחות כזאת זו-נה שזה לא יאומן אותה מוכן לעשות כל גבר חרמן מתי יגיע תורי לעזאזל אני שואל הרי אין אחד שאותה לא רוצה לשגל כותב לו בפורום מעביר את הזמן טוחן בקרבי בזמן שאת האימא טוחן נרקומן משרת בהנדסה קרבית חושב הוא חייל גם את האחות פתח הרמטכל אין לי כוח יותר להמשיך צריך לזוז לאימא שלך כי כבר מתחיל להחשיך תגיד לה שתחכה לי במיטה מוכנה כי אני רגיל לבוא גם בלי הזמנה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 09:57 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא נראה לי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 10:04 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
מוש לא בורח בלי תגובה... אז נעשה את זה קצר כי אני באמת חייב לטוס: אני בורח בלי תגובה? אז בוא נתחיל: עוקצני, שמעתי אמא'שך שווה שכל השכונה עליה כבר רכבה כולם כבר קיבלו סיבוב למרות שיש לה תחת כמו אבוב ובן שדומה לזבוב זה הכוכב העולה? הוא עף ברוח כמו עלה לא באמת בשבילי מתחרה הוא ילד, עדיין מסתובב בליווי הורה אתה רואה אחי, זה מה שקורה שאתה מתחיל עם אנשים שמעל הרמה אתה מובס, הרגשה לא נעימה אגב אחותך, איזה נשמה איזה יופי, איך לי היא מצצה לא נחה, עוד ועוד היא רוצה קצת שמנמנה, מזכירה קציצה ובכל זאת, במיטה היא פצצה בקיצור זהו אחי, אני חייב לטוס איתי לא מתעסקים, בזה אני סוס טוב, זה יהיה החרוז האחרון תתעסק בגילאים שלך, ילדון. יאללה טסתי... ביי הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב May 10 2006, 10:05 PM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| אור_מאירי |
פורסם ב: May 10 2006, 10:13 PM
|
||
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
זורק מילים ובורח..אל תאדג אחי אני יתפוס אותך מחרכך -------------------- |
||
| omer22 |
פורסם ב: May 10 2006, 10:16 PM
|
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
זוהי התחלה של באטל עם מישהו לא מצחיק
בדיחות שלו לא רוצה לשמוע, מספיק השם הוא לא אחר ממיכאל, איש עם מטרה כל החיים שלו רוצה קרבי - בינינו אתה לא תצליח, נקודה מדבר על כפיפות בטן, שכיבות סמיכה משחק אותה, חושב שהוא טוב בריצה מיכאל אחי, בינינו אתה מושפל מהפורום פוחד להתרחק, חבל החיים זה לא רק הפורום וספורט, צא החוצה לעיר למרות שבמקרה שלך לא הייתי יוצא אפילו לאבו קביר את ה' הוא מכבד, שומר מצוות בשבת להיכנס לפורום הוא מחכה שעות כי עד שתצא השבת יש עוד הרבה זמן אתה כבר מחכה שתעבור השבת, אתה כבר מזומן להיכנס לפורום, לשאול מה קורה לנעול אשכולות כמו טמבל, אתה מנהל לא מנוסה קיצקצ מיכאל אתה סתם שמוק ואם תתעסק איתי, לא תגיע רחוק הזמנה לבאטל? ניחשת נכון כי אני מוכן לבוא ולהראות לך מי בינינו הוא העליון! -------------------- ![]() |
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 10:17 PM
|
||
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
טוב ילדון פתחת איתי לא טוב תצטרך להגיד שלום בקרוב אתה כזה מעפן ולא קשור אני לא מופתע אם קיבלת היום מאחור אז את מי אתה רוצה עוד לחרטט? כוכב עולה?חי בסרט כנראה שאותי עדיין אתה לא מכיר אני זה שיעיף אותך עד לקהיר עם שם כמו שלך אני לא יודע כבר מה להגיב מה חשבת לעצמך שעוקצני זה מגניב? אני לא יודע מה איתך אבל את אמא שלך הרבה עוקצים לא אחי , זה לא היתושים,זה אני וכל החברים הלקוחות של אמא כבר מרוצים כי אותה לא כל כך מהר שוכחים אז מי אתה חושב שאתה בכלל אתה לא שווה יריקה יא אומלל חשבת שאת עמית פרי תשתיק? לא נראה לי,ובתגובה לזה אמא שלך תקבל בנרתיק כן כן כדאי שתפנים עמית פרי הוריד גם אותך לקרשים -------------------- אזרח
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 10:17 PM
|
||
אוי ואבוי זה כאילו מיכאל הוציא באטל על עצמו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| omer22 |
פורסם ב: May 10 2006, 10:19 PM
|
||
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 10:19 PM
|
||
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 10:20 PM
|
||
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
נגיב לזה מחר .... לא נשכח ולא נסלח -------------------- אזרח
|
||
| אור_מאירי |
פורסם ב: May 10 2006, 10:20 PM
|
||
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
-------------------- |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 10:23 PM
|
||
אני מצפה לזה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: May 10 2006, 11:54 PM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
בדיוק אחי, אחד מתחרז עם אחד ענק אתה |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 11 2006, 01:30 AM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
צודק, פישלתי, אבל אני לא אתחיל לסמן בשיר שלך מילים שלא מתחרזות. דוג' בשיר... אשכול ענק -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: May 11 2006, 07:31 AM
|
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
רק אני ו FoRzA InTeR
נותנים את הביט הטוב ביותר אתם יותר טובים? אולי בלקבל סטירות אתם יותר מוכשרים? אולי בלנגוס פיטמות! כי אני אלוהים ואבי הוא הסגן אז עשיתם ת'פדיחות, תעופו מכאן ! תגיד לי מוש, אתה חושב אתה שור? לך תחלוב ת'פרה ותלקק לה ת'חור ! תראה מה השעה, עכשיו שבע וחצי עוד לא פתחתי ת'עיניים וכבר אותך פה אכלתי אז כשאתה מתעורר אל תבכה בגללי פשוט תהיה חייל טוב, תצדיע לאבי ולי אם תהיה ילד טוב אני לך אוותר ולא אכתוב ת'משפט שאותך הוא גומר אני איתך פה עדין, תלמד את זה להעריך כי מהמר עם קבלות נותן כתף כשצריך אני לא יודע איך הגעת למצב הזה אבל מה שבטוח שלך נורא קשה אז תספר לי אח קטן מה קשה שכה סבלת הגננת סטרה בגן? או בקיר שוב נגחת? אולי אמא עלייך צעקה שבלילות אתה מרטיב תטפל בעצמך, כי זה לא כזה מגניב המצעים כבר הסריחו ואיתם גם אתה הימים רק יגידו אם אלוהים בעדך אבל אם תשאל אותי המצב שלך אבוד איך ילד כל כך קטן הלך לו לאיבוד אין לי מה להוסיף אז אסיים את העימות מהמר עם קבלות החזיר אותך למציאות מהמר עם קבלות - כי השאר טובים פחות ! הודעה זו נערכה ע"י מהמר עם קבלות ב May 11 2006, 07:31 AM |
(14) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |