| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (14) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 09:05 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
חבר'ה בואו נעשה את זה מסודר...
אני ופרי מול אבי ומהמר עם קבלות... מה אומרים? -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 09:09 PM
|
||
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
אוקייייייי מוש אותי התחלת כבר להדליק הסגנון שלך כבר ממש לא מצחיק אני לא יודע מה איתך אחי אבל אני כבר ממש על הסף של הבכי אני לא יודע אם אתה יודע עם מי יש לך עסק אבל נכנסת לבאטל עם בנאדם שיהפוך אותך לשסק עזוב אחי להשקיע עליך מאמץ זה מיותר כי הרי כבר כולם יודעים שאתה סתם מכוער הולך לי לים להתפנן על החוף חושב שהוא הולך צבע לתפוס אבל אחי אתה סתם אשכנזי עקום הצבא שתתפוס יהיה מקסימום אדום כן כן המגזין יתפורר בזמן שאני מישהי יחורר ונחש מי זאת הולכת להיות ? ניחשת נכון-אמא שלך ליד הבית זו-נות אז כמו שאמרתי אח שלי גיבור עליך אני לא יפעיל את הקיטור כי אתה סתם ילד מתוסכל ששום בחורה לא מביטה עליו בכלל -------------------- אזרח
|
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 09:14 PM
|
||
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
בכיף -------------------- אזרח
|
||
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 09:15 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
את מי בא לך לקחת? -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 09:18 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אז מה עמית הכל טוב אחי אתה הולך למרר פה עכשיו בבכי מה חשבת לעצמך שהגבת לגאון אתה הולך לבכות כמו מוש ולא תהיה האחרון הולך לקרוקר קונה שם חולצות אחרי זה מתפלא למה אין לו בנות היי אחי קרוקר זה כבר לא באופנה אבל מה זה משנה לך - גם ככה אימא זו-נה גר בחיפה ומשחק אותה אוהד כל יום שבת בקרייה מתבודד יש לכם חרא קבוצה וחרא של עיר ואת זה עוד שנה לכם ארקדי יזכיר תחשוב טוב לפני שאתה שולח תגובה את הפדיחה כבר עשית תתמודד עם הבעיה עכשיו מה חשבת שאת אימא שלך נשכח מה פתאום אחי בבית הבא עליה נפתח זאת אימא עמית אישה שובבה מזד**נת עם מאה, אלף ולפעמים רבבה אוהבת קונדום בטעם תות בשבילה זה חגיגה לעולם היא לא תשכח את מה שבלילה היא קיבלה יש אחות גם לא? אותה כמעט שכחתי חשבה שבשבילה אני הגבר השרמנטי אמרתי לה אל תדאגי בך אני לא אבגוד מהיום היא הולכת במנוש עם מנעול וקוד כן כמו שאתם רואים על כל משפחת פרי עברתי זה מה שקורה שקוראים לך כהן אבי הדודה האחות אצלי כולן עברו אז מה עמית על הגודל כבר דיברו? זה הולך להיות הבית האחרון נראה לי זה הזמן שתצא מהארון אחרי השיר הזה תרצה לשנות שם ומין כי פורצה אינטר ריסק אותך מי היה מאמין ביץ' הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב May 10 2006, 09:32 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: May 10 2006, 09:33 PM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
לקבור אותי איש לא יכול כי רק אני הקברן אתה חושב אתה גדול אני יחזיר אותך קטן אם תלחץ על הדוושה אני יפעיל את הטורבו אתה רוצה אותי לקבור אבל אתה הוא שקבור פה אתה עשית את השטות כשפתחת ת'עימות כי איתי להתעסק היה פשוט התאבדות תחזור לחור ממנה באת ובו תישאר כי לי אף בן-ז!נה את המילה לא שובר אני משורר כמו שאתה ערבי בגדה? תתפלא אך אני משורר אגדה! אתה נתת חידה, מי המשורר הדגול? אתה חושב זה אתה? אתה לבטח מסטול מהמר עם קבלות הוא אחד ויחיד ועל זה גם אלוהים יכול להעיד אתה יכול להיות תלמיד וממני ללמוד אבל עד שתגדל תתן ת'כבוד תפיק לקחים ועל הכל תעבוד ואולי עוד שנים אתה תלמד את הסוד ועד אז אני אומר שלום ולא להתראות מהמר עם קבלות כי השאר טובים פחות! הודעה זו נערכה ע"י מהמר עם קבלות ב May 10 2006, 11:52 PM |
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 09:38 PM
|
||
|
קונטרההה אצלי הכל טוב אבי כהן לא יודע מה איתך אני הייתי אתמול אצל אימך כזה כיף שנים לא לא היה לי אוי כמה שאני אוהב את אמא שלך במין אוראלי זה לא יאומן כמה שהאישה אוהבת לרדת אבל אל תדאג,אני עוד יגרום לה שהיא תשכח איך ללכת וואלה ממש כיף לפתוח אותה בכוס ובתחת אבל אתה יודע מה יותר כיף?לשמוע אותה גונחת אז מה אחי הכל טוב עכשיו? גר לי בראשון ומשחק אותה אוהד ביתר תזכיר לי מתי היית במשחק?בעשור שעבר? ביז-יון של קבוצה וביז-יון של שחקנים אחרי זה אתה מתפלא למה יש לכם חרא של אוהדים זה הזמן לעבור לאחותך השובבה יסמין אני לא מתפלא למה קוראים לה חתולת מין הייתי אצלה אתמול והיא באמת הוכיחה את זה שמע אחי הייתה זיו-ן לפניםםםם הודעה זו נערכה ע"י Perry ב May 10 2006, 09:39 PM -------------------- אזרח
|
||
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 09:41 PM
|
||
הגיע הזמן, קשיש מרוב השיעמום התחלתי לעשן חשיש עד שאתה מגיב, איש אלוהים, איזה אדיש אחי, אין לך חרוז בשיט כמו שאני יגיד שילד מתחרז עם חבית פה וטורבו? גדול ומסטול? זה נשמע לך חרוז? אבל אל תהיה שבוז היו לך ימים יפים, היו ואינם הגיע זמנך לפרוש לים כי אתה כותב פשוט עלוב. כל כך קל לי להגיב, שזה עצוב סיפרו לי על האיש והאגדה הילד שכל הכיתה לו סגדה מה קיבלתי? בקושי חרוז אחד מצטער, אבל אתה כבר ממש לא מספר אחד. אין לי טעם אפילו להמשיך לכתוב תלמד לחרז ותחזור, אולי יהיה טוב אבל עד שאת זה תעשה- להתראות אחי, אתה כבר פאסה. הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב May 10 2006, 09:42 PM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 09:42 PM
|
|
קיצור צריך אנשים חדשים
נמאס לכתוב על אבי ועל מוש -------------------- אזרח
|
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 09:43 PM
|
||
כן זה גם לא ממש כוחות... די זיי-נו אותם הייתי אומר... -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 09:45 PM
|
||
|
כן אפשר להגיד...אבל לאבי יש קצת רמה אבל הבאטל האחרון שלי היה קצת דפוק... -------------------- אזרח
|
||
| אור_מאירי |
פורסם ב: May 10 2006, 09:47 PM
|
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
מהמר עם קבלות?
כי השאר טובים פחות? תקשיב לי אחי , תפסיק ל'דבר שטויות תלא יודע לקלל יחתיכת מתחגנל מהחבר במועדון בתחת מקבל צועק ומילל אז תשתוק , תישב בשקט או שאני אותך קוטל פרי?מה קורה איתך? תשומע אחי , אניעל סב סבתא ש'ך ואינטר, מה הפרוזה ש'ך? אז מה אם כולם עושים את אחותך כל החיים ש'ך זה רצח ודמים ******* את אמא ש'ך.. זורקים, לא משלמים. ומוש אחי אתה מתעסק כאן עם גדולים דוגרי , המדינה לא משלמת פיצויים? ת'ילד אינפנטיל מטיס אותך על טיל אז לך תבכה לאמא!, תגיד לה: "הוא התחיל" רועי יראה תשיר, ילך אותו לנעוץ אז קדימה חברה תעשו שורה.. למצוץ!!! הודעה זו נערכה ע"י עוקצני! ב May 10 2006, 09:48 PM -------------------- |
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 09:50 PM
|
פששש יפה עוקצני... אני חייב לזוז, מישהו כבר יגיב לך...
-------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 09:52 PM
|
||
|
-------------------- אזרח
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 10 2006, 09:53 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
כוכב חדש עולה. מוש ברח,פרי הושתק מה עם השאר? -------------------- Respect My Authoritah |
||
(14) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |