| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (14) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: May 10 2006, 08:23 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אבי ההוא על בנישו היה ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 08:24 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
פשש יש רמה. שיר מצויין. צפה לתגובה. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 08:27 PM
|
||
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
-------------------- אזרח
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 08:35 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מוש אחי עשית טעות חמורה אני לא סתם אבא שרודף עם חגורה אני הסיוט הכי גדול שלך ואת זה אתה הולך ללמוד בדרך הרעה אז מה משה מושון או פאקינג מוש מה זה משנה השם אתה דומה לעכברוש חרוז פה חרוז שם נפתחת לעולם אתה בפורום כולה חודש אני מאז שהוא קיים משחק אותה בחור טוב פה לפני כולם אתה סתם הארי פוטר אני הוא מר עולם מה חשבת לעצמך שהגבת לכוכב אני ישגל את אחותך כמו ארנבת וארנב אתה גר בראשון מוציא לעיר שם רע כל החיים לא ראית שד של בחורה כל חרוז אצלך פה כבר חרוש זה הזמן לדבר על זאת עם המנוש כן זאת אימא מוש ההיא עם השדיים גם לעראפת היא כבר פתחה את הרגליים אצלה אין סינונים מה שבא ברוך הבא היי חבר קח מספר חכה לתוך שלך היא שרמוט-ה לא קטנה זה לא סוד כמוס עושה סרט כחול וגם אדום עם הסוס אני אותה כל יום משגל כל לילה ב-12 זה הזמן להשתולל האמת שכבר פה נגמרו החרוזים אני והחבר'ה אל אימא מוש מזדרזים כן הגיע תורנו זה הזמן לקנות קונדום הרי ילד נוסף היא לא תרצה - תראו מה יצא מהאחרון! זה שיר אהבה פשוטטטטטטטט פשוט שיר אהבהההההההההההה כמו לילה בקיץץץץץץץץץ ורוח טובהההההההההההההההה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב May 10 2006, 08:50 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 08:40 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
וואי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-------------------- אזרח
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 08:41 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| YuVaL PeLeD |
פורסם ב: May 10 2006, 08:42 PM
|
|
מה זה ווינר?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,646 משתמש מספר: 2,430 תאריך הצטרפות: 17-February 05 מצב: ![]() |
וואי אבי הקטע אם האמהות (מוש ויוסי בנישו) היה חזק! הפתעת.
-------------------- נקי כבר 4 וחצי שנים....................
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 08:43 PM
|
||
מה אחי אני רפאר בדם זה ידוע -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 08:43 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
אתה אדון השיגולים?
אני אוהב בנים? בוא נכניס אותך לעניינים הבנתי שלא ראית אישה כבר שנים אהה, אמא זה לא נקרא אישה ואיך שהיא נראית, בושה מה לעשות, המצב חמור כשאמא נראית כמו בחור קונה חולצות במחיר של דירה 320 שקל על שתי דקות תפירה על כזאת שטות מגיע לך סטירה במחיר כזה הייתי קונה לפחות סירה משעמם לך בבית, חמוד? כנס לאמבטיה, תשפשף את ה"עמוד" כי הרי קשה להאמין שתשיג זי-ון אולי עם בנים, כי הבנתי שאצלך זה הכיוון המגזין יתפורר ביום שאתה מישהי תחורר וזה כנראה כבר לא יקרה לעולם תאמין לי, חבל עלייך, חראם. בקיצור, הבנת עם מי אתה מתעסק אז תעשה אחורה פנה, לפני שאני אותך מרסק וכטובה, אני את רגלייך יפשק ויזמין איזה כושי, שאותך יופי יופי יפנק... -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 08:44 PM
|
||
פרי אני רוצה תגובה לזה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 08:55 PM
|
יפה אבי, "המשתמש הוותיק"
הוכחת שאתה שירים יודע להעתיק נפל עלייך תיק את מוש להשתיק אני לא חושב שתוכל כי יש לי ראש של קרימינל, וזין של גמל תשאל את אחותך, היא כבר מכירה את הרב-שגל. כן אחותך, עם המנוש הורדרד אני לא נגעתי בשד? תשאל את אחותך אם לא טמנתי שם ת'יד גרמתי לה לצעוק לגאד ואוי, אמא אבי הגדולהההה אחח, במיטה היא חתולה איך היא השתוללה נהייתה כבר כולה כחולה נכון, אני פה רק חודש, אבל לא להאמין איך אני כבר עלייך משתין איך אתה מנהל, אני בחיים לא אבין סתם פוזה, מזכיר לי את הרט ירין יאללה, אין כוח יות לפוזות אני ואתה זה אפילו לא כוחות אתה מתקשה חרוז ועוד חרוז לחבר אז יאללה, פנה מקום, חבר *תתחילו לכתוב שירים על אנשים אחרים ולא רק עליי, אני לא מספיק להגיב לכולם וזה גם נהיה משעמם כבר... ואתם יכולים להגיב גם לשירים שלי... הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב May 10 2006, 08:56 PM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 08:57 PM
|
||
חח אנשים פוחדים להוציא מילה פה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב May 10 2006, 08:58 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 08:58 PM
|
|
יאללה נתחיל
טוב אבי זמנך תם כי הפעם אתה מתחרה מול מר עולם אז יאללה הגיע זמן שאני יתחיל לפעול אחרת אנשים יחשבו שאתה מצחיק גדול אתה גר בראשון משחק אותה אלוהים אבל עליך בשכונה כולם צוחקים מי זה אבי כהן בכלל בנישו וג'ונה יודעים שהוא סתם אומלל אתה חש שאתה מז-יין הרבה בנות אבל את האמת אחי בלי להעליב אתה בחיים לא ראית פות אני בספק גם אי פעם ראית שדיים אולי באיזה סרט פורנו וגם על זה אני צריך לחשוב פעמיים אז אחי כדי שלא יהיו פה אי הבנות אתה לא תעשה פה יותר ת'בית זו-נות אני פה כדי שתיכנס לעניינים כי אני הוא מלך החרוזים אז אם אתה חושב שאתה הסגן של מהמר עם קבלות אני פה כדי להגיד לך שיש לך הרבה טעויות דאחקה?לא מצחיק אותך-דווקא לא מתאים אנשים מסתכלים לצדדים צפוף לי וחם כאן הגעת לי עד כאן והפה עלק שאט גאן את הדרך שפרי סלל כאן מסוכן כאן לי אין ברירה יש מטרה לא חוזר חזרה -------------------- אזרח
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 10 2006, 08:59 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
חחחחחחחח חם פה!
הודעה זו נערכה ע"י Djibril Cisse ב May 10 2006, 08:59 PM -------------------- Respect My Authoritah |
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 09:00 PM
|
||
מתפתח פה אשכול מעניין... ואבי ממי יש לפחד? זאת מטרת האשכול... -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
(14) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |