| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (14) 1 [2] 3 4 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: May 10 2006, 07:21 PM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
אני מכתיר אותך לסגן שלי ענק |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 07:23 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מהמר עם קבלות |
פורסם ב: May 10 2006, 07:24 PM
|
||
|
ומכל האדומות יש אחת שהיא כחולה הפוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,900 משתמש מספר: 2,466 תאריך הצטרפות: 23-February 05 מצב: ![]() |
|
||
| c_web |
פורסם ב: May 10 2006, 07:28 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חחחח חזקים אתם!
-------------------- ![]() [IMG] |
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 07:35 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
על מה אתה מדבר? אותך כמו כלום אני קובר את המילה שלך שובר אז עזוב אותך, חבר אני קצת ילחץ על הדוושה ישאיר אותך מדמם באיזה חורשה וכולך אדום מבושה אז יאללה בקשה, אתה מוזמן להגיב משחק אותה מגניב בלי להעליב אתה רק שם, אגדה אתה משורר כמו שאני ערבי בגדה אז הנה חידה מי המשורר מספר אחת? שלכולם נותן בתחת? זה לא אתה, אחי חבל שנתחיל כי זה ייגמר בבכי אז יש מישהו חדש, תתרגל ושלא תתבלבל כשמדברים על המשתמש שהכי טוב בחריזות- זה אני, ולא איזה אחד "עם קבלות". -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| omer22 |
פורסם ב: May 10 2006, 07:35 PM
|
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
חחחח אבי הבאת אותה בשיר!
ענק!! -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 07:42 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הזכרת לי משהו.............. אז מה עידו הכל טוב יא חנון? אני הולך לטגן אותך עכשיו כמו פיתה בטאבון אבל אל תבכה אחי זה הכל בצחוק בוא נראה לעולם כמה אתה שמוק אתה ילד כאפות אצלך בשכונה לך בחולון מרביצים ילדים בהזמנה אתה ג'ינג'י הומו ובעל נמשים איזה באסה עידו החיים קשים? בקושי בן 14 אבל כבר מכור להימורים שונא נשים אוהב ת'פורום ואוהב גם בחורים אז מה יהיה הסוף איתך מתי תלמד כבוד לתת? אחרי השיר הזה אתה תיתן לי ת'ריספקט מוחק לי הודעות בלי הבחנה והכל בגלל שקיללתי את האימא הזו-נה אין לך מה להתבייש שלאימא יש מקצוע כסף זה כסף ויש לה חתיכת מנוע לא נשכח גם את האח המעצבן כזה פוט זה לא יאומן מי איתו תתחתן? שרוף על הפועל חולון זה כבר ידוע אותנו זה לא מעניין יש לך אח נגוע גם את אבא איתן אין צורך להציג הרי מהזרע שלו נולד הילד החריג 13 זה בדם בזקכל לעולם עוד יבוא היום שהקבוצה תישרף ואז נשמח כולם זה שיר כואב אני יודע אבל אין מה לעשות אני הסגן של המהמר בשביל זה צריך קבלות אז מה עידו גם ממך נראה שיר? או שפשוט תוותר ותישאר ההומו של העיר? דאללה אבי דאללההההההההה הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב May 10 2006, 07:49 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 07:48 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
כבוד -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 10 2006, 07:49 PM
|
||
תודה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: May 10 2006, 07:52 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
מהמר עם קבלות כבר שעה באשכול, נראה לי הוא מכין ספר קונטרה למוש ..
-------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 10 2006, 07:59 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
-------------------- Respect My Authoritah |
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 08:00 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
חחחחחחח
-------------------- אזרח
|
| Mosh |
פורסם ב: May 10 2006, 08:11 PM
|
||
ובכל זאת... יצאתי מול האמן עכשיו הגיע תור הסגן כי הגיע הזמן שמישהו יגיב לשחצן כולך רוח וצלצולים בוא נראה אותך נגד הכלים אחי, אין לך את זה עם מילים אז בוא תלמד מהגדולים איך הולך לאמא בעבודה? תשאל אותה, אפילו היא מודה שאורך כמו שלי היא עדיין לא מדדה אחרי זיו-ן אחד היא בקושי שרדה ואם דיברנו על האמא השווה (למרות שלפעמים במיטה היא מרטיבה) איך אפשר בלי מילה על הקבוצה העלובה נו אינטר, ההיא שמשחקת כמו סחבה בקיצור, תתעסק עם מי שלהגיב מסוגל ולא לאיזה תמהוני אומלל כי בתכל'ס, אתה אפס עגול נראה אותך מגיב פה באשכול -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 10 2006, 08:15 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מהמר עם קבלות אתה צריך להחזיר לך תתואר... -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Perry |
פורסם ב: May 10 2006, 08:21 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
יאללה
מוש ,אתה סתם אשכנזי צעיר שהולך כל יום לקצין העיר רוצה רק להוציא גימלים כדי לכתוב במגזין על באטלים אז בוא אני יספר לך משהו אחי הפורום שלך ממש לא הכרחי כי הרי אותך אף אחד לא סופר ומי ייתן ויבוא יום והמגזין יתפורר אתה כל כך מושפל ואוהב בנים ועל זה אתה מפצה בכך שאתה קורא ספרים עזוב אחי ביני ובינך אין מה להשוות כי אני כזה תותח ואתה אוכל מכות אני לא יודע אם אתה שם לב או שאתה לא עומד בקצב אבל אני לא רואה אותך ממטר כי אתה סתם מכוער,ת'דומה ליאן קולר אז הנה הגעתי לבית האחרון ואולי עכשיו הגיע הזמן שתצא מהארון טוב אז משהו אחרון אחי רק שתהיה בעניינים אתה סתם הומו ואני אדון שיגולים -------------------- אזרח
|
(14) 1 [2] 3 4 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |