| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (14) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| POWZ |
פורסם ב: May 12 2006, 09:18 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,112 משתמש מספר: 2,173 תאריך הצטרפות: 8-January 05 מצב: ![]() |
רועי יצאת צ'יפס..
|
| fizem |
פורסם ב: May 12 2006, 09:30 PM
|
![]() מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,721 משתמש מספר: 2,083 תאריך הצטרפות: 28-December 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחח יפה אבי ורועי
שכחתי גם אותך לירון.. היה נחמד הודעה זו נערכה ע"י fizem ב May 12 2006, 09:30 PM |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 13 2006, 12:40 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מי הגבר שיעשה באטל על רועי(המנהל)
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 13 2006, 02:38 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מירי תני להם פה מירי תני להם בכינור ילד איפה אימא אני ארחיב לה את החור מה באת לפה ונפתחת על כולם אני אגרום לך להצטער שבאת לעולם תראה אחי אני מסטול עוד מהלילה של אתמול הלילה בו אימך אכלה ת'זין הגדול ותראה אחי היא ז*ון פנומנלי לאורך כל הלילה את הזין מצצה לי ויש לך בעיה עם כתיבה על אימהות? אתה יכול לקפוץ לי אחי אתה עושה פה טעויות אבל למה על האימא השרלילה לדבר שלאחות יש חור בגודל של באר אז מה מאיפה הקרצת את האחות אף פעם לא ראיתי מוצצת טוב כזאת יורדת לך משחקת בביצים זה מה שקורה שמגיעים מבית של מוצצים השפרצתי על התחת וגם על הפנים אני וכל חבריי החרמנים היא מעמידה לך את הזין בשניות רק רואה את השדיים ואין צורך לחכות יש לה שתיים בגודל של בניין עשיתי אותה בשותף ביחד עם סואן איזה סואן אתה שואל? סואן עבאס אותה עשו כל הערבים כולל את החמאס קיצר פה נגמר השיר אין לי כוח להמשיך אולי נחזור לפה שיתחיל קצת להחשיך אתה אותי תראה היום שאבוא לבקר את אימא הז!נה שלך אני יז**ן כמו נמר -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| matan |
פורסם ב: May 13 2006, 05:03 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
|
||
| Djx |
פורסם ב: May 14 2006, 02:36 AM
|
||
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
and the winner is... הודעה זו נערכה ע"י Djx ב May 14 2006, 02:36 AM |
||
| POWZ |
פורסם ב: May 19 2006, 05:07 PM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,112 משתמש מספר: 2,173 תאריך הצטרפות: 8-January 05 מצב: ![]() |
מירי תני בסולו בונא ימג'ייף מה נפלת על כולם אמא שלך הייתה כבר עם כל העולם עובדת בורסה שפתחו כ"כ הרבה פעמים לא תמצא גם בחלונות האדומים כל הזמן קופץ משחק אותה **** אפילו אמא שלך אמרה שיש לך קטן ת'כלס רק אחרי שהיית בן שנה גילו שאתה בן ולא נקבה אבא שלך מקבל בתחת ממיקי בוגנים בזמן שאמא שלך מלקקת לי את הביצים אחותך גם אוהבת נשיכות בפטמות וממי היא למדה אם לא מאחיה הגדול משחק אותה סרסור דוקר ת'כלס אתה בלחץ מחורר ראשון לציון גם כן עיר של אשכנזים גם להם יש יותר שער ממך בביצים קיצור נמאס לי לכתוב אמא שלך בחסוי רק שתדע שעל שמי אתה קרוי זין כמו שלי היא לא ראתה כל החיים והיא לא אחת שבררנית בבנים קיצור אני זז אחי מסור לה דש אני יביא לה פעם הבאה שטר של 100 דנדש. מירי תני בסולו סיום. הודעה זו נערכה ע"י POWZ ב May 19 2006, 05:23 PM |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 19 2006, 05:09 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
על טעויות משלמים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| yuval_f |
פורסם ב: May 19 2006, 05:17 PM
|
||
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אולי התכוונת לחלונות האדומים מה זה הרחובות האדומים בכלל ד"א זה היה אחד החזקים הודעה זו נערכה ע"י yuval_f ב May 19 2006, 05:19 PM -------------------- |
||
| POWZ |
פורסם ב: May 19 2006, 05:24 PM
|
||
|
צודק אחי אני פשוט עייף מץת אחרי שבוע בצבא...תיקנתי ותודה |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: May 19 2006, 06:02 PM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
שתי אלה חזקים -------------------- ![]() |
||
| fizem |
פורסם ב: May 20 2006, 01:24 AM
|
||
![]() מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,721 משתמש מספר: 2,083 תאריך הצטרפות: 28-December 04 מצב: ![]() |
דיבורים חול - ואין מה לאכול. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 20 2006, 01:27 PM
|
||
רק עכשיו קמתי -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Perry |
פורסם ב: May 20 2006, 02:01 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
אני צופה משהו עצבני מאבי
-------------------- אזרח
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 20 2006, 02:23 PM
|
||
אתה מצליח להרגיז אותי כל פעם מחדש יורד על אימא שלי בלי כל חשש אבל אחי הפעם זה עבר כל גבול או כמו שאומרים יש גבול לכל תעלול אז תקשיב יא חתיכת צעיר מסכן מאז שהכרתי את אימא שלך הפסקתי לאונן מספקת את הצרכים שלי כל יום ויום יש לה כזה משולש משהו חלום היא יודעת לפנק כמו שפחה ממש יורדת ומוצצת לי את הנחש היא אוהבת לקבל אותו במיוחד בדוגי סטייל תשאל אותה למי יש זין באורך של מייל בסלון בחדר במטבח ובאוטו היא אוהבת לקבל בכל מקום היא תסכים לקבל זין שעליה משתולל עליה כל הפורום כבר עבר אפילו עידו החנון שדומה למר עכבר עכשיו תורה של האחות לקבל כמה שורות אבל אותה אני משתדל לז**ן כמה שפחות כי אני לא רוצה שאותי ייראו מסתובב עם כזאת מכוערת אבל הגוף שלה תמיד גורם לי לחשוב טיפה אחרת יש לה תחת כזה עגול וחור כזה גדול תמיד תדע שיש לאן לדחוף את השטרונגול מביא לה כאפות בתחת עד שלה נהיה סגול יא שרמ!טה מזד**נת לך אבקיע את הגול אז יאללה פה הגענו כבר לבית האחרון השלב שבו הוצאתי לאחותך את הזין מהגרון הגיע הזמן שתקרא קצת בספר החוקים עמוד 7 סעיף ב' עם פורצה לא מתעסקים הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב May 25 2006, 12:08 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(14) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |