| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Djx |
|
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
למכירה מכשיר אחד הקטלנים
מוטורולה 840 של חברת פלאפון, אבל הוא פתוח לכל החברות (!) פה יש מידע עליו ביחד אם מטען וכרטיס זיכרון 32 אחלה מכשיר שבעולם זה יש לו ספיקר חזק מאוד, צג חיצוני ציבעוני שמאפשר ליראות תמונה של המצלצל יש לו מערכת אירגון מעולה של מוטורולה ומערכת הפעלה על בסיס לינוקס(!) של מוטורולה מכשיר יציב,יפה, ונוח מצלמה 1.3 מסך TFT 16מיליון(!) יש לו עוד המון פונקציות שרק אלוהים וטכנאי מוטורולה יודעים יש לו נגן MP3 ומצלמת וידאו וסטילס אם פלאש וזום, ומערכת איזון צבעים (אין לי מושג איזו) בקיצור אחלה מכשיר שבעולם ובמצב דנדש אני רוצה לימכור אותו במחיר של 670ש"ח לכל המעוניין דברו איתי במייל: [email protected] או שלחו לי הודעה פרטית נ.ב המכשיר שווה 2484ש"ח בפלאפון 1800ש"ח אצל הגרוזיני הקרוב לביתך אז מחיר של 670 הוא מחיר אמאמ'א של הזול... רועי בבקשה אל תמחק את ההודעה כמה ימים. תודה גבר הודעה זו נערכה ע"י Djx ב May 10 2006, 10:29 AM |
| mu-cluber |
פורסם ב: May 10 2006, 10:48 AM
|
![]() "מצווה גוררת מצווה" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,960 משתמש מספר: 2,886 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
בונא פלאפון אחד החזקים,אני כמעט בטוח שיש אותו לבן דוד שלי,אם כן פשוט פלא נדיר..
זה די שווה בגלל שהוא פתוח לכל החברות,אבל מי היום קונה פלאפון ב700 שקל,למרות שאולי הוא שווה את זה,אבל עדיין מחיר יקר לפלאפון.. בהצלחה במכירה באמת פלאפון נדיר.. |
| Djx |
פורסם ב: May 10 2006, 11:44 AM
|
||
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
ספר לחברים, אני חייב כסף |
||
|
![]() ![]() ![]() |