| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| דם צהוב |
פורסם ב: May 8 2006, 05:59 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
יהיה מרגש לשבת עם אוהדי בני יהודה ולעודד את השכונה...יאללה בני יהודה מלחמה!
יש מצב אני מקבל גם כרטיסים חינם,מרגש -------------------- |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 8 2006, 06:06 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
לעודד את בני יהודה ?
-------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: May 8 2006, 06:38 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אם אני לא טועה אתם חייבים שהבועל ינצחו לא?
-------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 8 2006, 06:40 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
לא חייבים
לא רוצה אופא בעד שהפועל יקחו גביע מעדיף עונה בלי אירופה בלי בעיות (מוות לאינטרטוטו שפת יעקפו אותנו או משו) כדי שניהיה מוכנים לעונה הבאה שהולכת להיות קשה אם לוני ישאר. -------------------- ![]() |
| דם צהוב |
פורסם ב: May 8 2006, 06:55 PM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
למה לא? בטח שכן...זה שאלה בכלל מי אנחנו רוצים שתיקח,אז לא בדיוק לשיר שירים של השכונה אבל לשבת איתם ולשמוח במצב שיהיה במה לשמוח...זה כן...יאללה בני יהודה מלחמה! -------------------- |
||
| דם צהוב |
פורסם ב: May 8 2006, 06:56 PM
|
||
|
1.ממש לא איכפת מאירופה למה במילא שנה הבאה תיהיה שנה קשה ואני חותם רק שנישאר בליגה. 2.אם הפועל תיקח תואר זה יהיה אסון וכאב לב 3.אנחנו "צריכים" שהם ינצחו,ושאנחנו ננצח מחזור אחרון באשדוד,ושבני יהודה תפסיד לנצרת,ואזזז ניהיה מקום רביעי,אבל למי איכפת יאללה בני יהודה -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: May 8 2006, 06:57 PM
|
לשבת ולשמוח אם צריך זה בסדר.
לעודד איתם זה לא.. -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: May 8 2006, 06:58 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אם אתה הולך לעודד אותם אתה אחד המשועממים שיש
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| דם צהוב |
פורסם ב: May 8 2006, 07:10 PM
|
||
|
למה לא,יש כרטיסים חינם...מה איכפת לי למרות שגם הייתי משועמם ונסעתי לגמר לפני שנתיים של הפועל חיפה סכנין אני אוהב משחקי גביע מה אני יעשה,ובמקרה כזה שזה משחק חשוב אני יהיה שם...חוץ מהגמר של ר"ג דווקא,ב7-8 שנים האחרונטות נראה לי הייתי בכל הגמרים...טוב נו היינו באיזה4 מהם נראה לי -------------------- |
||
| יניר |
פורסם ב: May 9 2006, 09:09 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
הפועל ****ההה
-------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
|
![]() ![]() ![]() |