| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: May 8 2006, 07:44 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
מה הקשר? למה קבוצות קטנות לא יכולות להפתיע ולעלות?
תסתכלו על מונדיאלים קודמים כל משחק היה חשוב כמעט .... במיוחד מחזור ראשון הסיכוי היחיד של משחק מסריח זה מחזור שלישי ששתי הקבוצות חסרות סיכוי (בע"ה סרביה-חוף השנהב) -------------------- עכשיו אני
|
| dvir1200 |
פורסם ב: May 8 2006, 10:41 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
הקבוצות הקטנות בד"כ לא מציגות כדורגל יפה קבוצות כמו פולין, אקוודור, אירן וכו' תאמין לי שלא יציגו כדורגל מהנה לעין, אולי מענה.. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: May 8 2006, 11:01 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
תאמין לי שגם משחק גדול לרוב לא יהיה כדורגל יפה יהיה יותר מלחמה ולא כולל ארגנטינה וברזיל כמובן -------------------- עכשיו אני
|
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |