| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| the boy down the streat |
פורסם ב: May 7 2006, 06:14 PM
|
|
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 12,781 משתמש מספר: 933 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
יום חמישי אם יירצה ה'..והוא רוצה..
אני פותח אשכול באטלים.. כדי שזה יהיה מסודר ובלי יותר מדי בלאגן.. מי שרוצה לעשות באטלים שיירשום פה.. אני אעשה רשימה ובאקראיות נשבץ.. וייאלללההה באטליייםם.. חוקים: כמה שיותר לרדת על השני בצורה הכי מסריחה שיש.. כמובן עד גבול מסויים..חבר'ה..גבול מסויים..לא לגלוש לפסים אדומים. 20 שורות של באטל...ומאולתר..בלי לחשוב יותר מדי.. מי שרוצה שירשום..אני כבר אארגן.. וואיייי בא לייי -------------------- שייטת 13
![]() |
| Mosh |
פורסם ב: May 7 2006, 06:53 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
אני בפנים
-------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
פורסם ב: May 7 2006, 06:57 PM
|
|
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 12,781 משתמש מספר: 933 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
יאלללה חבר'ה נראה מי מכם ראפר..
MC לפנייםםםםםם -------------------- שייטת 13
![]() |
| omer22 |
פורסם ב: May 7 2006, 07:02 PM
|
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
בינינו אף אחד בפורום לא יכול על מהמר עם קבלות...
-------------------- ![]() |
פורסם ב: May 7 2006, 07:05 PM
|
||
|
נראה אותו בבאטלים.. -------------------- שייטת 13
![]() |
||
| Carlos Tevez |
פורסם ב: May 7 2006, 07:24 PM
|
![]() קרלוס טבז - המארדונה הבא! ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,911 משתמש מספר: 870 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
פעם לחבר שלי היה פורום של באטלים
פורום אחד המצליחים...ניהלתי איתו אבל לא עשיתי באטלים... -------------------- חולה על בוקה
ריבר נאצים!!! |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 7 2006, 07:59 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
now it's your chance. -------------------- Respect My Authoritah |
||
פורסם ב: May 7 2006, 08:10 PM
|
|
קבלו דוג':
יש לנו פה ילד דילסלקטי,כן זה הוא קוראים לו אבי חושב שהוא משגל צעירות,אבל בעצם אלו קוקסינליות הולך ליום יומיים וחוזר-כמו אולמרט-רק חושב שהוא עוזר אבי לא אישי רק לשם הדגמה -------------------- שייטת 13
![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: May 7 2006, 08:11 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אני רוצה באטל בין אבי לבנישו זה הולך להיות הלהיט של הפורום
עוד קרב מעניין זה אופיר נגד מיכאל יש כמה קרבות מעניינים אני רוצה את אלפי -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: May 7 2006, 08:16 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
חחח יכול להיות אחד המצחיקים
גם רועי-בנישו זה סטייל -------------------- עכשיו אני
|
| אור_מאירי |
פורסם ב: May 7 2006, 08:18 PM
|
![]() צה"ל - שם וכבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,606 משתמש מספר: 3,748 תאריך הצטרפות: 12-December 05 מצב: ![]() |
מה הקשר מהמר עם קבלות אחי?
הוא משורר עדין לא איזה ראפר אכזרי חח -------------------- |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 7 2006, 08:19 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
זה לא אמור להיות עם חרוזים? -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 7 2006, 08:20 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
מיכאל... בוא ניתן להם פה באטל לדוג'... אני יתחיל, לא אישי כמובן.
אגב אני הולך על קללות לא קלות, לא להיעלב אוי מיכאל מיכאל מישהו אמר לך שאתה נראה כמו קוק-סי-נל? עם זקן של מחבל אני עלייך משלשל ואם אתה שואל אז כן אני עלייך גם מחרבן עם מילים אני אותך יקבור אל תשחק אותה איזה גיבור כולה עוד מתחנ-גל שמקבל מאחור זין שחור השיר הזה יקבור אותך בחול יעשה אותך כחול ואנ'לא יודע מה זה למחול איתי נכנסת לאחד על אחד מהמצב הזה אפחד לא שרד אז תתפלל לגאד שאני עכשיו יפסיק אז ת'לקחים תפיק ואת עצמך תשתיק השיר הזה עומד להיגמר אין לי כח עלייך לזמר טוב יאללה הנה זה נגמר אה רגע, יש לי עוד דבר אתה דומה לקוף, יא חמאר. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 7 2006, 08:26 PM
|
||
-------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 7 2006, 08:28 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ב-י-ז-י-ו-ן -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(6) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |