| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| o0adidas0o |
פורסם ב: May 6 2006, 03:50 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 623 משתמש מספר: 4,554 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
חחח כה..התכוונתי שבכל טורניר ביורו ובמונדיאל היא מעמידה סגל טוב ולא הולך לה מה שגם היא מוסיפה צבע, וראינו שהיא הייתה חסרה ביורו האחרון. התבלבלתי |
||
| o0adidas0o |
פורסם ב: May 6 2006, 03:51 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 623 משתמש מספר: 4,554 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
זכייה בטוחה? ממש לא. אם זה היה בטוח הייתי שם מיליונים על ברזיל הימור טוב? בהחלט. אולי הכי טוב |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: May 6 2006, 04:04 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אני לא רואה שום נבחרת שתעצור אותה מספיק לי לדעת שיש לך את רונאלדיניו קאקא ורונאלדו בהתקפה (חלק קטן ממה שיש להם באמת) שיש לך את דידה,סזאר והשוער ההוא של איינדהובן בשער ובלמים כמו לוסיו אין מה לדבר קיצור נבחרת חלומות.. לא ידגדגו אותה בהצלחה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| o0adidas0o |
פורסם ב: May 6 2006, 04:06 PM
|
||
|
אני חושב כמוך אחי, אבל לומר שזה זכייה בטוחה? לא הייתי אומר.. הייתי אומר שזה הימור מצויין,בהצלחה. |
||
| poeblo |
פורסם ב: May 6 2006, 04:08 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 437 משתמש מספר: 3,339 תאריך הצטרפות: 20-September 05 מצב: ![]() |
הכל עניין של איכות, אין לאף נבחרת איכות שחקנים כמו לברזיל. לברזיל יש שחקניןם שיכולים לשנות משחק שלם בנגיעה אחת, דבר שלנבחרות אחרות אין.
|
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |