| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: May 4 2006, 03:39 PM
|
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
גליל עליון - רמת השרון (7+)
בני השרון - עירוני אשקלון (3+) עירוני נהריה - גבעת שמואל (8+) הפועל תל-אביב - עירוני רמת גן (5+) עירוני ראשל"צ(9+)-מכבי ת"א כ"א שיתן את הסימונים שלו עם הסבר.. בהצלחה לכולם, אני אישית חושב שגבעת שמואל עם הפלוס זה הימור טוב פרטים אח"כ.. -------------------- |
| RAN-R |
פורסם ב: May 4 2006, 03:50 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
גליל עליון - רמת השרון (7+) 1
גליל קבוצה הרבה יותר טובה מרמה"ש לא רואה אותה לא מביסה בני השרון - עירוני אשקלון (3+) 1 בני השרון למרות ההפסד המביש במחזור הקודם נראת טוב עד הרבע הרביעי שם נראת רע מאמין שינצחו פה למראות שיהיה משחק צמוד עירוני נהריה - גבעת שמואל (8+) 1 אבל לא ממש באנקר,נהריה חיות בבית כרגיל ואחרי שקווין רייס מתחיל להיכנס קצת לענינין שוב הקבוצה זורמת ולדעתי תנצח את הגבעה הפועל תל-אביב - עירוני רמת גן (5+) 2 ר"ג המשתפרת מאז שהגיעו כמה זרים חדשים לקבוצה,הקבוצה נראת שונה בהרבה,הפועל ת"א קבוצה סבירה לא רואה אותה מפרקת את ר"ג עירוני ראשל"צ(9+)-מכבי ת"א 1 לדעתי מכבי עוד בתחושת פיספוס מהיורליג ראשון אחרי כמה משחקים חלשים יבואו לעשות הכל ולדעתי יהיה שם צמוד למרות שבקלות מכבי יכולים לתת ת-20 הפרש שלהם בהתחלה והכל יכול להשתנות בהצלחה לכולם |
| Mosh |
פורסם ב: May 4 2006, 04:01 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
גליל עליון - רמת השרון (7+)
רמה"ש קיבלה בראש בראשון, וגם היום תקבל בראש (בעזרת ה'), גליל עוד חולמת פיינל פור, ובבית היא צריכה לקחת ת'משחק הזה. בני השרון - עירוני אשקלון (3+): 1 יהיה משחק צמוד עד הסוף, אבל אני לדעתי בני השרון תיקח בסוף באיזה 7-8 כזה... עירוני נהריה - גבעת שמואל (8+): 2 נהריה בבית אמנם דורסת, אבל גבעת שמואל פשוט במומנטום אדירף סמיוחד אחרי הניצחון במלחה. הפועל תל-אביב - עירוני רמת גן (5+): 2 כמו גב"ש גם ר"ג בתקופה טובה. יהיה משחק צמוד, שייגמר ב1-2 נק' לפה או לשם. עירוני ראשל"צ(9+)-מכבי ת"א: 1 מכבי עדיין בהלם מוסקבה, תבוא עם מצב רוח ברצפה. ראשון קבוצה טובה שחוזרת לעצמה, ובבית היא תכפה על מכבי משחק צמוד. בעיקרון כל המשחקים היום קשים מאוד. אולי הכי נורמלי כאן זה גליל וגבעת שמואל, אבל גם את זה לא הייתי ממהר לשים. בהצלחה לשולחים... -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| RAN-R |
פורסם ב: May 4 2006, 04:03 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
דבר אחד אני לא מסכים במה שאמרת על ראשון
איזה חוזרת לעצמה היא נראת גרוע במשחקים האחרונים ובגלל זה גם ירדה למקום הרביעי ואם תפסיק היום היא תסתכן יותר |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: May 4 2006, 04:09 PM
|
||
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
לא מסכים בסימון שלך על נהריה.. גבעת שמואל נמצאת לאחרונה בתקופה טובה כשהיא מנצחת את ירושלים ואת ראשל"צ. אני מאמין שאולי היא לא תנצח בנהריה אבל היא בטח לא תובס...הסימון שלי 2 בכל מקרה תודה רן.. -------------------- |
||
| RAN-R |
פורסם ב: May 4 2006, 04:11 PM
|
||
תהנה עם הלא מסכים שלך ביקשת דעות קיבלת |
||
| מקסים |
פורסם ב: May 4 2006, 04:15 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 4,413 תאריך הצטרפות: 18-March 06 מצב: ![]() |
גליל עליון - רמת השרון (7+)-1 גליל רוצה אירופה ומול קבוצה חלשה כמו רמת השרון אני חושב שגליל יביסו
בני השרון - עירוני אשקלון (3+)-2 לא יודע אני חושב שאשקלון ינצחו א]ילו שבני השרון קצת יתעוררו עדיין לדעתי אשקלון טובה יותר עירוני נהריה - גבעת שמואל (8+) -2 גבעת שמואל רוצה וצריכה תנקודות לדעתי יהיה משחק צמוד ואם הפלוס 8 לדעתי היא תצליח להשיג ניצחון הפועל תל-אביב - עירוני רמת גן (5+) -2 רמת גן נראית טוב הפועל תל אביב לא מספיק יציבה ולדעתי רמת גן תיקח את המשחק והפלוס רק מחזק את דעתי עירוני ראשל"צ(9+)-מכבי ת"א-1!!! אני חושב וגם ראשל"צ יודעים שאם יש רגע שאפשר לנצח את מכבי זה הרגע הזהה,מכבי באה אחרי ההפסד לצסקא מוסקבה והיא באה מאוכזבת מאד השחקנים עייפים מהמשחק המתיש שהיה הפלוס גדול מאד ולדעתי יהיה משחק די צמודד -------------------- ![]() |
| RAN-R |
פורסם ב: May 4 2006, 04:20 PM
|
מקסים בקשר למכבי אחי
יש שתי צדדים בענין מכבי יכולים להתפרק ולפרק את ראשון בקלילות ולגמור תסיפור זה משחק קשה מאוד וגם ראשון ניצחו את מכבי ככה שזה לא שאפשר לנצח אותה רק עכשיו |
| BARCA |
פורסם ב: May 4 2006, 04:27 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
גליל עליון - רמת השרון (7+) 1
בני השרון - עירוני אשקלון (3+) 1 עירוני נהריה - גבעת שמואל (8+) 1 הפועל תל-אביב - עירוני רמת גן (5+) 2 עירוני ראשל"צ(9+)-מכבי ת"א 1 |
| מקסים |
פורסם ב: May 4 2006, 04:35 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 4,413 תאריך הצטרפות: 18-March 06 מצב: ![]() |
לא אמרתי שאי אפשר לנצח את מכבי ואני אומר שהיה משחק צמודד ואפילו מכבי יכולים לנצח אבל אם הם ינצחו הם לא יביסו יותר מ6-7 -------------------- ![]() |
||
| Mosh |
פורסם ב: May 4 2006, 04:48 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
נכון, אבל במשחק האחרון היא הביסה את רמה"ש ונראתה טוב, ובשני המשחקים האחרונים היא הפסידה רק בהארכה, ומול קבוצות במומנטום טוב כמו גב"ש ור"ג, כשבין לבין היא מנצחת את אשקלון... אבל בעיקרון אתם צודקים, מכבי יכולה להוציא את כל העצבים על ראשון, מצד שני יש לא מעט בעיות במכבי- מוראל ברצפה אחרי פראג, וויצ'יץ' עם הראש בעונה הבאה, כץ שוב נגד גרשון (תתעדכנו בוואלה ספורט)... מצב לא אידיאלי שם. הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב May 4 2006, 04:50 PM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| uzi1000 |
פורסם ב: May 4 2006, 05:02 PM
|
|
1.5.06 יום ענקקק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,752 משתמש מספר: 2,503 תאריך הצטרפות: 1-March 05 מצב: ![]() |
החזקים שלי זה גבעת שמואל ואשקלון
|
| חוזה עתיד |
פורסם ב: May 4 2006, 05:16 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 517 משתמש מספר: 4,442 תאריך הצטרפות: 25-March 06 מצב: ![]() |
החזק שלי הוא ראשון לציון באנקר מכבי ת"א בבלאגן תקראו בוואלה
-------------------- "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד" |
| doron |
פורסם ב: May 4 2006, 05:19 PM
|
![]() 30 במרץ-1 ביולי:הפסקה מווינר! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,890 משתמש מספר: 730 תאריך הצטרפות: 11-February 04 מצב: ![]() |
גבעת שמואל ומכבי תל אביב נראים לי משחקים טובים
מכבי הולכת להרוס לראשון את כל העונה,היא הולכת להשפיל אותם היום גבעת שמואל תבוא להוכיח שהניצחון שמלחה לא היה מקרי. דיעות שלי בהצלחה. -------------------- מה את עושה לי
את שיגעת לי תראש עבר חצי לילה השעה כבר 3 |
| dinamit |
פורסם ב: May 4 2006, 06:38 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 12,599 משתמש מספר: 34 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
בני השרון - עירוני אשקלון (3+) 1
עירוני ראשל"צ(9+)-מכבי ת"א1 |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |