| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Samuel Eto'o 9 |
פורסם ב: May 5 2006, 09:14 AM
|
![]() מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 87 משתמש מספר: 3,370 תאריך הצטרפות: 30-September 05 מצב: ![]() |
קלאב ברוז - גנק
ברוז' נלחמת על המקום השלישי שיעניק לה כרטיס לאופ"א , גנק נלחמת על המקום הרביעי שיעניק לה כרטיס לאינטרטוטו. ברוז' עם התקפה לא רעה (בושקו בלאבן , חלוץ נבחרת קרואטיה) אבל מצד שני גנק עם אחת ההגנות הטובות בבלגיה. תיקו יספיק לברוז' למקום השלישי , לכן אני הולך כאן על תיקו או ניצחון ביתי. הימור : X1 לוקרן - בירשחוט שתי הקבוצות אינן נלחמות על כלום , ככה שמשחק הגנתי אנחנו לא צפויים לקבל כאן. לוקרן ובירשחוט בכלל בפורמה די טובה בתקופה האחרונה אבל אני לא רואה כאן הכרעה. הימור : X שרלרואה - סרקל ברוז גם כן משחק בין שתי קבוצות שאינן נלחמות על כלום. שרלואה העונה קבוצה בינונית פלוס , סרקל ברוז' קבוצה חלשה ביותר, בייחוד בחוץ. אני הולך כאן על נצחון ביתי. הימור : 1 -------------------- ![]() |
| BARCA |
פורסם ב: May 5 2006, 09:46 AM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
תודה ,
קלאב ברוז' בבית תנצח אין צורך לחזק בתיקו מה גם שזה מה משתלם.. |
| shiko14 |
פורסם ב: May 5 2006, 10:07 AM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 362 משתמש מספר: 3,752 תאריך הצטרפות: 13-December 05 מצב: ![]() |
תודה אחי
|
| doron |
פורסם ב: May 5 2006, 10:55 AM
|
![]() 30 במרץ-1 ביולי:הפסקה מווינר! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,890 משתמש מספר: 730 תאריך הצטרפות: 11-February 04 מצב: ![]() |
בשביל מה הכפול בברוז? 1.35 בחיים לא לוקחים כפול תלמד לחיים...
-------------------- מה את עושה לי
את שיגעת לי תראש עבר חצי לילה השעה כבר 3 |
| dvir1200 |
פורסם ב: May 5 2006, 01:02 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| Samuel Eto'o 9 |
פורסם ב: May 5 2006, 01:30 PM
|
||
![]() מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 87 משתמש מספר: 3,370 תאריך הצטרפות: 30-September 05 מצב: ![]() |
אני לא ממליץ שם על כפול , אני אומר שאני מתנדנד בין 1 לבין X אחד מהם יהיה , אתם צריכים להחליט בסוף מה. -------------------- ![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |