| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| aviv20 |
פורסם ב: May 3 2006, 12:20 PM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 80 משתמש מספר: 3,220 תאריך הצטרפות: 19-August 05 מצב: ![]() |
שמתי לב שהרבה פה הלכו על סלטה בפלוס...
מצד אחד זה אפשרי מאוד. אבל... נצחון של ברצלונה היום-והיא זוכה באליפות! ככה שזה לא משחק כ"כ פשוט להימור.. עדיף להתרחק.. בהצ' |
| avi-89 |
פורסם ב: May 3 2006, 12:29 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
שמנו לב.
אז? אם... המילה הזו יותר מדי מציקה לי... "אם"... ואם לסבתא שלי היו ביצים הייתי קורא לה סבא. ואם סלטה ויגו מנצחת היום היא עולה זמנית למקום הרביעי המוביל לליגת האלופות... אתה יודע את זה? ואם שוב ואם אוסאסונה תאבד נקודות באתלטיקו אז סלטה ויגו תעלה למקום הרביעי. עזוב אחי... האם הזה דפוק........ הודעה זו נערכה ע"י avi-89 ב May 3 2006, 12:29 PM -------------------- ![]() |
| aviv20 |
פורסם ב: May 3 2006, 12:37 PM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 80 משתמש מספר: 3,220 תאריך הצטרפות: 19-August 05 מצב: ![]() |
לא שמתי לב שרשמתי פה "אם" ..אבל בקטנה
אתמול נגיד ,בלקבורן-צ'לסי..אז היה נראה יותר שצ'לסי תאבד נקודות כי היא כבר הבטיחה את האליפות. אבל הערב בארסה יכולה להבטיח לעצמה את התואר. לא אמרתי שסלטה לא יכולה לקחת ת'משחק.. פשוט יש כאן מוקש. |
| TheYellowEmpire |
פורסם ב: May 3 2006, 12:40 PM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 73 משתמש מספר: 4,694 תאריך הצטרפות: 29-April 06 מצב: ![]() |
222
לא צריך להזכיר לכם מי זו בארסה וברצלונה לוקחת כל משחק ברצינות במיוחד עכשיו היא תנצח(מומנטום לקראת הגמר) וכל אחד יתן את הנשמה כדי להראות שהוא מתאים לשחק בגמר! הודעה זו נערכה ע"י TheYellowEmpire ב May 3 2006, 12:40 PM -------------------- ![]() |
| poeblo |
פורסם ב: May 3 2006, 12:42 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 437 משתמש מספר: 3,339 תאריך הצטרפות: 20-September 05 מצב: ![]() |
|
||
| avi-89 |
פורסם ב: May 3 2006, 12:43 PM
|
||
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
אין בזה שום מוקש ו"הפתעה" אם ברצלונה תנצח את סלטה ויגו ואני גם לא פוסל ניצ' חוץ, הרי זו ברצלונה... אבל מה שבטוח קל זה לא יהיה. ברסה אולי רוצה להבטיח אליפות אבל מצד שני היא יודעת ששום דבר כבר לא יגרום לה לאבד אותה ואני בטוח שהם יעדיפו לחגוג את האליפות בניצ' ביתי עם הקהל הביתי ולא בחוץ... סלטה ויגו בכושר מצויין, לעיניי הקהל הביתי, עם שאיפות לליגת האלופות/אופ"א... לפחות נכון לרגע זה לאלופות... משחק קשה...אני הלכתי על סלטה ויגו ב+1 אבל לדעתי המשחק הזה לא יוכרע. -------------------- ![]() |
||
| avi-89 |
פורסם ב: May 3 2006, 12:45 PM
|
||
|
איזה שטויות. הראש של ברצלונה עכשיו בגמר למרות שיש עוד הרבה זמן... למה הגמר הזה הוא שי עבור האוהדים... ברסה חיכתה לזה וגם האוהדים 12 שנה! ומה סלטה ויגו לא לוקחת את המשחק ברצינות? היא לא רוצה להגיע לליגת האלופות? למה אתם ישר קופצים על שמות בלי לראות שום דבר? למה? סלטה ויגו קבוצה ביתית מצויינת עם 12 ניצ' בית העונה, ורק שתדע ברסה ניצחה בביתה אפילו פחות... הקבוצה גם בכושר מצויין - עם 5 ניצ' בששת המחזורים האחרונים.. כולם בלי לספוג אפילו שער! -------------------- ![]() |
||
| doron |
פורסם ב: May 3 2006, 12:49 PM
|
![]() 30 במרץ-1 ביולי:הפסקה מווינר! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,890 משתמש מספר: 730 תאריך הצטרפות: 11-February 04 מצב: ![]() |
מסכים עם אבי בהימור,כמה שאני שרוף על בארסה מגיל קטן אני יודע טוב מאוד שהכל יכול לקרות ולא כדאי להמר עליה בהימור הזה,סלטה הזמן האחרון נותנת הצגות בכלל בבית שלה היא מפציצה,התקדמה עד למקום החמישי אם אני לא טועה ובארסה לא ממש חייבת את הניצחון ובדרך כלל שיש לקבוצות הזדמנות לזכות באליפות כמו להזכירכם באיירן מינכן ומכבי חיפה העונה הם לא ניצחו,בכל מקרה לגם לדעתי זה 1X אבל לא להמר
-------------------- מה את עושה לי
את שיגעת לי תראש עבר חצי לילה השעה כבר 3 |
| avi-89 |
פורסם ב: May 3 2006, 12:56 PM
|
||
|
תמיד הקבוצות שבדרך לאליפות רוצות לעשות את זה רשמית בבית ולא בחוץ... ברסה לא כזו לחוצה לנקודות... סלטה ויגו צריכה אותן יותר מברסה שיודעת ששום דבר בעולם הזה לא יגרום לה לאבד את האליפות... ויש לה גם משחק אחד יותר מולנסיה.... סלטה ויגו באמת לאחרונה נותנת הצגות... בחודשיים האחרונים, מלבד הפסד בודד לולנסיה, היא לא ספגה שער בשום משחק שניצחה (2:0, 4:0, 2:0, 3:0, 2:0) סלטה ויגו ניצה העונה בביתה לא רק קבוצות תחתית אלה גם את סביליה, אתלטיקו מדריד, ויאריאל, אוסאסונה וגם 4:0 את סארגוסה. סלטה ויגו ספגה בביתה הכי פחות שערים בליגה אחרי סביליה. הודעה זו נערכה ע"י avi-89 ב May 3 2006, 12:57 PM -------------------- ![]() |
||
| aviv20 |
פורסם ב: May 3 2006, 01:01 PM
|
|
וואלה כפרה נכנסת פה לטראנס ואי אפשר לעצור אותך..
אתה חושב שבארסה לא מנצחת,אני חושב שהכל פה אפשרי..וזה לא עד כדי כך באנקר..ועדיף להתרחק. כל אחד והדעה שלו.. שיהיה לך חג שמח ובהצ'.. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 3 2006, 01:09 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
-------------------- Respect My Authoritah |
||
| avi-89 |
פורסם ב: May 3 2006, 01:19 PM
|
||
|
השפעה של האבסולוט מאתמול -------------------- ![]() |
||
| BARCA |
פורסם ב: May 3 2006, 01:24 PM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
נראה לי שערים 1 הימור מצויין... סלטה ממעטת לספוג בזמן האחרון.. וההגנה של בארסה מיזמן כבר לא ניפרצה.. שערים 1 סטייק 6\10
|
| Winnerrr |
פורסם ב: May 3 2006, 01:42 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אתה בעצמך פירסמת את ההרכב של בארסה במערך התקפי של 4-3-3 חוץ מזה סלטה קבוצה טובה היא תבוא גם לתקוף(קבוצה ביתית+שאיפה להגיע למקום ה4..)לדעתי יהיו גולים לפה ולפה שערים X נראה יותר מבטיח חוץ מזה במשחקי עבר בין שתי הקבוצות בדר"כ המשחקים מסתימיים עם יותר מגול אחד ברשת.. http://www.betexplorer.com/soccer/spain/sp...matchid=5943565 הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב May 3 2006, 01:43 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| avi-89 |
פורסם ב: May 3 2006, 01:49 PM
|
|
לדעתי שערים 2/X
לויגו יש הגנה חזקה אבל התקפה מאוד חריפה... בדקות הסיום הם עוברים לשחק עם 4 חלוצים, אם הם ביתרון, כאילו ממשיכים ללחוץ ולא מסתגרים... גם כשהם סופגים אותו סיפור... למרות שזה כבר לא קרה הרבה זמן... ההגנה של ברצלונה לא הכי בשמיים... אפילו קאדיס האומללה הגיעה לכמה וכמה היזדמנויות טובות...ובכלל.. ברצלונה אוהבת לשחק מאוד פתוח ככה שויגו תוכל לטייל לה בהגנה אם תרצה... ההתקפה של ברסה ידועה לכולם.... בקיצור... 2 התקפות מאוד חזקות... 2 הקבוצות במערכים התקפיים... 2 הקבוצות משחקות מאוד פתוח... 2 הקבוצות באות לקחת נקודות, לתקוף, להבקיע ולנצח. ההגנה של ברצלונה לא בין ההגנות החזקות... ההגנה של סלטה ויגו יכולה להישבר משחקנים כאלה כמו אטו ורונלדיניו... -------------------- ![]() |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |