| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 8 2006, 09:55 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
הורדתי WC 2006 בטורנט קיצר הוריד לי רק קראק NOCD ואת קובץ המשחק (ההתקנה) בצורת EXE ו....קובץ daa
אני חושב שזה קובץ כמו bin, mdf וכאלה אם זה כן אז אני יצליח להתקין, בקיצור איך פותחים קובץ daa ? -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: May 8 2006, 10:00 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
יא יצא וורלד קאפ?
לפניםםםםםםםםם -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| dvir1200 |
פורסם ב: May 8 2006, 10:50 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
יא לא מעודכן שיחקתי עם ישראל במוקדמות משחק קל אחשומרוטה אבל סתם מזכיר את הפיפא ואולי בקצת יותר נחמד.. שום שחקן שלנו לא דומה חוץ מיוסי שגם הוא העתקה מווסטהאם -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 9 2006, 12:27 AM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
משחק שכונתי כזה, לא התלהבתי...
וכמו שאתם רואים הסתדרתי, פותחים את זה עם POWER ISO -------------------- ![]() |
| Djx |
פורסם ב: May 9 2006, 05:47 AM
|
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
גם
WINIMAGE וגם NERO |
|
![]() ![]() ![]() |