| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| איציק20 |
פורסם ב: Apr 30 2006, 07:23 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אני מוריד סרטים מטורנט..
ומביא תרגומים מטורק,וזה לא מתאים.. איזה מעצבן זה רבאק.. אם מישהו מכיר עוד אתר תרגומים טוב אשמח לעזרה.. |
| Djx |
פורסם ב: May 1 2006, 09:03 AM
|
||
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
אהה? תסביר את עצמך |
||
| איציק20 |
פורסם ב: May 1 2006, 09:47 AM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
יאנו התרגומים לא מתאימים לגרסא..
אתה שומע את הבן אדם מדבר ורק אחרי 2 דק' בא התרגום.. גדי אשמח אם תעזור לי |
| Djx |
פורסם ב: May 1 2006, 06:50 PM
|
|
Same shit, Different day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 2,879 משתמש מספר: 2,758 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
אין לי מושג בזה
נראה לי הממיר (DECODER) שלך לא מעודכן |
| mu-cluber |
פורסם ב: May 2 2006, 09:33 AM
|
![]() "מצווה גוררת מצווה" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,960 משתמש מספר: 2,886 תאריך הצטרפות: 14-May 05 מצב: ![]() |
אממ אני כבר לא מוריד סרטים אז אני לא זוכר את השם של התוכנה
אבל פעם הייתי כותם תרגומים לסרטים בגוגל ואז זה היה נותן לי אתר והיה מדריכים, עכשיו בתרגומים תמיד צריך להוריד את התרגום, ויש לך איזה תוכנה שאתה מעדכן או משו את התרגום לא יודע בדיוק מה זה עושה,ואז שומר את התרגום במחשב ואז רוב הסיכויים שיעבוד לך,אני ינסה לחפש את התוכנה אבל לא מבטיח כלום... |
| דניאל ס. |
פורסם ב: May 2 2006, 12:29 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אז תחפש תרגום שמתאים לגרסה יש שם כמה תרגומים לאותו הסרט
-------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |