| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 [2] 3 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| 12th Player |
פורסם ב: Apr 18 2006, 06:09 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 521 משתמש מספר: 2,629 תאריך הצטרפות: 25-March 05 מצב: ![]() |
תודה רבה על הסיקור שלך אחי..
תראו, פיניקס לא תצליח השנה בפליאוף בידיוק מאותה סיבה שהיא לא הצליחה בשנה שעברה, היא לא שומרת. כל משחק היא מקבל 100 נק', לפעמיים קצת יותר ולפעמיים קצת פחות, אבל אם פיניק לא תלמד לשמור היא לא תצליח בפליאוף. כי כדורסל זה לא משחק של אוקוס-פוקוס, אתה לא יכול בעונה הסדירה לא לשמור ואז פתאום בפליאוף לבוא ולתת הגנת ברזל. כדורסל זה משחק של הרגלים, וההרגלים היחידים של פיניקס זה לרוץ מהר. סן-אנטוניו היא קבוצת פליאוף טיפוסית. הגנה קשוחה, ספסל עמוק, כנ"ל דטרויוט. לניו ג'רזי יהיה קשה בפליאוף כי אין לה שחקן פנים משמעותי. שתי קבוצות שצריך לשים עליהן לב זה דנבר וממפיס מהמערב. שתי הקבוצות יפגשו כבר בסיבוב הראשון כאשר המנצחת תגיע לחצי גמר המערב. לדעתי שתיהן בהחלט יכולות להגיע העונה עד הגמר של המערב לפחות, ואני מאמין שאחת מהן תעשה את זה. בכל מקרה יהיו לנו סדרות מאוד מעניינות, ושתבוא לנו אלופה שהיא לא דטרויט או סן-אנטוניו! -------------------- ![]() |
| Fc Zakantos |
פורסם ב: Apr 18 2006, 06:56 PM
|
||
|
Cristiano Ronaldo 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 6,440 משתמש מספר: 3,435 תאריך הצטרפות: 18-October 05 מצב: ![]() |
כל מילה מיותרת...!!! אתה פשוט תותח דביר קראתי עד הסוף וזה עזר לי מאוד..!!! -------------------- |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Apr 18 2006, 08:04 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
כנראה שזה הסגנון של דאנטוני ראית מאז שנלסון עזב את דאלאס וג'ונסון הגיע במקומו דבר ראשון שהוא עשה זה העמיד הגנה.. ורואים את התוצאות הקבוצה עם המאזן ה-3 הטוב בליגה (אחרי דטרויט והספרס).. כנראה שהבעיה במאמן אצל פיניקס -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| vadimshalver |
פורסם ב: Apr 19 2006, 01:29 AM
|
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 53 משתמש מספר: 4,375 תאריך הצטרפות: 9-March 06 מצב: ![]() |
טוב אני רואה יש עם מי לדבר בפורום אז נתחיל
"למה יש את ווקר " להרוס לכל מוקם שהוא מגיע את הקבוצה גם מבחינת כדורסל וגם מורלית שחקן טמבל לאללה בקשר לממפיס ודנבר אני חושב שהמנצחת בניהם תעצור בחצי לא יותר מזה גמר העונה קצת יותר מדי אבל אי אפשר דלעת כל כך חבל על פינלי בקשר לחזוה שהביאו את העגלה זהה פיניקס כולכם מזלזלים בהם בגלל שהם משחקנים שוטף מה שבדרך כלל לא הולך בפלייאוף אי אפשר לדעת במשחק נתון או בסדרה של משחקים נתונ ים פיניקס יכולה לפרק כל קבוצה בליגה ולהיות מפורקת על ידי כל קבוצה בליגה הם קבוצה לא כל כך יציבה אז עם סגל עמוק נאש הוא הדבק של הקבוצה הזאת אגב תקרא לי ואדים -------------------- ![]() עד המוות |
| MHFC |
פורסם ב: Apr 19 2006, 02:09 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
כל הכבוד על הסיכום נהנתי לקרוא
אפשר להגיד שגם לברון מהמצטיינים של העונה הוא לקח את קליבלנד די לבד(עם קצת עזרה של איגלאווסקאווס) עד למקום ה4 במזרח שזה יפה בשבילם וגם לוויד יש חלק גדול בהצלחה של ההיט לא רק שאק גם אני העונה הופתעתי מהקליפרס והתאכזבתי מפילי באסה פלייאוף בלי אייברסון |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Apr 19 2006, 03:42 AM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
ואדים ממה שמסתמן עכשיו דנבר תפגוש את הקליפרס לא את ממפיס...
לדעתי הקרב במערב מאוד פתוח, דביר אמרת שדאמפיר לא סנטר דומיננטי- ומוחמד/נסטרוביץ' כן?, פיניקס אומנם ממשיכה לרוץ אבל היא הביאה שחקנים על משבצת של שומרים אישיים טובים בדמותם של ראג'ה בל וקורט תומאס, הספרס נשארו אותה קבוצה רק שעכשיו הם מקבלים דפוקה יפה מפינלי שגורמת לירדה ברמה של ג'ינובילי... בקשר למזרח לדעתי רק קבוצה שיכולה לרוץ כמו ניו ג'רזי יכולה לעצור את דטרויט, מיאמי פשוט לא מספיק טובה. -------------------- ![]() |
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Apr 19 2006, 12:45 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תסבירו לי למה אם ליקרס יפסידו הערב לאורלינס אז סקרמנטו יהיו 7 בסוף
במפגשים הישירים ביניהם המאזן 2-2 והפרש סלים +7 לליקרס אז איך נעבור אותם ולא נישאר ב8? +1 -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| dvir1200 |
פורסם ב: Apr 19 2006, 01:22 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
דאמפייר העונה לא נותן עונה טובה.. מוחמד דווקא במשחקים שאני רואה של הספרס בESPN לוקח המון ריבאונד התקפה ועושה נק'.. עם ההבדלי חוזים שיש לשניהם אני לא מבין איך הם פחות או יותר באותה רמה.. ושכחת את ואן אקסל שכל הזמן שעולה מהספסל תופר שלשות הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Apr 19 2006, 01:23 PM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Apr 19 2006, 01:32 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
סיקור יפה אחי! יופי של השקעה!
-------------------- Respect My Authoritah |
| יוני רואה |
פורסם ב: Apr 19 2006, 08:07 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 161 משתמש מספר: 4,054 תאריך הצטרפות: 17-January 06 מצב: ![]() |
לא יודע למה כולם חושבים שפיניקס לא יגיעו רחוק אבל לדעתי הם היו בגמר אם דטרויט
אני תופס מפיניקס הקבוצה הכי ביתית באן בי אי בבית הם ינצחו כל קבוצה אתם תראו וכולם זוכרים תימים היפים שלהם לפני כמה חודשים שהם השפילו את מיאמי וניצחו הרבה קבוצות גדולות ולדעתי בפלייאוף הם יחזרו להיות אותה קבוצה וגיעו עד הסוף פיניקס בגמר אם דטרויטטטטטטטטטטטטטטט מקווה........ |
| יוני רואה |
פורסם ב: Apr 19 2006, 08:12 PM
|
||
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 161 משתמש מספר: 4,054 תאריך הצטרפות: 17-January 06 מצב: ![]() |
לדעתי פיניקס השנה יפתיעו ובגדוללללללללל הם יגיעו לגמר אני צופה שהגמר יהיה דטרויט פינקס |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Apr 20 2006, 10:45 AM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אבל זה חלק משיטת הראן אנד גאן שלהם, השיטה בנויה על סגנון משחק מהיר מאוד ובגלל זה יש לו יותר זריקות במשחק רגיל וזה נראה לך אולי הרבה נקודות שהם סופגים אבל זה חלק מהשיטה. הבעיה שלהם באמת זה מתחת לסלים וגם ראינו את זה במשחק מול הספרס שהיה להם ומוחמד נת ןאז את משחק חייו.. ד"א שדיברתם עליהם פה שכחתם את בוריס דיאו שנותן עונה חלומית והוא ללא ספק השחקן המשתפר של השנה. אני מאוד אוהב את פיניקס ובאמת מקווה שיגיעו כמה שיותר רחוק.. דביר תודה רבה נהניתי לקרוא -------------------- ![]() |
||
| vadimshalver |
פורסם ב: Apr 20 2006, 12:02 PM
|
||
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 53 משתמש מספר: 4,375 תאריך הצטרפות: 9-March 06 מצב: ![]() |
זה חלק מהישטה אבל זה ל א אומר לחטוף ממוחמד שיא קריירה צריכים סנטר רציני כי אמרה פצוע -------------------- ![]() עד המוות |
||
| 12th Player |
פורסם ב: Apr 20 2006, 01:19 PM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 521 משתמש מספר: 2,629 תאריך הצטרפות: 25-March 05 מצב: ![]() |
ברור שפיניקס משחקת את הסגנון של דנאטוני.. תראו חלק ממה שאמרתם פה על פיניקס באמת נכון, שהיא מקבלת הרבה נק' כי יש הרבה פוזישנים במשחק שלה, בגלל הצורה של זה שהיא כל הזמן רצה. זה מזכיר קצת את מכבי ת"א, שהייתה מקבלת הרבה נק' כי היא נתנה ליריבות שלה יותר זריקות. אבל מכבי ידעה לשפר את ההגנה מתי שהיה צריך, ועם כל הכבוד למכבי, היורוליג זה לא ה-NBA. אני לא רואה את פיניקס הולכת רחוק העונה, אולי אפילו כבר בסיבוב הראשון אי תעוף אם היא תקבל את סקרנמטו, שלה יש ביג מן דומיננטי בדמות בראד מילר המגוון. -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Apr 20 2006, 01:42 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
נו זה מה שרשמתי, שזאת הבעיה שלה וברור שדבר כזה לא צריך לקרות. זהו נסגרה הליגה, פיניקס קיבלה בסוף את הלייקרס. לדעתי פיניקס לא תתקשה במיוחד ותנצח 4-1. -------------------- ![]() |
||
(4) 1 [2] 3 4 |
![]() ![]() ![]() |