| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 4 5 [6] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| green_boy |
פורסם ב: Feb 13 2006, 10:39 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,088 משתמש מספר: 696 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
למה אתם חושבים שכל מי שפה אוהד אינטרנט ולא הולך למשחקים.. תפסיקו ל**** תשכל
אני הגבתי פה בנושא אתמול והייתי במשחק מה אתם ישר קופצים שכולם לא היו... מישהו פה אמר אבוקות שיחקתם אותה אבל עידוד לא היה.... שמע.. אני מבין שמהיציע של מכבי לא שומעים אותנו ומהיציע שלנו לא שומעים אותכם...אבל אני אומר לך שהיה עידוד טוב, גם בפיגור וגם בסוף..ותאמין לי שגם שמעתם למרות שזה קשה לשמוע שאתה בתוך קהל אחר שגם יחסית מעודד.. בקשר לקהל של מכבי, אחלה מופע בהתחלה אבל לא יותר מיזה לדעתי לא היה עידוד שלכם מי יודע מה... אלימות.. הבנתי שאוהדי חיפה התחילו לרוץ לשער 11 אבל אני לא יודע בדיוק מי הם היו אם הם מהקופים או לא או שסתם ערבים.. וגם אנ יהבנתי שרוב הבלאגן עשתה המשטרע... -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 13 2006, 11:15 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אוהדי חיפה יודעים לרוץ מהר זה מה שבטוח ועידוד..מחצית ראשונה שמעו אתכם,מחצית שניה לא. גם העידוד שלנו לא היה הכי טוב העונה אבל היום רגעים שכל בלומפילד רעד וזה נתן טירוף,פשוט כל השערים הצטרפו. ואמרתי 95 אחוז מאוהדי חיפה שפה,לא כולם. -------------------- ![]() |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Feb 14 2006, 02:38 AM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
לניר יש מנוי את זה אני יודע
הולך לכמעט כל משחק חוץ והכל אוהד לדוגמא -------------------- ![]() |
(6) « ראשון ... 4 5 [6] |
![]() ![]() ![]() |