| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Feb 13 2006, 03:09 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אוהדים אמייתים באים בכל מחיר ככה חבר שלך אמר. יאללה שיהיה לכם לילה טוב כל הכבוד על הניצחון אתם אימפריה אני מוריד ת'כובע ללא ספק הקבוצה הכי טובה בארץ עם המשחק הכי יפה לעין והקהל הכי טוב שראיתי בחיי -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 13 2006, 03:11 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
אין מצב שהוא מכיל 2500 הוא קטן טילים אם אני לא טועה הוא מכיל 1200-1500 -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Feb 13 2006, 03:16 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
1800 אבל מה זה חשוב לא מילאתם אותו זה העיקר אם היה ביקוש היו מביאים לכם גם חצי משער 5 כמו שעשו בהרבה משחקים גדולים. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Feb 13 2006, 05:02 AM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
מכבי יש רק בת"א!
תפנימו -------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Feb 13 2006, 05:10 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
כמה דברים (וזאת דעתי האובייקטיבית):
1. השופט היו גרוע, רוב הטעויות היו לטובת רסידו למרות שגם לטובת הירוקים נשרקו שריקות. 2. אני שמח שדווקא היום הפסדנו, שיחקנו בלי טל ובלי חרזי, 10 שחקנים נגד 11 ושופט - אם זה לא היה ככה אני בטוח שחיפה לא היו מפסידים. 3. היה משחק טוב (בעיקר בחצי הראשון), רסידו שיחקו לא רע. 4. מה שהכי מפגר בכל זה, יש יריבות בין המועדונים, וזה בסדר, תחרותיות זה טוב אבל זה לדעתי ממזמן עבר את גבול הטעם הטוב, אני כמעט משוכנע שאם הייתי גוי שגר בחו"ל ובמקרה הייתי ראה את כל מה שהלך באיצטדיון ואפילו באשכול הזה, לא הייתי מאמין שאלו אוהדים מאותה מדינה בכלל - גועל נפש, אני בטוח שבאיזה יום יקרה אסון (ולאו דווקא בין שתי מחנות האוהדים הללו) שבו אוהדים יקפחו את חיהם ממקרה כזה או אחר, אפשר לרשום עוד מלא מלא דברים על הנושא אבל ת'כלס לא נראה לי שיש טעם ... -------------------- ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Feb 13 2006, 08:00 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
איזה מצחיקים אתם
אוהדי חיפה באמת מאמינים שחיפה שיחקה טוב? אוהדי מכבי באמת מאמינים שלארבייטמן הגיע אדום? זה כמו שאני אגיד שהגול של דייגו היה עם הראש נגד אנגליה ב86'... והכי חשוב.. בנישו לא אמרת שלא אכפת לך מחיפה? ראסמי הייתי בטוח שתפתח אשכול על זה שגם אחרי הנצחון לא אכפת לך... והכי הכי הכי חשובבבב מה נסגררררררררררר? קליארי, אתלטיקו אנדר, חיפה אנדר!!!, מזה?!?!!? עד מתי?!? הודעה זו נערכה ע"י litmanen_ajax ב Feb 13 2006, 08:08 AM -------------------- עכשיו אני
|
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Feb 13 2006, 08:17 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
עד מתי תהיו ילדים קטנים....?
-------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 13 2006, 01:59 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
בוא נסכם ת'עיניינים
מהצד..כי אני לא קשור לשני הקבוצות היה משחק גדול..קצב רצחני.. ראיתי כמה רשמו פה טעות שיפוט ? ממש לא.....הגיע לארבייטמן אדום וגול מוצדק של מכבי ת"א וחלק אמרו פה בונקר ? יש דברים שצריך לעשות כדי לנצח אין מה לעשות אפילו שאתה מול 10 שחקנים אבל 10 שחקנים שרואים את הליגה מלמעלה יש משהו להוסיף ??? -------------------- |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Feb 13 2006, 03:07 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אחי אם זה אדום אז מה מה שברקו עשה? כתום זוהר? עזוב בנישו צדק פה השופט טעה סיבוב קודם השופט טעה הפוך זהו -------------------- עכשיו אני
|
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 13 2006, 03:12 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
רועי גם אתה התחלת לקרוא לנו "רסידו"
באמא שלי שמיום ליום אתם יותר מושפלים ויותר מצחיקים. ובקשר לסעיף האחרון שלך,מה אתה רושם סתם דברים אם אתה לא יודע ?! אני היתי בבלומפילד משעה 5. כל מה שרשום בעיתון ובוואן חרטה אחת גדולה. היית אלימות,אבל בכלל לא מה שרשמו בוואן ובידיעות. השוטרים הרביצו לאוהדים (שלנו לפחות לא יודע מה אצל חיפה),הם אלה שעשו את המהומה וגרמו לפצועים. כל פצוע שהיה אתמול זה רק מהשוטרים ה********* הלוואי כל שוטר שהיה אתמול שם יקבל עכשיו סרטן במוח. באים לילדים שלא עושים כלום ומתחילים לפרק אותם מכות...מנייק מסריחים שישרפו בגיהנום -------------------- ![]() |
| דם צהוב |
פורסם ב: Feb 13 2006, 03:21 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
"רסידו,רסידו,רסידו,רסידו" חאלאס לשכנע את עצמכם שאתם מכבי רבאק לא נמאס לכם לטחון לעצמכם במח ומה שעלוב שרואים שגם לעצמכם אתם לא מאמינים...דיי דיי איזה קהל של מסכנים זה למה אני שונא חיפה כי אתם פשוט קהל של מסכנים אתמול אחרי המשחק שיחקתם אותה מעודדים כדי שלא ירדו עליכם שאתם לא מעודדים אחרי משחק...כמה עלובים כמה,כולם יודעים שבדרך חזרה הביתה(אם מישהו היה בכלל במשחק) כולכם בכיתם...חבורה של עלובים רבאק רחמים עליכם
וחאלאס לבכות על השופט,השופט לא אשם שבוקולי מחטיא כמו טמבל כנ"ל סבן,השופט במשחק הקודם נתן לכם שער לא חוקי של 100 אחוז שגמר תמשחק מהר,ד"א גם בלי האדום היינו מנצחים ראו שרצינו פי 5 ממכם וגם היינו יותר טובים...אין מה לעשות,ניצחנו,תבכו ותעברו הלאה הודעה זו נערכה ע"י דם צהוב ב Feb 13 2006, 03:24 PM -------------------- |
| arnon |
פורסם ב: Feb 13 2006, 04:03 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
קודם כל אין לי מושג מה האידיוט שהמציא את רסידו מה הבעיה במכבי תל אביב ובמכבי חיפה, זה באמת מעניין לי את הביצה מה זה אומר"מכבי" אני אוהד של מכבי חיפה לא של מכבי. דבר שני מה זה שיחקנו אותה מעודדים? (במקרה הזה הם כי לא הייתי במשחק) יענו הם אמרו וואלה בואו נעודד שלא יגידו עלינו כלום.. כן..ברור קיצר הקבוצה שלכם ביזיון מול 10 שחקנים לא זזתם ואתם עוד אומררים שהיו לכם יותר מצבים אז זהו שלא היו לכם יותר מחיפה זה בטוח אדום בטוח לא היה מה לעשות השופט טעה ומי שאמר על קצב רצחני צריך לראות יותר כדורגל איטלקי\ספרדי ולהבין שהליגה שלנו מסריחה הודעה זו נערכה ע"י arnon ב Feb 13 2006, 04:04 PM |
||
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Feb 13 2006, 07:04 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
סהכ משחק טוב היה אמש
עם כל השמחה היתי מחליף תניצחון הזה בניצחון על חיפה ב1/8 גמר גביע הניצ אמש לא נותן לנו כלום...התלהבות של יום אחד וזהו... אין לי ספק אחרי אמש שחיפה העונה לוקחת טריפל, עוד יומיים 2-0 על הפועל בחגג''ט והמוו קרב.. רק לראות תקהל שלהם הולך הביתה בוכה היה שווה את זה...חוץ מזה לא משהו מיוחד -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| arnon |
פורסם ב: Feb 13 2006, 10:00 PM
|
||
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,821 משתמש מספר: 1,505 תאריך הצטרפות: 11-September 04 מצב: ![]() |
אם כבר מדברים על ליצנים.. אתם הליצנים מספר אחת.. מדפיסים חולצות אליפות לפני שניצחתם משחק אחד |
||
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Feb 13 2006, 10:06 PM
|
||
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
הקופים בשוק ---> קחו סמיילי מהלב -------------------- ![]() |
||
(6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 |
![]() ![]() ![]() |