| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Feb 9 2006, 10:34 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
ארקדי גאידמק לשחקני בית"ר ירושלים: "הכסף שלי כשר, אשקיע הרבה יותר בקבוצה
"אשקיע במועדון מיספר 1 עם הקהל מספר 1" לשחקנים: "אני רוצה שתמעו את סיפור חיי הכסף שלי כשר" מלךך ארקדי אני אוהב אותך ושימותו הקנאים -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Feb 9 2006, 11:48 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
סעמק המשטרה הזאת כל כך מעצבנתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כואב להם הלב שהוא משקיע בביתר !! אם הוא לא היה בביתר הוא לא היה נחקר בכלל !!!!!!!!! משטרה ****ההה ! ארקדי נשמה ! -------------------- ![]() |
| LaTviA or DeAd |
פורסם ב: Feb 9 2006, 11:49 PM
|
![]() One Life , One Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,395 משתמש מספר: 208 תאריך הצטרפות: 24-August 03 מצב: ![]() |
בנאדם טוב ,אין מה להגיד
-------------------- ![]() |
| c_web |
פורסם ב: Feb 9 2006, 11:51 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
סוף עונה הוא עף מהארץ ובית"ר שוב תיהיה בבלאגנים, כל האשראם של ארקדי ילך גם הוא וזהו.
זו דעתי -------------------- ![]() [IMG] |
| השולח |
פורסם ב: Feb 10 2006, 12:34 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
יאללה כל הקנאים ארקדי לא זז מפה למה פה הוא מלך!!!פשוט מ-ל-ך
ברוסיה-יש עוד מיליון מיליארדרים כמוהו לא שמים עליו, צרפת הוא לא יכול להיכנס, ארה"ב כנ"ל אין לו הרבה מה לתרום שם וזהו הוא פה טוב לו פה והוא חי כמו מלך!!!אין שום סיבה שהוא ילך! -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| רוסי-ירוק |
פורסם ב: Feb 10 2006, 01:44 AM
|
![]() מי אוהב אותך יותר ממני? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,197 משתמש מספר: 861 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
דווקא ארקדי נראה לי איש חביב
המשטרה בישראל זה שכונה שיחפשו משהו אחר לעשות אליו כותרות ומה זה כל ההדלפות של מהמשטרה לתקשורת " כן נעמיד אותו לדין, לא נעמיד אותו לדין"..... -------------------- ![]() מריה שארפובה המלכה!!!!!!!!!!!!!!! |
| Mosh |
פורסם ב: Feb 10 2006, 02:11 AM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
לא יודע למה, אני מאמין לאיש. אולי אני סתם נאיבי.
-------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 10 2006, 02:52 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחח רואים שאתה לא מבין הוא נחקר גם לפני שהוא היה בבית"ר... -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 10 2006, 02:57 AM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
ארקדי גיידמאק נשמה !
בן אדם גדול -------------------- |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Feb 10 2006, 03:26 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
כן בטח מאז שהוא בביתר כל שובע 2 חקירות ! -------------------- ![]() |
||
| avi-89 |
פורסם ב: Feb 10 2006, 04:04 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
כן הוא איש טוב חבל על הזמן, ובזכות זה אם הוא יחזור לצרפת או רוסיה הוא יקבל כדור לעיין או מאסר של כמה עשרות שנים. איש זהב והכסף שלו הכי כשר בעולם
-------------------- ![]() |
| רוסי-ירוק |
פורסם ב: Feb 11 2006, 07:25 PM
|
||
![]() מי אוהב אותך יותר ממני? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,197 משתמש מספר: 861 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
אתה זה שלא מבין! בארץ התחילו לחקור אותו מאז שנהיה הבעלים של ביתר והפועל ירושלים קודם תבדוק ואז תגיד לאחרים שהם לא מבינים! -------------------- ![]() מריה שארפובה המלכה!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
![]() ![]() ![]() |