| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Feb 8 2006, 02:00 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
הצפוני היה מלא?
אני חייב תמונה של דבר כזה, לא זכור לי שראיתי משחק של ביט"ר שטדי היה מלא ... -------------------- ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 8 2006, 03:04 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
במשחק של נמני הראשון נגד מכבי הצפוני היה מלא חוץ מ2 משולשים בצדדים בגלל שלא פתחו אותם רצו שתיהיה הפרדה. -------------------- ![]() |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Feb 8 2006, 05:02 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
נכון באמת שאני נזכר זה הגיוני אבל זה קטע מטומטם לתת את המשולש הפרדה הזה כי כשיש קהל לא גדול שמגיע לטדי שמים אותו במזרחי-דרומי ואין הפרדה. -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 8 2006, 05:09 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
נגד מכבי חיפה הכל היה מלא כולל השני משולשים שמשחק הזה באמת התרגשתי לראות את טדי ככה אבל שהקבוצה תתחבר והמאמן יהיה יותר חכם ו20 אלף זה יהיה דבר רגיל.. -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 8 2006, 05:10 PM
|
||
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
תמיד בטדי יש הפרדה זה שרואים שאין קהל במזרחי באמצע בצד שמאל הכל בגלל המשטרה שלא מרשים להיכנס לחלק הזה -------------------- |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Feb 8 2006, 05:57 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
הם ממש הגזימו כי זה ממש לא היה מלא... הצפוני עתמו לא היה מפוצץ. גם שתי היציעים שליד הצפוני, אלה שמחברים אותו עם המזרחי והמערבי היו רחוקים מלהיות מלאים. גם היציע שבצד של המערבי, איפה שיושבים האוהדים של הקבוצות הקטנות (סכנין, אשדוד, פ"ת וכו...) היה חצי ריק. זהו בערך... -------------------- |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 8 2006, 11:34 PM
|
||
קודם תכיר את טדי אחרכך תדבר איזה אוהדים יושבים במערבי ? המערבי מלא כל משחק לא משנה נגד מי.. כולם שם מנויים.. המזרחי באמצע תמיד מפוצץ שכל אחד יושב עם 3 באותו כיסא עד שהשוטרים באים וסוגרים את העלייה לשם ואז מתחילים להתפזר בצדדים ו-20 אלף בדקו לפי כרטיסים לא העריכו -------------------- |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 8 2006, 11:35 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
הוא טעה. ליד המזרחי יושבות הקבוצות הקטנות ושנה שעברה ב3-2 לכם גם אנחנו.. -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Feb 8 2006, 11:48 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
כמה שטויות ! 20 אלף אוהדים היו 100 אחוז ! בטדי נכנסים 21800 בערך..אבל המשטרה לא מאשרת איציטדיון מלא ! מלא אנשים נשארו בחוץ..בלי כרטיסים ובכלל שתיהיה פעם אחת ביציע המזרחי תדבר ! שמה אפילו המדרגות שמורות לאוהדים ! על כל כיסא 2-3 אנשים ! בלי להגזים ..היציע המזרחי באמצע..הוא היציע הכי מבוקש בישראל במחינת אוהדים ! אין מצב שהוא לא מלא במשחקים ! לדוגמא ..את יציע ג ריק רואים כמעט כל משחק...את שער 5 כנ"ל.. שער 11 השנה לא ממש היה ריק אבל שנה שעברה בגלל המחאה יותר מחצי היה ריק ! וביציע המזרחי..אני לא זוכר מתי בפעם אחרונה הוא היה לא מלא..ואם משיהו זוכר אז שיזכיר לי בבקשה -------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 9 2006, 12:02 AM
|
||
המזרחי לא היה מלא נגד אשדוד,ראו בטלויזיה..אני אפילו לא האמנתי. -------------------- ![]() |
||
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Feb 9 2006, 12:17 AM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
אחי אני היתי במשחק...אני לא סתם אומר לך ! אני מתכוון איתך ליציע המזרחי באמצע..לא הכל! אני אומר לך אתה בא לשבת על המדרגות..אומרים לך שזה תפוס !ביציע הזה מכניסים 1000 יותר מהכמות שצריך ואני לא מגזים ! ולמה לא האמנת?! מול אשדוד היו 11 אלף אוהדים של ביתר..שזה מציויין למשחק מול אשדוד שביתר בתקופה לא טובה כל כך... -------------------- ![]() |
||
| HoRSeA |
פורסם ב: Feb 9 2006, 01:05 AM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
כמובן שהתכוונתי לצד של המזרחי אם לא הבנת לפי התיאור ששם יושבים האוהדים של הקבוצות הקטנות... אני מכיר את טדי מצויין.. ותעשו לי טובה כי אתמול טדי לא היה מלא. -------------------- |
||
| tomerhil |
פורסם ב: Feb 9 2006, 06:07 AM
|
||
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 536 משתמש מספר: 1,657 תאריך הצטרפות: 8-October 04 מצב: ![]() |
אולי אתה מתכוון לצד שמאל למעלה של היציע שתמיד ריק כי המשטרה לא נותנת לשבת שם במשחקים חשובים של בית"ר יושבים במזרחי 3 על כיסא -------------------- ![]() האימפריה עוד תחזור! |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 9 2006, 03:15 PM
|
||
בואנה בנישו אתה דפוק יש לי מקום קבוע בטדי ואפילו אליו לא היה לי איך להגיע... אנשים אחד על השני אנשים ישבו אפילו במשולש שבין הצפוני למזרחי על מה אתה מדבר כל משחק המזרחי מלא ! אין פה בכלל מה להתווכח ואם היית יכול לראות אותי הייתי מראה לך בפלאפון שלי שבקושי היה מקום לזוז.... אןי פה בכלל ויכוח -------------------- |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |