| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Mosh |
פורסם ב: Feb 5 2006, 11:51 PM
|
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
שמישהו אחד יגיד לי שאני טועה
בית"ר שיחקה היום לפרצוף... באמת רק חבל על הפנדל הלא מוצדק שהשופט נתן... לא מדבר על האדומים, הם מוצדקים אבל הפננדל? תעשו לי טובה אגב אגאנסו שחקן מצויין, גם פרננדז ואלברמן בית"ר שיחקה היום כמו אימפריה, הנצחונות יבואו בהמשך הודעה זו נערכה ע"י Mosh ב Feb 5 2006, 11:51 PM -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
| השולח |
פורסם ב: Feb 5 2006, 11:55 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
אלברמן לא הלהיב אותי ממש...
פרננדז תותח ואגאנסו ביכלל ליגה אחרת חבל על הזמן תותח על! -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
| omer19891 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 12:01 AM
|
|
שמעון הבוגד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,282 משתמש מספר: 1,361 תאריך הצטרפות: 1-August 04 מצב: ![]() |
בית"ר שיחקו טוב.
לרואה בינוני, אגאסו בינוני מינוס, פרננדז (השחקן) מצויין. נראה כמו רכש מעולה. בקשר לפנדל אני לא מבין את הטענות שלכם-נגיעה ביד=פנדל. אומנם אתם רגילים שעושים לכם כבוד (השופטים מפחדים) בטדי, אבל היה שם פנדל. אם פנדל כזה היה קורה בכפר סבא אף אחד לא היה מרים גבה. מה גם שקיבלתם השנה כמה פנדלים לא מוצדקים (כפר סבא, אשדוד) אז גם אם פעם אחת קופחתם תבינו. גם 2 האדומים, ויסכימו איתי כולם, היו מוצדקים. -------------------- ![]() |
| Mosh |
פורסם ב: Feb 6 2006, 12:04 AM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
2 האדומים היו מוצדקים, כתבתי בהתחלה. אגאנסו שחקן מצויין, תן לו זמן להשתלב. תנו לבית"ר שניים שלושה מחזורים מהיום, ואני מבטיח לכם שכל משחק היא תיתן הצגה. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| matan |
פורסם ב: Feb 6 2006, 12:06 AM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
ביתר צריכה לתת גולים לא הצגה |
||
| omer19891 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 12:06 AM
|
||
|
שמעון הבוגד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,282 משתמש מספר: 1,361 תאריך הצטרפות: 1-August 04 מצב: ![]() |
מה אתה אומר בזה? שאתם קבוצה יותר טובה מאיתנו? כרגע אין ספק שאתם טובים מאיתנו ב3-4 דרגות. ועדיין אתם הרבה יותר חלשים ממה שציפיתי לפי הדיבורים של גאיידמאק. ברור שכל הזרים שלכם טובים, אבל זה לא ברמה של הזרים שדיברתם עליהם בהתחלה (נקאטה אלואסיו אנלקה וכו'). הבטיחו זרים סוג א', הביאו זרים סוג ב' בינוניים מאוד ביחס לליגות הבכירות באירופה, וברור שזה מספיק לליגת העל. לא ציפיתי ששחקנים טובים באמת בשיא הקריירה שלהם יבואו לארץ. -------------------- ![]() |
||
| Mosh |
פורסם ב: Feb 6 2006, 12:08 AM
|
||
כמובן שלא, בטח שלא בשלב הזה של הבנייה בבית"ר. אם בית"ר תתחיל להביא תוצאות גם באירופה, יבואו שחקנים ברמה יותר גבוהה כמובן. אבל זה עוד רחוק. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| yuval_f |
פורסם ב: Feb 6 2006, 12:17 AM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
אשדודייה
אגאנזו אחלה שחקן אלברמן הרכש הכי חשוב של ביתר... פרננדז כזה שחקן איטי לא מתאים לסגנון משחק ואסולין - שיפרוש בשיא -------------------- |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Feb 6 2006, 12:42 AM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
שיחקתם מחצית ראשונה טובה מחצית שניה בינונית אבל לא רעה...
שוד אחושילינג, אבל למה אתם מפילים אותי בטורים זוכים שבועים ברציפות למהההה.?? אלברמן... נראה כמו חארטה נקווה שאני טועה כח תפסתי ממנו שחקן, ושוב זיב עם משחק שקט אבל מצוין מבחינתי לנבחרת עכשיו על תקן מגן שמאלי. -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 03:11 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
מה זה מה זה?. מאז שהוא נכנס לא הפסקנו לתקוף.. שיגע את ההגנה של אשדוד אחלה של שחקן -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| omer19891 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 04:41 PM
|
||
|
חחח יא מסטול אתה בוכה שבית"ר הפסידה? אתה בכלל אוהד הפועל? עזוב ת'שנאה, אנחנו מתמודדים איתם על מקום 2 -------------------- ![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |