| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מנור חסן |
פורסם ב: Feb 6 2006, 03:15 AM
|
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
מה אתה בוכה?
ביתר שיחקה היום מצויין! מה לעשות שאשדוד עקצה אותכם בפנדל שלא היה... מה שטוב מהמשחק הזה שהרחיקו לכם את הבלמים ושבוע הבא אתם באים בלי הגנה לאורווה.. נקווה לטוב -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| avi-89 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 09:40 AM
|
||
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
ראסמי אחד המאמנים המטומטמים, מביא שחקנים חדשים שלא נגעו בכדור כבר שנה ומכניס אותם להרכב על המשחק הראשון שלהם בלי לתרגל אותם בהרכב כמו שצריך. בטח שיהיה אי סדר. יקח להם זמן להיכנס להרכב ולהישתלב עם כול הקבוצה. קיצר מאמן מעפן אחו******, לא יודע איך גאידמק העדיף אותו על פני קאנן. פשוט טיפשות. -------------------- ![]() |
||
| Mosh |
פורסם ב: Feb 6 2006, 02:55 PM
|
||
![]() מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,055 משתמש מספר: 3,185 תאריך הצטרפות: 12-August 05 מצב: ![]() |
שטויות במיץ. תגיד לי שהיה עדיף לשחק עם אסולין במקום אגאנסו. תגיד שהיה עדיף לשחק עם מליחי במקום עם אלברמן. תגיד לי שמליקסון לא שיחק חרא והיה צריך להחליף אותו ולתת צ'אנס לפרננדז. כנראה לא ראית את המשחק, וחבל, כי היית נהנה. בכל מקרה, חבל סתם לדבר. -------------------- צסק"א מוסקבה אהבת חיי!
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 03:06 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
יאלה מה אתה רוצה?
שיחקנו טוב יש קצת חלודה על אגאנסו אבל בכללי נראה לא רע לירן וקסברגר שייקח אותך אלוהים.. אני רוצה לראות שאחרי שהוא ראה את ההילוכים הוא יצדיק את הפנדל החתיכת בן.. הודעה זו נערכה ע"י dvir1200 ב Feb 6 2006, 03:09 PM -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 03:08 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
הבחור הזה וכדורגל זה כמו כריש בלי מים אל תתיחס בכלל -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| matan |
פורסם ב: Feb 6 2006, 11:02 PM
|
||
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
ואם שתיהם לא מבינים אנגלית? איציק גם רומא לא נבנתה ביום אחד חחח לא סתם מה אתה רוצה שיחקתם טוב חכה עוד יגיעו הניצחונות |
||
| mizrachi_16 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 11:10 PM
|
||
![]() קרן פלס המלכה ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 9,889 משתמש מספר: 2,251 תאריך הצטרפות: 20-January 05 מצב: ![]() |
הוא דיבר היום ברדיו בתכנית של דידי הררי והוא אמר שהוא ראה את זה כמה פעמים והוא בטוח במאה אחוז שהיה פנדל ושהוא הוא לא טעה.... -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 6 2006, 11:38 PM
|
||
הוא ראה את הלינץ שעשו על יפת אחרי הטעות שלו עם אנסומבו.. הוא משחק אותה "דבק" בהחלטה שלו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |