| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Feb 5 2006, 03:40 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
נתניה 3
מכבי ת"א 1 תוצאת סיום -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 5 2006, 03:46 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 5 2006, 03:47 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
חחחח לא נמאס לכם מירידות של ילדים קטנים ? אה יוני ורועי ? -------------------- ![]() |
||
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Feb 5 2006, 03:50 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
בנישו אני צוחק, באמת שזה לא מעניין אותי....
שבוע הבא בלומפילד אני בא לראות משחק כדורגל טוב... כי האלופה כבר ידועה מזמן.. -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| מנור חסן |
פורסם ב: Feb 5 2006, 04:10 AM
|
||
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
האוהדים של מכבי אכלו מכות ואז אחרי שהשוטרים עצרו את האוהדים שלנו הלכו כמה אוהדי מכבי ודקרו אדם מבוגר בערך בן 40-50 שהיה עם הבת הקטנה שלו בחנייה לבד. ממש גברים. -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
||
| roiei |
פורסם ב: Feb 5 2006, 05:16 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
גועל נפש, מצד שני מחנות האוהדים -------------------- ![]() |
||
| beatla |
פורסם ב: Feb 5 2006, 11:57 AM
|
||
|
7 את החטיבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 7,644 משתמש מספר: 576 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
קודם אתה מתגאה שהם אכלו מכות ואז מתלונן שנדקר מישהו? אולי אם לא היו מכות לא היו דקירות? -------------------- יש אלוהים בשמיים והוא דאג להעניש את מי שצריך.
תודה לך צסק"א !!! |
||
| דם צהוב |
פורסם ב: Feb 5 2006, 12:35 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
רציני הם שרקו בוז לדווידוביץ' וזנדברג? פחח איזה עליבות דיי דיי איזה קהל מסכן,לנו יש תקבוצה הכי מסכנה בארץ אבל זה עדיף מאשר להיות עם אוהדים כאלה מסכנים ששורקים בוז כי אולי שחקן זה או אחר יעזוב אותם,האוהדים של חיפה פשוט פוחדים ממה שבית"ר עושה פה והם יודעים שבקרוב לא תיהיה להם שליטה בליגה,זה הכל.
ולמשחק אתמול-כתבתי פה בכמה אשכולות כמה נתניה זה באנקר,וגם שמתי על זה מרוב שזה היה ברור,אתמול בדקה 70 ככה הסתכלתי על המשחק עודדתי עודדתי כמו תמיד כמו מפגר אמרתי זהו אני הולך לשבת בצד,שהיה את האדום אמרתי לכל מי שישב לידי נתניה מנצחת,אני חותם גם עכשיו על נקודה...וזה היה כזה ברור איזה קבוצה של עלובים זה פשוט מצחיק,כמו מפגר קניתי כרטיס מבוגר כי ה******* לא היו יכולים להוציא נוער כמו שצריך,הקטע הכי טוב במשחק שהכלב מהרצועה בא עם התחפושת והכל הרמנו שלטים כאלה שהצוות שלו הביא נגד לוני והכל חחח היה ענק,שרנו מלא שירים דפוקים והם צילמו,עוד כמה ימים בטח יראו את זה בתוכנית...אולי אפילו היום? יש מצב -------------------- |
| Winnerrr |
פורסם ב: Feb 5 2006, 01:05 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
לא נורא תמיד בשנה הבאה אפשר להגיע לאופ"א
הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Feb 5 2006, 01:05 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| דם צהוב |
פורסם ב: Feb 5 2006, 01:30 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
ממש אוופא תן לי להישאר בליגה נגיד תודה
-------------------- |
| HoRSeA |
פורסם ב: Feb 5 2006, 03:50 PM
|
||
![]() Gianluca Zambrotta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,880 משתמש מספר: 1,839 תאריך הצטרפות: 15-November 04 מצב: ![]() |
בדיוק... ואת כל הזייני שכל שיושבים פה כל היום וקוראים לעצמם אוהדים. ורועי אם אתה בא תגיד לי אני כבר ייתן לך ת'כסף -------------------- |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Feb 5 2006, 04:35 PM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
לא חשבתי שיש תסריט אחר שאוהד שלהם דוקר אוהד שלכם אבל בנאדם בן 40? -------------------- ![]() |
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 5 2006, 04:42 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
נו ו..
אני לא מבין אז הפסד ראשון לקאנן ? מזה אומר ... -------------------- |
| Matis |
פורסם ב: Feb 5 2006, 05:16 PM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 706 משתמש מספר: 969 תאריך הצטרפות: 4-April 04 מצב: ![]() |
היה שווה להיות רק בישביל לעודד עם הכלב בגוש
הודעה זו נערכה ע"י Matis ב Feb 5 2006, 05:17 PM -------------------- ![]() |
| LaTviA or DeAd |
פורסם ב: Feb 5 2006, 05:27 PM
|
||
![]() One Life , One Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,395 משתמש מספר: 208 תאריך הצטרפות: 24-August 03 מצב: ![]() |
עזוב הם לא קהל בכלל במקום לעודד שחקנים בשביל שהם ישארו הם מקללים אותם הקהל הכי חרא בארץ -------------------- ![]() |
||
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |