| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Feb 3 2006, 05:47 AM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
כן ואותו יום חיפה שיחקה נגד ביתר בטדי וניצחה 4-2 או הפסידה 4-2 משו כזה ואי היה מרגש אותו משחק שהם שרו לנו אין אליפות אין אליפות משו בסגנון -------------------- ![]() |
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 3 2006, 01:29 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אולי אתה מתכוון שחיפה ניצחו 4-3 משלושער של רפי כהן ועוד אחד של רוסו -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| <<bRaMi-TaL>> |
פורסם ב: Feb 3 2006, 04:22 PM
|
![]() +אלופים+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,821 משתמש מספר: 2,200 תאריך הצטרפות: 12-January 05 מצב: ![]() |
הוא שוער מצויין
חוץ מרגעים גורליים...הוא נכנס ללחץ.. -------------------- |
| avi-89 |
פורסם ב: Feb 3 2006, 06:13 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
ביי.
תודה רבה לא על כול התרומה שלו למכבי חיפה, תודה רבה על הכול, על כול מה שהוא נתן. באמת תודה, לא כועס עליו לא נעליים, שיהיה לו בהצלחה לאן שלא ילך. אלמדון -------------------- ![]() |
| @~RoN-DaBsHa~@ |
פורסם ב: Feb 4 2006, 02:34 PM
|
||
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 630 משתמש מספר: 3,832 תאריך הצטרפות: 23-December 05 מצב: ![]() |
מה אתם משחקים אותה אלמדון שוער טוב ?! אני בטוח שכולכם מתים שהוא ישאר רק משחקים אותה .. נראה אותכם מקללים את אלמדון אחרי הגולים שהוא יקבל... אז נכון דוידוביץ עשה טעויות כמו כל שוער..אבל הוא מספר 1 בארץ ! אלמדון חסר ניסיון ונראה אותו משחק במוקדמות ליגת האלפות...כל הידדים ירעדו לו ! -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Feb 4 2006, 03:21 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
לכל שוער זה ככה במשחקים הראשונים במיוחד באירופה -------------------- עכשיו אני
|
||
| avi-89 |
פורסם ב: Feb 4 2006, 04:14 PM
|
||
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
תאמין לי אני מבין בקבוצה שלי יותר טוב ממך, אני מעדיף את אלמדון על פני ניר ואני לא משחק אותה ולא נעליים. ועד ליגת האלופות יש עוד זמן, אם ניר ילך עכשיו אלמדון יצבור דקות משחק, ניסיון וביטחון. בליגת האלופות, אלוהים גדול. נחייה ונראה. עד אז אני מעדיף לראות את אלמדון עומד בין הקורות. הודעה זו נערכה ע"י avi-89 ב Feb 4 2006, 04:15 PM -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Feb 4 2006, 06:37 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
שוער נבחרת ישראל (הצעירה), צבר ניסיון רב במשחקים אלו חוץ מזה כבר עונה שעברה הוא נתן כמה משחקים כשדווידוביץ' היה פצוע והוא שיחק מעולה עוד ניסיון+ביטחון שהוא יצבור ויש לנו את השוער הכי טוב שגדל בישראל אבל זה עוד רחוק ... -------------------- ![]() |
||
| smekintosh |
פורסם ב: Feb 4 2006, 07:27 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,131 משתמש מספר: 1,248 תאריך הצטרפות: 26-June 04 מצב: ![]() |
גם אני חושב שאלמדון ראוי וגם אני הייתי מייבש את דוידוביץ' על הספסל בעקבות הסירוב שלו לחתום ונותן לאלמדון לשחק כדי שייצבור ביטחון ונסיון אבל קשה להאשים את דוידוביץ... תשימו את עצמכם במקומו קבוצה אחת מציעה לכם 200 אלף השנייה חצי מליון זאת לא החלטה קלה ושיהיה לו בהצלחה לאן שלא יילך אני אישית מעדיף שלא יחתום וייתן את המושכות לדור הצעיר והמוכשר שיש בחיפה |
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |