| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 4 5 [6] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| LINKINPARK |
פורסם ב: Jan 28 2006, 06:04 PM
|
||
|
מהמר מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 91 משתמש מספר: 2,877 תאריך הצטרפות: 12-May 05 מצב: ![]() |
!!! |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jan 28 2006, 09:05 PM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
יובל,וקלימי סבן לא שיחק פעם ראשונה מול 50 אלף בצרפת ? ונתן את משחק חייו .
שפונגין סיכם במכבי לעוד 5 עונות -------------------- ![]() |
| דם צהוב |
פורסם ב: Jan 29 2006, 04:45 AM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
אממ...זה מה שכל אוהדי חיפה עשו באשכולות הקודמים,תשים לב גם לתגובות אחרות למרות שאתה אוהד חיפה,הם בדיוק דיברו כמה שרפאלוב וכל השאר האלה כוכבים והתחילו להגיד מי זה שפונגינג מי זה שפונגינג? קיצר רואים את מה שרוצים לראות,ודוגרי אני חושב ובטוח ששפונגין יגיע יותר רחוק מאשר רפאלוב וכל מה שיוצא מחיפה...ואני לא אומר את זה כדי לעצבן מישהו באמת שלא זה מה שאני חושב באמת,בשנים האחרונות אתם לא נותנים במה לשחקני נוער שלכם ולא שומעים על שום שחקן נוער רציני שלכם שיוצא מקבוצת הנוער ומצליח או משהו,יוחאי אהרוני זוכרים אותו? מחליף בנצרת עלית...אושרי גיטא זוכרים? גם טייל כבר בכל הארץ והיה על תקן של כישרון גדול,אנחנו נותנים במה לשחקני נוער זה ההבדל בין הקבוצות... -------------------- |
||
| roiei |
פורסם ב: Jan 29 2006, 05:08 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
לא אתה ולא אני ולא אוהד של קבוצה ולא משנה איזו קבוצה יכול לדעת מי יצליח יותר ומי פחות. זה תלוי בכל כך הרבה גורמים שאי אפשר לחזות כאלו דברים. הדבר היחיד שאפשר להתווכח עליו הוא על הכישרון של השחקן ועם כל הכבוד לשפונגין (והוא באמת שחקן טוב), הוא לא מגיע לרמת הכישרון של שחקנים כמו רפאלוב ובוזגלו שהשמצת בהודעה הקודמת. אז לא צריך להשמיץ שחקנים שאי אפשר לדעת מה יהיה איתם בעתיד -------------------- ![]() |
||
| ניר11 |
פורסם ב: Jan 29 2006, 04:20 PM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 106 משתמש מספר: 3,309 תאריך הצטרפות: 13-September 05 מצב: ![]() |
אם חליבה היה חכם, הוא היה צריך להיות המגן הימני של הנבחרת.
הבעיה אצלו שהוא משחק מאוד לא חכם ובליגה זה מספיק אבל במאבק של נבחרות נגד הגדולות האי חוכמת משחק שלו תפגע בנו. ההרכב לפי דעתי צריך להיות ככה: שוער - דוידוביץ' מגן שמאלי - קייסי מגן ימני - סבן, למרות שצריך להתחיל לתת ניסיון לשפונגין ואיל משומר מכפר סבא. בלמים - טל בן חיים איך לא, ותומר בן יוסף. בנאדו עשה את שלו. קשרים אחוריים - עידן טל ובאדיר קשרים התקפיים - בניון באמצע, בוקולי בימין ונימני משמאל. ובחוד - קולואטי. |
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Feb 4 2006, 08:18 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
רק כשאראה את לוח המש' אוכל לדעת ולחוש לגבי סיכויינו לעלות
ממבט ראשון בית סביר לחלוטין...רציתי מההתחלה את בית E או G...וזה מה שקיבלנו אני חושב שהבית של יוון ושל הולנד יותר קל משלנו...אבל כל השאר קשים יותר. אני מסופק בגדול. אני מאמין שהפעם אנחנו עולים ליורו ואיי שם ביוני 08 אני בארנסט האפל עם עוד 15 אלף ישראלים במשחק מול אוסטריה, ושם תגיע הנקמה המתוקה לאותו ערב ארור עם הרצוג והבכי. אל אל ישראל! -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
(6) « ראשון ... 4 5 [6] |
![]() ![]() ![]() |