| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jan 27 2006, 07:58 PM
|
||
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
זה עוד שנה ! עד אז הוא יקבל את הביטחון שלו אני מאמין. קצת אימונים בנבחרת הצעירה,כמה משחקי ידידות בבוגרת ויש לו ביטחון. -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Jan 27 2006, 08:15 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
עם קצת אומץ אפשר לעלות
לשחק ברוסיה וקרואטיה על תיקו בארץ לשחק על כל הקופה ולנסות להוציא משהו עם איצטדיון מלא אפשר לעשות את זה אוואט שוער בהגנה שפונגין(לא ממש עוקב אחריו אבל אם אתם אומרים כנראה הוא לא הכי טוב כרגע), בן חיים בנאדו ועידן טל(!) קשרים זנדברג נמני בוקולי ובניון(אלברמן צריך להיות בהרכב מבחינת יכולת אבל הוא לא בכושר כנראה) חלוצים קולאוטי וקטן לדעתי אפשר לעשות הרבה הודעה זו נערכה ע"י tamirzorach ב Jan 27 2006, 08:18 PM |
| dvir1200 |
פורסם ב: Jan 27 2006, 08:21 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
תומר חליבה יש לו הרמות טובות
הוא מהיר בטירוף ויש לו בעיטה חזקהה רצח הבעיה שהוא לא סוגר טוב בהגנה ובגלל זה הוא סתם מגן -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Jan 27 2006, 08:29 PM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
אחד המגנים הימניים הכי טובים שיש לנו בארץ על מה אתה מדבר -------------------- ![]() |
||
| דם צהוב |
פורסם ב: Jan 27 2006, 08:34 PM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
שמע אחי אני מציאותי,גם שיתחיל הקמפיין ננסה להאמין עובדה שהלכנו אני והרבה חברים לכמה משחקים בקמפיין הזה והאמנו והכל אבל עדיין בוא ניהיה ריאליים כל קמפיין אנחנו חולמים שאנחנו איזה נבחרת טובה או משהו...מה שדפוק בקטע שאנחנו אומרים:"רוסיה וקרואטיה זה בכלל לא רע" מה לא רע אני לא מבין...רוסיה נבחרת פי 2 עליינו כנ"ל קרואטיה לא סתם קרואטיה עלו בצורה מרשימה למונדיאל...למרות שהיה להם בית לא קשה במיוחד הם נבחרת מצויינת,בבית אנחנו יכולים להוציא נקודות נגד כולם לדעתי אבל בחוץ נגד קרואטיה רוסיה אנגליה וכן גם מקדוניה יהיה מאוד קשה,שכחנו שגם לנבחרות ה"קטנות" צריך לשים לב...מקדוניה נבחרת שתעשה לא מעט צרות אתם תראו...אני לא מאמין שנעלה כי אנחנו פשוט לא נבחרת ברמה ובקמפיין הזה כולם יודעים כמה מזל מדהים היה לנו למרות שראינו שחקנים רוצים מאוד ושחקנים נלחמים ולא מפחדים,אבל זה לא מספיק נגד שחקנים ברמה יותר גבוהה מנבחרות כמו רוסיה קרואטיה ואנגליה כמובן...הלוואי שאני טועה ואיכשהו נעלה אבל אני לא רואה את זה קורא מה שכן,יש זמן וטוב שככה...נקווה לטוב,כרגע אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה אולי דברים ישתנו,נקווה שכן ונקווה שלטובה -------------------- |
||
| דם צהוב |
פורסם ב: Jan 27 2006, 08:36 PM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,587 משתמש מספר: 1,032 תאריך הצטרפות: 19-April 04 מצב: ![]() |
שפונגין מגן מצויין ואני אישית הכי אוהב אותו במכבי אחרי נימני...שחקן נשמה פשוט לוחם ענק...אבל יש עוד זמן כמו שכבר אמרנו ואי אפשר לדעת מה יהיה בשנה הזאתי...הרבה דברים יכולים להשתנות,לגביי הסגל אין ממש אבל ממש מה לדבר עכשיו -------------------- |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Jan 27 2006, 08:40 PM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
מסכים עם חי'ה
שכחתם לציין את כל הנבחרות "הקטנות" איי פרו שכחתם? לנצח נבחרת כזאת 2-1 בבית זה ביזיון! ויש פה נבחרות "קטנות" שהם הרבה יותר טובות מאיי פרו רוסיה העדכנית+קוראטיה העדכנית לא נופלות מנבחרות חזקות כמו אירלנד+בולגריה וכ'ו -------------------- ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jan 27 2006, 10:08 PM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
שאלה:
מישהו באמת חושב שאלברמן שחקן לנבחרת? שהוא עדיף על באדיר(עם מגבלת הגיל) או על טל? קולאוטי לנבחרת ומהר...אה ולקנות מגן שמאלי לא אכפת לי בכלל מי רק לא קייסי שחוץ מהאטלתיות שלו כבר מזמן הוא לא אותו מגן של פעם. הפעם זה יקרה יש את ההרגשה הזאת באוויר לפרק את הרוסים שגם ככה מתפרקים לנצח בבית את קרואטיה ואל אל ישראל... -------------------- ![]() |
| yuval_f |
פורסם ב: Jan 27 2006, 11:34 PM
|
![]() newcastle for ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 11,613 משתמש מספר: 2,132 תאריך הצטרפות: 3-January 05 מצב: ![]() |
איך אפשר לסמוך על ילד בן 18.5\19 (שפונגינג שיהיה בתחילת הקמפיין...)
שישחק בוומבלי ? וומל 45 אלף פה בארץ ? פשוט אין מצבבבב שהוא יפתח אין לו ביטחון פשוט עדיף כבר את קלמי עם כמה שאין מושג מה זה התקפה, להרים וכו'. -------------------- |
| דם צהוב |
פורסם ב: Jan 28 2006, 12:29 AM
|
||
|
אתה טועה בגדול בקטע שאין לו ביטחון,במשחקים שלנו הו הו כמה ביטחון יש לילד הזה...אבל זה לא השאלה,הוא באמת מאוד צעיר ועוד לא מנוסה הוא יכול להיות בסגל אבל לא לפתוח עם כמה שאני אוהב אותו והכל...אבל ביטחון באמת שלא חסר לו,הוא יהיה מגן מעולה זה מה שאני חושב...עכשיו הוא מתפתח,חכו כמה שנים תראו מה יצא ממנו...רואים כמה שהוא בנאדם רציני ומנסה ללכת בעקבות הדרך של בן חיים והרצינות שלו,הוא יגיע רחוק לדעתי... -------------------- |
||
| רוסי-ירוק |
פורסם ב: Jan 28 2006, 12:44 AM
|
![]() מי אוהב אותך יותר ממני? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,197 משתמש מספר: 861 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
מי זה שפונגין עדין לא הבנתי????!
אני מבין שיש טרנד בת"א לעקוב אחרי כל שחקן וישר לדוווח לעיתון על כל נוד שלו! (וזה קאקו אמר!) אבל מחוץ לת"א אף אחד לא מכיר תשפונגין הזה....מקודם שיקרע נעל...ואז תדברו אליו! -------------------- ![]() מריה שארפובה המלכה!!!!!!!!!!!!!!! |
| matan |
פורסם ב: Jan 28 2006, 01:19 AM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
מה זה השטויות האלה גיל למה מה קלמי סבן הופעה ראשונה שלו בנבחרת נתן תמשחק הכי טוב שלו בחיים בסן ג'רמן אני חושב זה היה בתחילת הקמפיין נגד צרפת סגר את הנרי כמו מלך זה לא קשור ביטחון הם צוברים במשחקי ידידות ואימונים זה הכל ביטחון יש לו ממה שאני רואה במכבי והוא באמת מגן מעולה.
|
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Jan 28 2006, 05:35 AM
|
|
שפונגין ללא ספק יגיע לאירופה בשנים הקרובות...
זה שחקן שנותן את כל הנשמה שלו בשביל הסמל אני אישית התאהבתי...שימו לב גם שיש לבחור 3-4 בישולים העונה... שחקן ענק ללא ספק לא ראיתי בארץ הרבה מגנים בגיל שלו,שעושים את מה שהוא יודע לעשות בצורה הטובה ביותר הוא גם יגיע לנבחרת,עכשיו הוא קיבל זימון מגיא לוי לנבחרת הצעירה,עוד 3 שנים קופץ לבוגרת ומשם ישר לאירופה,אתם תראו! יובל שפונגין-את השם הזה צריכים לזכור טוב טוב -------------------- ![]() |
| דם צהוב |
פורסם ב: Jan 28 2006, 12:23 PM
|
||
|
יאללה שתוק מה אתה מ**** בשכל רבאק שחקן בן 18 קפטן נבחרת הנוער והשחקן הכי בולט שם יותר מכל הבוזגלו שמוזגלו הפוזה האלה תאמין לי! זה שאתה מכיר רק שחקנים מוכרים ותלא מכיר תדור החדש זה בעיה שלך...שחקן צעיר מצויין אני *** אם שחקנים בלי שכל כמו רפאלוב בוזגלו וכל הערסים האלה שחושבים תעצמם יגיעו יותר רחוק ממנו...זה שאתה לא מכיר אותו לא אומר שאף אחד לא מכיר...תראה משחק אחד שלנו תראה אותו בתור מגן ימני ותגיד לי שהוא לא טוב זה שאתה לא מכיר אותו לא אומר שהוא לא שחקן טוב הוא יגיע רחוק יותר מהרבה שחקנים שאומרים שיש להם כישרון...אצלנו מסתכלים רק על חלוצים כמו בוזגלו וראפלוב אני חרא אם בוזגלו רפאלוב וכל שאר הנוער של חיפה שמדברים אליו כרגיל יתייבש איזה שנתיים על הספסל שלכם אח"כ יעבור לאיזה קבוצה מסריחה ויגמור תקריירה...ככה זה כל הנוער שלכם בשנים האחרונות וזה מה שיקרה איתם,אנחנו בניגוד אליכם נותנים לצעירים לשחק והם יגיעו רחוק...לא סתם בן חיים הגיע לאן שהגיע מי הכיר את בן חיים שהוא עלה מהנוער אם הייתי כותב עליו פה משהו בזמנו כולם היו צוחקים מי זה מי זה בשנה שנתיים הראשונות שלו אמרתי לחברים שלי תראו איזה שחקן הוא יהיה איזה בלם אדיר,כולם צחקו עליי אמרו לי מי זה מי זה בכלל קיצר אתם מסתכלים על שמות כמו ילדים מפגרים מי זה שפונגין מי זה שפונגינג קיצר סתמו אם אתם לא מבינים למה עוד שנתיים שלוש נראה איפה בוזגלו וראפלוב(עירוני ראשל"צ והפועל ק"ש בהתאמה) ונראה לאיפה שפונגין יגיע... -------------------- |
||
| roiei |
פורסם ב: Jan 28 2006, 05:56 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
תגובה של ילד מפגר אוהד מכבי ת"א טיפוסי שפונגין שחקן טוב אבל היית חייב להשמיץ אחרים נכון? תתבגר -------------------- ![]() |
||
(6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 |
![]() ![]() ![]() |