| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) [1] 2 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| «TaL» |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:06 AM
|
![]() לשעבר StiMpi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,122 משתמש מספר: 60 תאריך הצטרפות: 26-July 03 מצב: ![]() |
היה לו היום לפחות 3 מצבי הבקעה מעולים של 95% גול עם הרגל !
ועם הראש היה לו לפחות 5 נגיחות חופשיות ברחבה ה-16! ולאן כל הנגיחות האלה הלכו? מעל השער! הוא לא יודע להוריד כדור האפס שינתר לכדור מה הוא נעמד וגם כשזלטן בעט את העקב איך זה עבר לו מעל הראש שיקפוץ קצת השמן האפס הזה לא יודע לשחק איך שמו אותו בנבחברת אני לא יודע |
| c_web |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:07 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מסכים איתך ! ... כל כך כבד !
-------------------- ![]() [IMG] |
| Dudi |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:07 AM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,031 משתמש מספר: 716 תאריך הצטרפות: 9-February 04 מצב: ![]() |
הוא חלש...
|
| «TaL» |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:08 AM
|
||
![]() לשעבר StiMpi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,122 משתמש מספר: 60 תאריך הצטרפות: 26-July 03 מצב: ![]() |
מה אתה נותן לו מחמאות? חחחחחחח חלש זה ביום טוב. |
||
| Dudi |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:09 AM
|
||
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,031 משתמש מספר: 716 תאריך הצטרפות: 9-February 04 מצב: ![]() |
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:28 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תמישך לרדת עליו...
יש לו את משחק הראש הכי טוב בעולם...וניתור נהדר... רואים שאתה לא רואה הרבה משחקים של אינטר שמה הוא מרשית על ימין ועל שמאל... לא הלך טוב היום וביום שני אבל זה זמני עד שהוא יפציץ גם ביורו. ואם הוא חלוץ כל כך זבל אז למה טראפאטוני מעדיף אותו על אינזגי די-ואיו קוראדי וכל שאר הפליטים האלו שנמצאים על הספסל ?! חוץ מקוראדי שהוא חלוץ מושלם ואת גילארדינו האדיר שנשאר בבית אין לאיטליה אף חלוץ שיכול לסכן את ההרכב של ויירי. אף חלוץ אחר גם לא היה מגיע למצבים שלו כי אין להם את הניתור שיש לו את משחק הראש שיש לו ואת המיקום שיש לו. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| «TaL» |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:33 AM
|
||
אתה רוצה גם למצוץ לו? שמע אני דיברתי על היורו שזו באמת הרמה בטופ של אירופה זה שבליגה הוא לא מתקשה נגד קבוצות כמו סיינה, מודנה, אמפולי וכאלה זה גם אני יכול ביורו יש את השחקנים הטובים באירופה והוא בקושי פוגע במסגרת זה מה שהוא שווה. |
||
| Dudi |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:34 AM
|
||
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:36 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
קודם כל הלמצוץ לו לא היה במקום...אני לא אחד החברים שלך... דבר שני...בסוף היורו אתה תאכל את הכובע כשתראה כמה שערים יהיו לו. והרבה מהגולים שלו באינטר זה במשחקים הגדולים דווקא...ולא נגד הקטנות. הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Jun 19 2004, 12:39 AM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:40 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אבי אתה יודע איזה שטויות אתה מדבר?
כי אתה צחקת על קרספו אחרי 2 משחקים .. שהוא היה חלש פחות מויירי אז גם אם אני מסכים איתך על זה שויירי לא אפס.. אתה יכול לראות שאתה בכלל לא אובייקטיבי בדעות שלך -------------------- עכשיו אני
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:42 AM
|
||
שמע קרספו הוא באמת בדיחה...אבל כל השנה הוא בדיחה...אתה מדבר איתי על 2 משחקים רק ? בלחץ הרכב בצ'לסי היה לו...ויירי 2 משחקים לא פוגע אתם כבר עושים ממנו אורן ניסים? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:44 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אני לא עשיתי ממנו כלום
אבל זה שהוא לא עולה בהרכב לא אומר שהוא לא שחקן אם מדברים על משחק ראש זה לקרספו יש... וגם קרספו באינטר הפציץ -------------------- עכשיו אני
|
| «TaL» |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:46 AM
|
||
"כשתראה כמה שערים יהיו לו אחרי היורו" חחחחחחחחחחח לאיטליה יש עוד משחק אחד, גג 2 היא לא תעלה לחצי גמר ואם ויירי יכבוש זה יהיה רק נגד בולגריה ששם הם בלמים חלשים והוא לא יתקשה כי יש לו מסה אבל כעקרון אין לו מה להציע הוא כבר עבר את השיא. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:47 AM
|
||
בעיה שלו שהוא עזב את אינטר... היה כוכב באינטר...היה לו הכל...כבש גולים בליגת האלופות כל משחק... אמרו שהוא ישבור את שיא ההבקעות אם הוא ימשיך ככה... אבל מאז שהוא עזב את אינטר בשביל עוד 10,000$ בשבוע לצ'לסי ורומן הוא יזדבל בצורה שלא תיאמן. הערצתי אותו שהוא היה באינטר...לא בגלל שהוא היה באינטר...אלא בגלל שהוא היה תותח! מאז המעבר...הוא נחלש... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Dudi |
פורסם ב: Jun 19 2004, 12:48 AM
|
||
|
צודק הוא דפק לעצמו את הקריירה בזה שהוא עזב את אינטר... |
||
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |