אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> דיון החדשות - ליגה גרמנית 2005/6, כאן יעודכנו חדשות בנוגע להעברות וכו'
omer22
פורסם ב: Jan 5 2006, 07:17 PM
צטט הודעה

Arkadi Gaydamak

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 1,896

מצב: Member is Offline

אני מתחיל עם זה כניסיון ונראה לאן זה יתפתח ואם יש ביקוש...

שיהיה לנו בהצלחה
secret.gif

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
omer22
פורסם ב: Jan 5 2006, 07:18 PM
צטט הודעה

Arkadi Gaydamak

מינכן 1860 צפוייה להחתים בימים הקרובים את סטפאן הופמן, שחקנה של ראפיד וינה

האריות הבאוורים סוף סוף הגיעו לסיכום עם השחקן וצפויים להתחימו על חוזה למשך 3 שנים, כך שבסוף הפגרה הוא כבר יהיה במינכן. רולאנד קנייסל, מנג'ר הקבוצה אמר בנוגע להחתמה הצפוייה: "הופמאן תמיד היה בראש הרשימה של השחקנים שאנחנו רוצים להחתים. השחקן גמיש מאוד ולמעשה יכול לשחק בכל עמדה בקישור. ההרמות שלו מצויינות והוא גם מבקיע שערים". המנג'ר הוסיף ואמר "בעזרתו ועם מאמצם של כל הקבוצה אני בטוח שהקרב על העלייה יהיה קל יותר לנו. אני מקווה שנגשים את המטרה הזו".

קצת רקע על השחקן:
השחקן גדל במינכן, אך בצד השני של העיר אצל באיירן. ב-2002 עבר השחקן לראפיד וינה והוביל אותה לאליפות. כיום הופמאן בן 25, ובשנה שעברה נבחר השחקן למצטיין בבונדסליגה האוסטרית.

user posted image

החתמה שנראת מבטיחה למינכן 1860. אולי המועדון הענק הזה יעלה סוף סוף ליגה השנה בזכות ההחתמה הזו.

הודעה זו נערכה ע"י omer22 ב Jan 5 2006, 07:18 PM

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
omer22
פורסם ב: Jan 5 2006, 07:23 PM
צטט הודעה

Arkadi Gaydamak

מהפכה בקייזרסלאוטרן
9 שחקנים מועמדים להיזרק מהסגל 3 חדשים מצטרפים!
לאטורן השאילה את שחקן נבחרת נורבגיה יון אינגה הויילנד(בן 26 מאלמו ,השאלה לעונה) , שחקן נבחרת סלובקיה בלאש בורבלי(בן 28 ארטימידיה ברטסילבה השאלה לעונה) ומתיו בדה מסטנדארד ליאז'.
user posted image
מתיו בדה בתמונה נגד מבו מפנזה האח של... אמור לעוזר להגנתה הרעועה של לאוטרן יחד עם הנורבגי והסלובקי
לא ברור לי מה מחפשת לאטורן עם החיזוקים סוג ב' האלה...

לעומת זאת רוצה לאוטרן לשחרר ל את בין היתר סטפאן בלאנק,טורסטן רוייטר, לוסייאן מטומו מיכאל להמאן ועוד מ"ס שחקנים, הניסיון הזה פתח מתקפה על המאמן החדש וולפגנג וולף.

קרדיט ללירן רוזנר.
הבן אדם חיי בגרמניה ונושם את האווירה של אחת הליגות המעניינות באירופה לטעמי... הוא רושם בפורום אחר שגם אני נמצא בו ומנהל בו ביחד איתו, אם יהיו ידיעות שהוא יעדכן אני אשתדל להעביר את זה לפה (אם הוא יסכים כמובן)

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
מאור_מליקסון15
פורסם ב: Jan 5 2006, 07:24 PM
צטט הודעה

15

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 1,209

כול הכבדו אחי..זה יעזור המון..אני גם רשום בפורום השני ששלחתה לי הודעה באיסי

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לIM
omer22
פורסם ב: Jan 7 2006, 07:11 PM
צטט הודעה

Arkadi Gaydamak

תפקיד חדש להלדט

הורסט הלדט, קשרה בן ה-36 של שטוטגרט תלה את הנעליים, למרות שיש לו חוזה עד סוף העונה. השחקן לא עשה שום הופעה בתקופתו של טראפטוני, מה שכנראה גרם לשחקן להגיע להחלטה זו. אם זאת, בשטוטגרט יודעים לתת כבוד לשחקנים שסיימו את חוזיהם בקבוצה, ומהירו להציע לשחקן תפקיד ניהולי. השחקן כמובן הסכים להצעה.

הדלט שהצטרף לשטוטגרט ב-2002 שמח להמשיך את הקריירה גם לא כשחקן במועדון, ואחרי 359 הופעות בבונדסליגה ו-36 שערים הוא שמח מתפקידו החדש.

user posted image

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
omer22
פורסם ב: Jan 8 2006, 04:07 PM
צטט הודעה

Arkadi Gaydamak

חליל אלטינטופ חותם ל 5 שנים
דווקא בשיא מאבקי העוצמה על השליטה בשאלקה ( אסוואר נגד כל העולם), זוכה שאלקה לניצחון גדול, היום יצאה הודעה רישמית לתיקשורת חליל אלטינטופ חלוץ קייזרסלאוטרן, כרגע סגן מלך השערים בבונדסליגה עם 13 שערים , יחבור החל מהעונה הבאה לאחיו חמיט בשאלקה.
user posted image user posted image
אחרי 3 שנים האחים אלטינטופ שוב משחקים יחד

חליל אלטינטופ שסוף סוף העונה הצליח למצות את הפוטנצייאל הגדול שלו אמר" "ברגע ששאלקה דיברו איתי ההחלטה נפלה מהר מאד,זה התגשמות חלום מבחינתי לשחק עבור שאלקה, עוד מילדות אהבתי אותם."

אלטינטופ יעבור לשאלקה בהעברה חופשית בתום העונה !
בשאלקה כמובן שמחו על הידיעה, המנהל אנדראס מולר ( רבים טוענים האיש החזק בשאלקה כיום) :" זה יום חג לשאלקה, כל שחקן ברמה של חליל זה תוספת לקאדר האיכותי שלנו, אנחנו שמחים שהאחים אלטינטופ מתאחדים אצלנו..."
ואיך אפשר בלי האח חמיט : " מה אתם רוצים שאני יגיד , שאני לא שמח?? זה כיף גדול לשחק לצד אחי לא רק בנבחרת, אבל לפני זה יש לנו את הסיבוב השני, מחשבות על העתיד יגיעו בעתיד."

קרדיט ללירן רוזנר.

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
חולה על כדורגל
פורסם ב: Jan 8 2006, 04:54 PM
צטט הודעה

מייקל סקופילד

קבוצה: מנהלים
משתמש מספר: 248

QUOTE (omer22 @ Jan 8 2006, 03:05 PM)
חליל אלטינטופ חותם ל 5 שנים
דווקא בשיא מאבקי העוצמה על השליטה בשאלקה ( אסוואר נגד כל העולם), זוכה שאלקה לניצחון גדול, היום יצאה הודעה רישמית לתיקשורת חליל אלטינטופ חלוץ קייזרסלאוטרן, כרגע סגן מלך השערים בבונדסליגה עם 13 שערים , יחבור החל מהעונה הבאה לאחיו חמיט בשאלקה.
user posted image user posted image
אחרי 3 שנים האחים אלטינטופ שוב משחקים יחד

חליל אלטינטופ שסוף סוף העונה הצליח למצות את הפוטנצייאל הגדול שלו אמר" "ברגע ששאלקה דיברו איתי ההחלטה נפלה מהר מאד,זה התגשמות חלום מבחינתי לשחק עבור שאלקה, עוד מילדות אהבתי אותם."

אלטינטופ יעבור לשאלקה בהעברה חופשית בתום העונה !
בשאלקה כמובן שמחו על הידיעה, המנהל אנדראס מולר ( רבים טוענים האיש החזק בשאלקה כיום) :" זה יום חג לשאלקה, כל שחקן ברמה של חליל זה תוספת לקאדר האיכותי שלנו, אנחנו שמחים שהאחים אלטינטופ מתאחדים אצלנו..."
ואיך אפשר בלי האח חמיט : " מה אתם רוצים שאני יגיד , שאני לא שמח?? זה כיף גדול לשחק לצד אחי לא רק בנבחרת, אבל לפני זה יש לנו את הסיבוב השני, מחשבות על העתיד יגיעו בעתיד."

קרדיט ללירן רוזנר.

חח וואה? חליל יותר טוב נראה לי...
אגב תודה על העידוכנים עומר. 10x.gif worthy.gif
PMשולח הדוא"לICQ
omer22
פורסם ב: Jan 8 2006, 05:30 PM
צטט הודעה

Arkadi Gaydamak

דניאל הם משחקים בעמדות שונות, קשה להשוות בינהם.

חליל אלטינטופ ללא ספק יוסיף מחץ להתקפה של שאלקה לאחר עזיבתו של אבה סנד... הוא וקוראני יכולים ליצור אחלה של חוד, ועם מחליף כמו סורן לארסן בכלל שאלקה תהיה מכוסה בצד ההתקפי.

חמיט דרך אגב הוא אחד שחקן שעשה התקדמות אדירה השנה, השחקן הוסב על ידי ראגניק לעמדות כמו מגן ימני וקשר ימני למרות שבד"כ הוא משחק בשמאל, ובכל זאת חמיט ממשיך להציג יכולת טובה במדי הכחולים של שאלקה... השיא כמובן היה בשערו הנפלא נגד מילאן.

אם בכל זאת רוצים להשוות בינהם, הייתי אומר שחליל הוא היותר סטאר מבין האלטינטופים וחמיט לעומתו משתפר עם הזמן ולא אמר את המילה האחרונה... שני שחקנים מצויינים, שעכשיו ישחקו ביחד לא רק בנבחרת טורקיה!

הודעה זו נערכה ע"י omer22 ב Jan 8 2006, 05:33 PM

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
omer22
פורסם ב: Jan 14 2006, 09:31 PM
צטט הודעה

Arkadi Gaydamak

שטוטגארט - נבחרת חוף השנהב 1-3
המסגרת מחנה האימונים של שטוטגארט בדובאיי פגשה הקבוצה את הנבחרת האפריקנית חוף השנהב המתכוננת לאליפות אפריקה לעיני 400 צופים.

מחצית ראשונה:
15 הדקות הראשונות של המשחק היו שקולות, שתי הקבוצות התקשו לפתח את משחקן.
מהדקה ה 15 החלה הנבחרת האפריקנית לשלוט במשחק, טימו הילדבראנד נאלץ פעמיים נגד דרוגה ופעם אחת נגד ארונה למתוח את איבריו.
שער של חוף השנהב נפסל בדקה ה 30 מאחר ודרוגה נתפס בנבדל.
השער עורר את שטוטגארט שיזמה מתקפות זעם על שערה של חוף השנהב, בדקה ה34 ליוביה עם מסירה נהדרת לתומאסון, זה באחד על אחד עם השוער האפריקני טיזי עושה הכל נכון, אבל השוער של חוף השנהב ברפלקס מדהים מונע את היתרון הגרמני....
אבל השער הגרמני לא איחר להגיע,בדקה ה 44 תומאס היצלסברגר עם מסירת אומן מוצא את ליוביה לבד מול השוער, הסרבי ממרחק קצר מעלה את שטוטגארט ל 0-1. תוצאת המחצית!
user posted image
דרוגבה התקשה מול הלחץ הגרמני, בתמונה נגד טיפרט

מחצית שניה
התגובה של חוף השנהב מיהרה להגיע, בדקה ה50 ארונה מקבל כדור חופשי נגד טימו וחלוץ איינדהובן לא מתבלבל 1-1. חוף השנהב עלתה למחצית השניה בלי דרוגבה וקולו טורו.
user posted image
ארונה מול דלפייר, הכוכב של פ.ס.וו השווה עבור חוף השנהב

במצב זה שתי הקבוצות ביצעו הרבה חילופים, הרמה הגבוהה של המשחק ירדה...
הזדמנויות של באקי לשנהבים ושל גרונקייאר לשטוטגארט לא מצאו את הרשת.
בדקה ה 75 קאלו של פיינורד עבר בקלות את שטראנצל האוסטרי ומסר נהדר לבאקי זה לא התבלבל מול הילדבראנד 1-2 לאפריקנים.
user posted image
קאלו בדרך ליתרון האפריקני, מגאנין צופה..

10 דקות אחר כך שוב באקי מול טימו הפעם השוער הגרמני לוקח.
2 דקות לסיום המשחק באקי מנצל יציאה לנבדל מבולבלת של באבל בדרך לשערו השני במשחק ולניצחון אפריקני 1-3 .

ההרכבים :
שטוטגארט: הילדבראנד - הינקל( 60, שטראנצל),מיירה(60, באבל),דלפייר,מגאנין(60, גרבר) - גנטנר,טיפרט,סרביץ(53, גרונקייאר),היצלסברגר - תומאסון (60,גומז),ליוביה(60, קקאו)....

בשטוטגארט לא שיחקו מייסנר וסולדו הפצועים.
חוף השנהב ( משמאל לימין):
Tizie (46. Bary) – Eboué (72. Zoro), K. Touré (46. Faye), Meite, Boka (72. Tiene) – Y. Touré, Demel (46. Kouassi), Yapi Yapo (72. Romaric)– Dindane (16. Akale), Drogba © (46. Kalou), Kone (60. Baki)

הודעה זו נערכה ע"י omer22 ב Jan 14 2006, 09:32 PM

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0091 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768