| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 23 2005, 05:42 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
כמו ששמתם לב כבר לפי הסמל והחתימה החדשים שלי, לאינטר יש חלוץ חדש.
ויקטור אובינה ילד הפלא הניגרי שהגיע לאינטר מקייבו בעסקה שנסגרה אתמול הוא האיש שאמור לרשת את מקומו של כריסטיאן ו**רי לצידו של אדריאנו בהתקפה, וגם עקב יציאתו של מרטינס לאליפות אפריקה. כרטיסו של אובינה היה שייך לאינטר בצוותא עם קייבו, ומעכשיו הוא שייך אך ורק לאינטר. אני ממליץ לכם להוריד פה 2 משעריו היפים העונה ומילה שלי שלא תצטערו. http://abu-alwaleed.footballclips.net/calc..._1-2_Chievo.wmv http://212.162.68.12/test_goal_download/05...0_g_384x288.wmv (הילד רק בן 19) הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Dec 23 2005, 05:43 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Dec 23 2005, 08:06 PM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
יותר מידי חלוצים....אינטר חייבים להשאיל אותו....
ובקצב הזה אני לא רואה את רקובה משחק...,וחבל שכך אינטר עם רקובה זאת אינטר אחרת... ללא ספק אובינה פוטנציאל ענק,אבל אני מתבאס על רקובה אני אישית אוהב לראות את רקובה משחק -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 23 2005, 08:42 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה צודק בזה שיש יותר מדי חלוצים...בטח אחרי שסיסה ככל הנראה גם יגיע בינואר... אבל רקובה וקרוז ישוחררו בינואר או בסוף העונה ואז זה ייתאזן... ולגבי רקובה... כל אוהד אינטר אוהב לראות אותו משחק תאמין לי...אבל אין מה לעשות... הוא נפצע כל שני וחמישי ויש לו הרבה עליות וירידות... ואנחנו כבר התרגלנו לזה שהוא משחק חצי עונה ובחצי השני נעלם... זה רקובה ואין מה לעשות נגד זה...לטוב ולרע... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Dec 23 2005, 10:17 PM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
כמה זמן מרטינס יעדר משורות אינטר,בסביבות החודש ככה לא?
אינטר החזיקו בכרטיס שחקן של אובינה ביחד עם קייבו 50%.... עכשיו כל הכרטיס אצל אינטר...אחד השחקנים היותר מוכשרים בסריה... -------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |