| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| c_web |
פורסם ב: Dec 18 2005, 09:01 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
משחק לא טוב של ארסנל.... וכל מה שדובר על זה שארסנל הייתה צריכה לפתוח בהתחלה עם הרבה מחץ ויוזמה, שום דבר לא קרה, רבע שעה ראשונה שליטה מוחלטת של צ'לסי עד שהגיעה איזה מתרפצת בטעות שהסתיימה בקורה ומיד אחריה שער חוקי של ואן פרסי שנפסל (אם השער היה נחשב הכל היה נראה אחרת הערב בהייבורי).
צ'לסי גם היא לא הייתה הכי טובה, חוסר ריכוז של ארסנל בהגנה פעמיים הביא לשער, פעם אחת שליחת כדור שהתחילה מהוצאת חוץ ותפסה את הגנת ארסנל לא מוכנה, ופעם אחת טעות של טורה שהסתיימה ברשת של להאמן אחרי מבצע יפה של קול. הפנדל על דרגובה לדעתי לא היה פנדל, להאמן יותר ליטף אותו ודרוגבה התמוטט כאילו מה עשו לו.. אסיין היה צריך לראות אדום עם המרפק המכוון שלו (בניגוד למרפק של קמפבל שלא היה בכוונה). ארסנל התחילה ללחוץ במחצית השנייה אבל מה 0-2 והלאה הכל נראה אבוד, חבל מאוד, אני כאוהד ארסנל יוצא מאוכזב מהמשחק הזה, היינו יכולים לעשות יותר ומה הלאה? אני לא בטוח שונגר בעצמו יודע -------------------- ![]() [IMG] |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב: Dec 18 2005, 09:22 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
אין מה לעשות, ארסנל תתעשת במוקדם או במאוחר ותסיים בין המקומות 2-4, כי על אליפות באמת שאין מה לדבר. הסיבה היחידה שמשאירה אותי אופטימי היא, שמכיוון שצ'לסקי כבר לקחה את האליפות, אז ארסנל תוכל סוף סוף להתרכז בצ'מפיונס ליג ואולי גם לעבור את הרבע הגמר לשם שינוי.
שנה הבאה אצטדיון האמרויות ואז נקווה לטוב יותר. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| roiei |
פורסם ב: Dec 19 2005, 02:56 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
חבל, ציפיתי שלפחות הפער יצטמצם עוד קצת ...
-------------------- ![]() |
| השולח |
פורסם ב: Dec 19 2005, 04:43 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 9,376 משתמש מספר: 99 תאריך הצטרפות: 29-July 03 מצב: ![]() |
ללא ספק צלסי קבוצה גדולה על כל הליגה האנגלית פשוט דורסים ותיסתכלו שניה על הסגל שלהם תבינו גם למה הם דורסים כל שחקן שם יכול לפרק קבוצה שלמה+הספסל.
ללא ספק צלסי מדהימה ואני מחכה בקוצר רוח לצלסי בארסה... -------------------- ביתררר ירושלייםםם אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |