| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:42 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הבא בתור שרב עם סטימפי מורחק לחודש
כל פעם הוא פותח אשכול אז מתייחסים אליו ולא למה שהוא רושם באשכול אז תפסיקו לזרוק לו הערות ושטויות כי מה לעשות הוא נגרר ... -------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:42 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
רועי, נהיה פה שוק... |
||
| b.z18 |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:43 PM
|
|
מהמר_ס6לן לשעבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 11,012 משתמש מספר: 699 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
שמתי לב שבשבועיים האחרונים הפורום ירדד ברמה ובענק....
|
| Aviv44 |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:44 PM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
כן כי לפני שבועיים הצטפתי לפורום... ורועי אתה צודק... -------------------- ![]() |
||
| c_web |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:44 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מה הקטע עם סטימפי בכלל ?
-------------------- ![]() [IMG] |
| fory |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:45 PM
|
||
|
את היחידה הפועל כפר סבא ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,576 משתמש מספר: 1,124 תאריך הצטרפות: 3-June 04 מצב: ![]() |
|
||
| כפר סבאי גאה1 |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:46 PM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,973 משתמש מספר: 975 תאריך הצטרפות: 5-April 04 מצב: ![]() |
תשמע אח שלי גיבור סטימפי מתחיל עם כולם....
א אולי תעיף אותו? |
| «TaL» |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:48 PM
|
||
![]() לשעבר StiMpi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,122 משתמש מספר: 60 תאריך הצטרפות: 26-July 03 מצב: ![]() |
|
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:48 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
דבר ראשון, רועי לא יעיף אותו. במקרה הגרוע, הוא יוריד לו ת'פורום הפרטי. לפי דעתי, תעש סולחה, חאלס מספיק. |
||
| «TaL» |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:49 PM
|
![]() לשעבר StiMpi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,122 משתמש מספר: 60 תאריך הצטרפות: 26-July 03 מצב: ![]() |
תגובת כפ"ס גאה באי סי קיו על מה שרועי כתב
מפורסם על סם!! (02:27 PM) : שיחסום אותי מחר אני בא לטפל גם בו |
| roiei |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:49 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אני ראיתי שדווקא אתה התחלת איתו "מור זה כוסית כמו סטימפי" משהו כזה אז מי התחיל עם מי? אם כבר אני אעיף אותך -------------------- ![]() |
||
| השחקן ה-13 |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:50 PM
|
|
הפועל בזקכל - אימפריה בכחול ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,803 משתמש מספר: 24 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אתם לא מבינים!
עד שלא יהיו כאן חוקי ברזל ותקנון רציני ולא שיכון כזה... הפורום רק ימשיך להידרדר ו-חבל!!!!!! אז דיי כבר עם השטויות באמת... הנה תראו דוגמא לתקנון [לא חשוב של איזה פורום, ואל תדאגו - לא פורום ווינר אחר!] ותראו שזה תקנון הולם... ושמי שלא יקרא אותו פשוט יחסם..בהתחלה לזמו רגיל אחכ לאט לאט ליטותר זמן עד שכולם ייקלטו שכאן זה לא שיכון!!!! הנה התקנון[וזה רק לזכיות ודיבורים, למרות שגם הימורים והמלצות צריך לקבל תקנון הולם יותר!] שלדעתי צריך ליהיות גם כאן כדי שזה יההי פוורום ברמה: "כנסו! עזרה! אחים שלי! מהר! דחוף! שאלה! בעיה!" ואני חייב להוסיף עוד כמה סימני קריאה!!!! ראיתם את הכותרת של הנושא הזה? נכון שזה לא נותן לכם שום מושג לגבי התוכן של ההודעה? נכון שאם נכפיל את הכותרת הזו פי 10 נקבל עמוד ראשון מאוד מאוד 'מעניין וברור'? אז זהו שלא... אנשים, אני מבקש ממכם. בשבועיים האחרונים באמת שערכתי פה לא מעט כותרות של נושאים שהקשר בינינם לבין תוכן ההודעה הוא מקרי בהחלט. עכשו תבינו, אין שום בעייה שזה יהיה פורום תמיכה לנושאי אייסיקיו, וירוסים, קבצי מחשב, הורדות, משחקים ונושאים של עזרה אישית בנושאים כללים או אישיים מהחיים. סבבה. באמת. בשביל זה הקמנו את המקום הזה. בשביל כולנו. אבל תשתדלו לפני שאתם שולחים את ההודעה, שהכותרת תרמז במעט על התוכן. אין שום הצדקה שמאות גולשים (כן, מאות) ייכנסו לפה וייראו הודעה שזועקת לעזרה דחופה, ושבפנים יהיה כתוב במשפט אחד "אחים שלי, מה עושים שמאבדים את הסיסמא של האייסי?" או "מי מכיר תוכנה בת **** נגד וירוסים?" יש לכל כותרת את האופצייה של כותרת משנה. אז מצידי תכתבו באחת מהן מה שאתם רוצים, אבל לפחות תנו תיאור מינימלי בכותרת האחרת. (עוד שנייה של השקעה ואני מבטיח שגם יתייחסו לנושא שלכם יותר ברצינות) ודרך אגב, אין פה שום ביקורת או אינטרס כלשהו, חוץ מאשר לגרום לפורום להמשיך ולהיות מכובד עד כמה שאפשר. מקווה שאתם מבינים. חופשה נעימה. רק בריאות. ושאלו יהיו הצרות שלנו בחיים . *********************************************************** כמובן שכל מה שכתבתי כאן הוא רק בגדר המלצה למנהלים... תיקחו את ברצינות..ולמרות שאני לא 'מוכר' כאן כ"כ ..כדאי לכם לחשוב על מה שאמרתי... -------------------- ![]() 13 בדם - אבא איתן לעולם! |
| ToMeR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:51 PM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,725 משתמש מספר: 27 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חח בונא מאיפה הפלצת תהסבר הזה
|
| Aviv44 |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:53 PM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
חח איזה שקעה הוא הביא.... -------------------- ![]() |
||
| «TaL» |
פורסם ב: Jul 29 2004, 03:53 PM
|
רועי עשה טובה תתחבר שניה לאי סי קיו
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |