| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jul 29 2004, 10:34 AM
|
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
ישראל הוגרלה נגד סרביה ויש שידור בספורט5+ אז יכול ליהיות שסופסוף יהיה כדורסל גברים בווינר אחרי כמה חודשים......
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 10:38 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
רביב לימונד אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה אולה!!!
השחקן מספר 1 בנבחרת בטורניר הזה אפילו יותר מהלפרין...יאללה דרוקר שנה הבאה תן לו יותר דקות משחק ימלך!!! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Mor-BeiTaR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 10:41 AM
|
||
![]() ברוכיאן המלך !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,686 משתמש מספר: 1,010 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
יותר טוב מהלפרין? -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 10:45 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
בטורניר הזה בינתיים כן...הממוצעים שלו יותר גבוהים... וברור שהלפרין בכללי יותר טוב...אבל בטורניר הזה לימונד הוא שחקן המפתח כי כל ההגנות של היריבות התכוננו ליותם ולא ידע בדיוק מי זה רביב אז עכשיו הם אוכלים אותה... ולגבי הלפרין אני מעריך שעוד שנה-שנתיים הוא יחתום באחת מקבוצות ה-NBA כי יש אחריו מחזרות מפה עד ההודעה החדשה...חבל שהוא לא מקבל יותר דקות אצל פיני גרשון -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jul 29 2004, 11:40 AM
|
||
|
נמלטים :wub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,827 משתמש מספר: 984 תאריך הצטרפות: 6-April 04 מצב: ![]() |
אתה עושה צחוק NBA??.?אם טפירו, קטש, גרין, שפר ועוד גדולים אחרים לא הצליחו ללהגיע לNBA אז למה שהלפרין יגיע נכון שחקן טוב עדין לא שחקן גדול אבל הוא צריך ליהיות בין 15 השחקני הטובים באירופה כדי להיבחר בדרא"פ של הליגה מס' 1 בעולם בבקשה אל תגזים..... -------------------- ![]() |
||
| c_web |
פורסם ב: Jul 29 2004, 11:41 AM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
יאללה ישראל מלחמה !!!
-------------------- ![]() [IMG] |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 11:52 AM
|
||
טוב טוב רואים שאתה לא מבין!!! אתה משווה את הפוטנציאל של הלפרין לטפירו ולגרין?! פחחחח...תעשה לי טובה... ואתה יודע מה...גם את שפר הוא לא יספור עוד כמה שנים למרות כל ההערכה שלי אל דורון וקטש הוא אחד והיחיד והוא היה צריך לחתום בלייקרס בסיום העונה שלו ביוון אם הוא לא היה נפצע אז יש דברים שאני יודע יותר טוב ממך... והוא בכיף יכול להגיע לרמה של קטש וז"א ה-20 הטובים באירופה...והוא לומד משראס דברים שלא לומדים גם מהמאמנים הכי גדולים ביבשת...ואם שחקן כמו בנו אודריך הוא המחליף של טוני פארקר בס"א אז הלפרין בקלות יכול להיות מחליף לכל רכז ב-NBA בעוד שנה-שנתיים...ואני מדבר על מחליף ראשון לפחות! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: Jul 29 2004, 11:53 AM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
גם אייל ברקוביץ (קרוב משפחה שלי
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 11:57 AM
|
||
וואלה זה כמעט נכון אחי... הם תיכננו להחתים את רוי קוסטה לפני שהוא עבר למילאן מפיורנטינה אבל זה לא הלך... אז הם פנו לברקוביץ'...ואז הם קלטו שזיזו הסתכסך עם הנהלת יובה פנו אליו ורכשו אותו. וככה ברקו הפסיד הזדמנות לשחק בקבוצה הגדולה בעולם אחרי אינטר...חבלללל..... הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Jul 29 2004, 11:57 AM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Mor-BeiTaR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 11:58 AM
|
||
![]() ברוכיאן המלך !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,686 משתמש מספר: 1,010 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
ברקוביץ' שחקן מצויין.....! -------------------- ![]() |
||
| דניאל ס. |
פורסם ב: Jul 29 2004, 12:13 PM
|
|
איך אתה יכול לחשוב שבעוד 2-3 שנים הלפרין יעבור את גרין וטפירו טוב עזוב את גרין זה עמדה אחרת לגמרי מהלפרין אבל תקשיב פוטנציאל יש וזה לא אומר כלום גם על בירוק אמרו שבגיל 20הוא יחתום בקבוצות מס' 1 בעולם והיום הוא בן 19 בערך והוא שחקן טוב אבל שחקן ספסל בחיפה .......
ומה שבטוח זה שבעוד 3 שנים אפילו הלפרין לא ישתווה לטפירו.....אולי בעוד 4-5 למרות שאם הוא חכם הוא יעבור השנה לגליל ועוד שנתים לקבוצת יורוליג שתבנה עליו בתור מנהיג ואז אולי יש טעם בדבריך אם לא אז רק בעוד 4-5 שנים ואם כבר אתה מדבר על בנו אודריך הוא מחליף שלישי לפארקר והוא מטיל ביבשת אירופה כבר די הרבה שנים ובגלל שהסקאוטרים זוכרים אותו בטור שחקן טוב אז הספרס קנו אותו..... -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 29 2004, 12:16 PM
|
עבורי יותם כבר עכשיו יותר טוב מטפירו...
אם הייתה לי קבוצה היית מעדיף אותו על פני כל רכז אחר בארץ חוץ משרונאס... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| ואם הלב שלי ירוק |
פורסם ב: Jul 29 2004, 02:23 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,277 משתמש מספר: 1,112 תאריך הצטרפות: 25-May 04 מצב: ![]() |
טפיירו הזה סתם הומו תאמינו לי חרא של שחקן לא יודע מהמתלהבים ממנו
-------------------- הקופים הירוקים
אין דקה שלא קופצים וגם אם אלוהים ישלח פתאום איזה אדום אני עליו אשתין... |
| Mahur |
פורסם ב: Jul 29 2004, 02:32 PM
|
![]() Lionel Messi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,527 משתמש מספר: 12 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
הלפרין תותח !
אבל יש לו עוד הרבה מה ללמוד ........ -------------------- אייל לא נשכח ולא נסלח |
| Mahur |
פורסם ב: Jul 29 2004, 02:33 PM
|
||
![]() Lionel Messi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,527 משתמש מספר: 12 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מה אתה מ**** את השכל ? הביא שנה שעברה את בני השרון להיות הקבוצה מספר 2 בארץ ! -------------------- אייל לא נשכח ולא נסלח |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |