| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 29 2004, 12:55 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
השורה מצב הזו למטה בדסקטופ(איפה שיש ת'התחל) אז היא עברה לי לצד שמאל של המסך איך אני מחזיר אותה? אני מנסה אני לא מצליח אני זוכר פעם ידעתי אין לי כוח להיזכר...
בבקשה תגובות רציניות |
| c_web |
פורסם ב: Jul 29 2004, 12:56 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
לא הבנתי ... מה זאת שורת מצב?
איפה שיש לך קיצורים לאינטרנט , ווינאמפ , מדיה פלייר ועוד ? -------------------- ![]() [IMG] |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 29 2004, 12:57 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
נכון למטה, בשולחן העבודה, יש את ההתחל, אז השורה הזאת, כן איפה שיש ת'לינקים והסמל של ה-ICQ וכו'.... |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 29 2004, 12:59 PM
|
|
הצלחתי לבד לא משנה תודה
|
| c_web |
פורסם ב: Jul 29 2004, 12:59 PM
|
||
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אההה... ומה זאת אומרת עבר לצד שמאל... ? כאילו הכל התהפך? (כאילו זה אנגלית , ההתחל בצד שמאל והאייסיקיו בצד ימין?) -------------------- ![]() [IMG] |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 29 2004, 01:02 PM
|
||
|
זה בסדר אחי, הסתדר לי... תודה בכל זאת |
||
|
![]() ![]() ![]() |