| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתם יודעים כמה אני אוהב כל אחד ממכם ואני מאמין שאתם אוהבים גם אותי
אז ככה...יום ראשון מסתיימת לי תקופת המלווה ואני חייב להכין גם דיסק של מזרחית כי עד עכשיו הכנתי רק דיסקים של טראנסים+דאנסים+ראפ. אז אתם פשוט חייבים לעזור לי!!! אני מאוד יודה לכם אם כל אחד יביא פה איזה 3-4 שירים יפים במזרחית...אבל שירי אוטו כאלו...יפים...לא דיכאון מסריח!!! תודה מראש לכל אחד ואחד ממכם!!! -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| scholes |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:04 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,092 משתמש מספר: 1,275 תאריך הצטרפות: 1-July 04 מצב: ![]() |
קובי פרץ- אהבה על רגל אחת
|
| WINNER FOR LIFE |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:06 PM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,518 משתמש מספר: 388 תאריך הצטרפות: 23-November 03 מצב: ![]() |
עזוב אחי תשמע רק ראפ...
תוריד תשיר של הנדסה מילולית-מייצרים עוד להיט -------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:22 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
נו איפה אתם אחים שלי?!
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Perry |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:25 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
יוסי אזולאי - בוכה בלילות
יוסי עדן - חייל של מלחמה פיני חדד - ילדה רעה לא יודע למה אתה מתכוון .. אם אתה לא רוצה מזרחית דיכאון אתה מתכוון ים תיכוני כזה כמו אייל גולן -------------------- אזרח
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:26 PM
|
||
אייל גולן, מושיק עפיה, קובי פרץ...מה אתה מביא לי יוסי עדן כפרה? אני לא רוצה לבכות באמצע נהיגה בחייאת... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:27 PM
|
אולי לא הסברתי את עצמי נכון...
אני מעוניין במוזיקה ים תיכונית כזאת...מקפיצה...רק לא דיכאון!!! כמו שפרי הסביר... -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Perry |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:30 PM
|
||
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
חחחחח טוב אז קובי פרץ - אהבה על רגל אחת...אני אוהב אותך... אייל גולן - לב של גבר .. בלעדייך...חלומות...תחזרי...צליל מיתר...יפה שלי...ואני קורא לך... את בשלך... מושיק עפיה - יש לי אותך ... אני לא זמין ... צאו לי מהווריד(שיר יפה לאוטו)!!!... גם אם תקפצי... זהו ... זה מה שעלה לי בראש אחי... תבלה עם האוטו... -------------------- אזרח
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:31 PM
|
||
חחחח...תודה אחי... וזה בדיוק סוג השירים שאני רוצה! רק הבעיה שהם קצת ישנים -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| b.z18 |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:33 PM
|
|
מהמר_ס6לן לשעבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 11,012 משתמש מספר: 699 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
שלומי ארצייייייייייי!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רגב הוד- ראי שעל הקיר .....שש-בש. כך את השיר של משפחת טאקט -אולטסאז FLORIDA INC. - Fuck It. סיי לה וי וקובי פרץ - אהבה על רגל אחת..שיר קצת גרוזיני.... michael_tsukerman-an_open_end__original_mix-mns האוס פצצה אבל ישן I LIke That-Houston וזה עוד שבועיים היה להיט בעולם!!!!!!!!!!! Akon & Styles P - Locked Up וגם זה היה להיט!!!!!!!!! |
| Perry |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:39 PM
|
||
|
חחחחחחח ימעפן הוא אמר מזרחית לא האוס וטראקים ואבי אחי.....זה מה שיש תסתדר אם זה .. וקח קצת מסיקה לדיסק----- מסיקה- אופי עמיד במים מציאות מדומה זה רק ביננו עין תחת עין זעם סימני דרך עולה שלב אה ומצאתי עוד שיר חמוד סגיב כהן - יש לי רגעים -------------------- אזרח
|
||
| WINNER FOR LIFE |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:42 PM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,518 משתמש מספר: 388 תאריך הצטרפות: 23-November 03 מצב: ![]() |
קח תשיר שאמרתי הכי טוב
-------------------- |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:43 PM
|
תודה תודה תודה לכם!!!
אבל אני צריך עוד...יאללה כל הבגארים ששומעים פה מזרחית איפה נעלמתם??? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Jul 28 2004, 04:02 PM
|
נו איפה אתם...יש לי מערכת MP3 באוטו ככה שאני צריך לפחות עוד 50 שירים בחייאת גברים !!
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| b.z18 |
פורסם ב: Jul 28 2004, 04:06 PM
|
||
|
מהמר_ס6לן לשעבר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 11,012 משתמש מספר: 699 תאריך הצטרפות: 5-February 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה זה????????? ראפפפפפפפ |
||
(4) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |