| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:31 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
מסכים איתך שראיתי את ההגרלה מה שחשבתי ישר איך דפקו את ארגנטינה.. וואי את איטליה דפקו יותר חחח.. בית קשה ביותר העניין של הבית של איטליה שהעולה מהמקום הראשון תקבל את ברזיל (חח זלזול קל בברזיל) מסכים בנוגע לספרד... הבית של אנגליה קשה אני רואה מצב גדול שהם לא עוברים לשמינית הבית של ברזיל... אוסטרליה יכולה לעשות בעיות קרואטיה מישהו אמר שאין להם מקום במונדיאל.. אז זהו שיש להם מקום גם ברבע... לדעתי יעשו גם כן בעיות לברזיל... גרמניה תצעד בקלילות לשמינית.. אקוודור חזקים אבל על אדמה אירופית לא יעשו כלום.. פולין או קוסטה ריקה? ... נוטה לקוסטה... אוהב אותם אבל עדיין... אי אפשר לדעת אנגליה כבר אמרתי... אולי בית ברמה של ארגנטינה ואיטליה... פרגוואי נבחרת דרא"מ השלישית ברמתה.. שוודיה זה הגרלה שכולם פחדו ממנה (אחרי צ'כיה והולנד), טרינדד יכולה לתפוס מונדיאל טוב או מונדיאל חרא.. אי אפשר לדעת.. קיצר אנגליה לא בטוחה בשמינית לדעתי מקסיקו ופורטוגל יאבקו על המקום הראשון לדעתי.. מקסיקו , במיוחד במקרה של הפתעה בבית 3 תגיע רחוק במונדיאל הזה, אני לא מבין את הזלזול בהם. אחת הנבחרות הטובות בעולם ואם לא שמתם לב ניצחה את ארגנטינה וברזיל בזמן האחרון... את שלב הבתים היא תעבור, ולדעתי גם פורטוגל שנרגעו קצת אחרי ההצלחה החלקית ביורו 2004 צרפת, תעלה בקלות. בית לא קשה... המונדיאל הזה נפל לטובת האירופאיות כי אין אפריקאיות חזקות מאוד.. אולי חוץ מחוף השנהב לדעתי צרפת מהמקום הראשון, שוויץ מהשני, טוגו שלישי וקוריאה לדעתי אפילו נקודה לא תוציא... קבוצה שהצליחה רק כי המונדיאל היה אצלם... הפעם תיכשל בבית 8 אל תהיו בטוחים שההגרלה כזאת קלה ספרד תעלה ... מהמקום הראשון ככל הנראה אבל המשחק בין טוניסיה לאוקראינה יכריע את העליה בינהן.. אני לא יודע איך יהיה סדר המשחקים אבל הקבוצה שתשחק במחזור האחרון נגד ספרד (אם זאת לא תהיה ערב הסעודית) תעלה לשלב הבא. טוניסיה לא קבוצה של חאפרים ואוקראינה נבחרת של שחקן וחצי.... הימור שלי לעולות: גרמניה וקוסטה ריקה (חצי הפתעה בקוסטה ריקה) פרגוואי ושוודיה (הפתעה שאנגליה לא עולה) ארגנטינה והולנד (נלך סולידי) מקסיקו ופורטוגל (אין מקום להפתעות) איטליה וצ'כיה (סיים שיט) ברזיל וקרואטיה (אמן ואני טועה באפשרות הראשונה) צרפת ושוויץ (ככה זה חחח הבית של ישראל) ספרד וטוניסיה (חייבים אפריקאיות) לדעתי יהיה לי קשה לתפוס את הכל, אבל לפחות 60% יקרה... -------------------- עכשיו אני
|
||
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:41 PM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
לדעתי העולות מכול בית:
בית 1: גרמניה, אקוואדור. בית 2: שבדיה, אנגליה / פראגוואי. בית 3: הפתעה - חוף השנה, הולנד / ארגנטינה אחת מהן אל עולה ! בית 4: מכסיקו / פורטוגל / איראן. בית 5: איטליה, צ'כיה בית 6: ברזיל, אוסטרליה בית 7: צרפת, שוייץ בית 8: ספרד, אוקראינה -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:42 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
מבית 8 יש 4 עולות אחי לא 3 -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| beatla |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:43 PM
|
|
7 את החטיבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 7,644 משתמש מספר: 576 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
איך הולך ההצלבה בשמינית הגמר.
איזה בית נגד איזה בית?? -------------------- יש אלוהים בשמיים והוא דאג להעניש את מי שצריך.
תודה לך צסק"א !!! |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:43 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
יווו איזה באסה שבבית של ארגנטינה עולה אחת רק ואיטליה נדפקו עם בית בלי עולות חחחחחחחחחחחחחחחחחח למה הוא רשם שלוש עולות? -------------------- עכשיו אני
|
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:44 PM
|
|
במונדיאל הקודם היה משהו מסובך
אני זוכר היה בית 1 נגד בית 6.. השנה לפי וואן זה לפי הסדר.. 1 נגד 2 3 נגד 4 5 נגד 6 7 נגד 8 והעולה השלישית מבית 8 עולה אוטומטית לגמר חחחח -------------------- עכשיו אני
|
| איציק20 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:45 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אבי אני אוקראיני בגלל זה אני הולך עם המדינה השנייה שלי
ופורזה אני מסכים איתך הבית של איטליה לדעתי הרבה יותר קשה, אבל ג'ונה אם ארגנטינה רוצה לקחת את הגביע(ואני בספק אם היא תעלה שלב), היא תהיה חייבת לעלות מהבית הזה... |
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:45 PM
|
||
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
הכוונה 2 מהם יעלו, לא מזלזל בסעודיה -------------------- ![]() |
||
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:46 PM
|
||
|
1-2 3-4 5-6 7-8 אם אני לא טועה -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:46 PM
|
||
|
למרות ההגרלה אני מאמין שארגנטינה תעלה עד אז מסי עוד יהיה יותר טוב... לא רואה את ארגנטינה לא עולה וגם בהצלבה היא אמורה להמשיך עד הרבה ואמוס.. עפתי למגרש ביי אחים -------------------- עכשיו אני
|
||
| איציק20 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:47 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
ועוד משהו,
ג'ונה אני חולק עלייך לגביי הבית של ספרד, בלי שום קשר לקב' שאני הולך איתה במונדיאל, אני רואה את אוקראינה ושבה מסיימים במקום הראשון ובבית של ארגנטינה אתם לא מעריכים כמה שחוף השנהב חזקה, לדעתי או ארגנטינה או הולנד לא יעלו, אני הולך עם הלוזרים של השנים האחרונות |
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:47 PM
|
|
יכול להיבצר מצב שבשמינית יהיה גרמניה נגד אנגליה וברזיל נגד צ'כיה או איטליה
-------------------- ![]() |
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:49 PM
|
||
|
זה מה שאמרתי גם, לדעתי חוף השנהב עולה ובמשחק בין ארגנטינה והולנד יהיה טרור על העלייה, אחת מהן לא תעלה ! -------------------- ![]() |
||
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:54 PM
|
|
היתי טס לגרמניה לראות את אוקראינה ואת ישראל איציק אתה אוקראיני גם? מי מו מה מאיפה? -------------------- ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 02:01 PM
|
|
אתם נסחפים
הם חזקים מאוד אבל אז מה.. מישהו יכול להגיד שהם באמת ברמה של ארגנטינה או הולנד? זה לא שהם קיבלו בית נגיד במקום קוסטה ריקה פה יש להם בית באמת קשה.. ואתם מזלזלים בסרביה.. לדעתי חוף השנהב לא יעלו.. והימור פרוע אפילו מקום רביעי אני מפחד יותר מסרביה -------------------- עכשיו אני
|
(7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 |
![]() ![]() ![]() |