| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Dec 10 2005, 12:19 AM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
האזורי יעלו לשמינית...אבל למי אכפת מהם
ספרד-זאת הנבחרת שלי אוקראינה,טוניסיה,ערב הסעודית....וואלה שמינית גמר אנחנו באים!!!! דאללה אוו -------------------- ![]() |
| dani12 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 12:59 AM
|
||
|
המעז להפסיד מנצח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,141 משתמש מספר: 2,196 תאריך הצטרפות: 11-January 05 מצב: ![]() |
כי ישראל לא ניצחה אף משחק חשוב בבית |
||
| ניר11 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:03 AM
|
||
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 106 משתמש מספר: 3,309 תאריך הצטרפות: 13-September 05 מצב: ![]() |
כי ישראל לא כבשו סה"כ עוד 3 נגד איי פארו |
||
| ניר 8 לוי |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:25 AM
|
|
מהמר ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 107 משתמש מספר: 3,640 תאריך הצטרפות: 28-November 05 מצב: ![]() |
הטורקים היו מפרקים אותנו בטורקיה 7-0 מה אתם בוכים ?
תפסידו בכבוד,הגיע לנו לא לעלות. -------------------- ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 03:02 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
איזה חרא.. חרא חרא
שונא את פיפ"א שוב דופקים את ארגנטינה חייבים לנצח את הולנד.. לא קל בכלל -------------------- עכשיו אני
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 03:03 AM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
הבית של ארגנטינה בית המוות
הבית של איטליה לא קל בכלל... הבית של ספרד מצחיק.. יש עוד כמה כאלה ארגנטינה אם עולה תפגוש את פורטוגל כנראה... או מקסיקו... לא קל.. אבל בכל מקרה... Vamos........ -------------------- עכשיו אני
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 03:13 AM
|
|
במידה ובשלב הבתים החזקות יעלו
ברזיל נדפקה חזק וגם מקסיקו ופורטוגל שיקבלו נבחרות חזקות מאוד ברזיל תקבל את איטליה או צ'כיה ובע"ה לא תעבור את השמינית אווו איזה יופי מקסיקו ופורטוגל ישחקו נגד ארגנטינה והולנד לפי הציפיות למרות שסיכוי גבוה להפתעות בכל אחד מהבתים -------------------- עכשיו אני
|
| איציק20 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 03:44 AM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
ג'ונה כמו שאמרתי לפני ההגרלה ואני אומר כבר הרבה זמן,
ברזיל לוקחת את המונדיאל הזה ובהליכה לדעתי... |
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 11:58 AM
|
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
בית 1: גרמניה, אקוואדור, פולין, קוסטה ריקה.
גרמניה עולה, בית יחסית קל עד סביר, יש להם מזל, כמובן, סידרו את זה. אולי ממבט ראשון זה נראה קל אבל זה לא הולך להיות כמו שזה נראה, את קוסטה ריקה כולם מכירים, פולין גם קבוצה מעולה, אקוואדור גם לא דבש, למרות הפייבוריטיות של גרמניה בבית הזה, לא יהיה משעמם, לדעתי היא תאבד נקודות נגד אקוואדור שגם לדעתי תיהיה בתמונת העלייה חזק מאוד. בית 2: אנגליה, פראגוואי, שבדיה, טרינידד. טרינידד בעיות פה ושם, סך הכול קבוצה חזקה שיכולה להפתיע. בית 3: ארגנטינה, חוף השנהב, הולנד, סרביה. כרגיל דופקים את ארגנטינה, ללא ספק שזה היה סידור. לא יודע למה, לדעתי אחת מהגדולות לא עולה, סרביה או חוף השנהב יפתיעו, אחת מהן תעלה לדעתי, לחוף השנהב יש יותר פוטנציאל, אם חוף השנהב מפתיעה ואני מעריך שזה יקרה, לדעתי הולנד תעלה אל חשבון ארגנטינה, נכון זה לא הגיוני, אבל אסור לזלזל בחוף השנהב ובסרביה, קבוצות מצויינות. במידה שהולנד וארגנטינה ינצחו את חוף השנהב ואת סרביה אני מעריך שהמשחק ביניהן לא יוכרע למרות שקשה לי להאמין שאפילו אחת מהן תקח את מלוא הנקודות מחוף השנהב ומסרביה, בטוח יהיה כאן איבוד נקודות נגד אחת מהן, בקיצור בית מעניין ומסובך מאוד, תצפו לסנסציות. בית 4: מכסיקו, אנגולה, פורטוגל, איראן. וואלה בית לא קל בכלל, איראן קבוצה מצויינת ולדעתי יש לה את הפוטנציאל לעלות שלב, את אנגולה לא מכיר כול כך, מקסיקו ופורטוגל פייבוריטיות כאן אבל לדעתי יהיה כאן מאבק דווקא של איראן אולי אפילו של שלושת הקבוצות, גם בבית הזה יש למה לצפות, איראן לא פראיירים בכלל ויש להם קבוצה מצויינת שיכולה לעשות בעיות גם למקסיקו וגם לפורטוגל ולהחזיר אותם הביתה. בית 5: איטליה, גאנה, צ'כיה, ארה"ב. גם זה בית חריף מאוד ומיוחד במינו, צ'כיה לדעתי פייבוריטית כאן לעלות גם על פני איטליה, גאנה קבוצה שלא תוותר בקלות, ארה"ב יכולה לאיים ואפילו להפתיע יש להם קבוצה לא רעה בכלל, בקשר לצ'כיה, לדעתי היא הולכת הפעם עד הסוף, לפחות רבע גמר, אני מקווה... ללא ספק אחת הקבוצות הטובות בעולם רק חסרת מזל, מצד שני הגיע הזמן של איטליה להראות מה היא שווה, כול מונדיאל בתקופה האחרונה היא מפשלת, לדעתי זה צריך להיות המונדיאל שלה, היא גם תלך עד הסוף לדעתי, הגיע הזמן סוף סוף, יש להם סגל מצויין, כמה שמות צעירים נוצצים ועוד כמה ותיקים שיכולים להוביל את הנבחרת אל השלבים הגבוהים, יהיה מעניין. בית 6: ברזיל, אוסטרליה, קרואטיה, יפן. ברזיל פייבוריטית לעלות, ללא ספק יש להם את הסגל הכי טוב בעולם, אבל זה לא כזה קל כמו שזה נראה, אוסטרליה קבוצה מעולה, יפן גם לא פראיירים, קוראטיה לדעתי לא תהווה אייום בכלל ותיהיה מחוץ למרוץ, ברזיל עולה מהבית הזה לדעתי, יפן ואוסטרליה יאבקו על הכרטיס השני לשלב הבא, יהיה מעניין גם ללא ספק. בית 7: צרפת, טוגו, שוייץ, קוריאה. שוייץ בית 8: ספרד, טוניסיה, אוקראינה, ערב הסעודית בית מעניין גם, אוקראינה וספרד פייבוריטיות, ספרד הגיעה למונדיאל דרך ההצלבה, אוקראינה הייתה הראשונה שהפעילה והיא נראת מצויין +. לדעתי הדירוג והשם של ספרד משקר כאן, הם לא כזו קבוצה חזקה כמו שזה נראה על הנייר, או שהם פשוט חסרי מזל, מי יודע. אוקראינה לדעתי ממשיכה לשלב הבא מהמקום הראשון. מונדיאל 2006 הודעה זו נערכה ע"י avi-89 ב Dec 10 2005, 11:59 AM -------------------- ![]() |
| Benny |
פורסם ב: Dec 10 2005, 12:10 PM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 698 משתמש מספר: 3,713 תאריך הצטרפות: 8-December 05 מצב: ![]() |
נו לא לאל לא ראיתי את זה בשידור חי בזמן ששמרתיי ביבי סיטר היתי צריך כסף לווינר יום ראשון
אבל מה מהמהמהממהמה למה הולנד בבית כזה! קשה אוף -------------------- ![]() פטריק קליברט שולט, הולנד חיי! |
| איציק20 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:13 PM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אללה אוקראינה
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:15 PM
|
|
בניגוד ל2002 הפעם ברזיל לא קיבלה בית של הליכה... יכולים לעשות להם בעיות
-------------------- עכשיו אני
|
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:16 PM
|
||
|
אין לי ארץ אחרת! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 15,538 משתמש מספר: 1,833 תאריך הצטרפות: 14-November 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| avi-89 |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:18 PM
|
||
|
נכון, זה לא קל כמו שזה נראה, אוסטרליה קבוצה מצויינת וללא ספק היא תעשה לא מעט בעיות, יפן גם לא פראיירים והם כבר הוכיחו זאת בעבר. אני רק לא מבין מה קוראטיה עושה במונדיאל בכלל, הם לא קבוצה. -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 10 2005, 01:18 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ספרד קיבלה את הבית הכי קל בלי ספק בכלל
ואני חושב שבית המוות הוא דווקא הבית של איטליה וצ'כיה ולא של הולנד וארגנטינה כי במידה וארה"ב תציג את היכולת של המונדיאל האחרון תצפו להפתעות בבית הזה וגם לגאנה יש מה למכור -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
(7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 |
![]() ![]() ![]() |