| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FrankLampard |
פורסם ב: Jul 28 2004, 01:47 AM
|
![]() להחזיר את בנישו! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,890 משתמש מספר: 1,208 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
אינטר טורקו - טי.פי. 47.
אינטר טורקו קבוצה שממוקמת במקום השני בליגה עם 14 משחקים , 8 נצחונות 2 תיקו ו 4 הפסדים. מתחת להאקה עם שתי משחקים חסרים . טיפי 47 מקום 6 בליגה 16 משחקים 7 נצחונות (כולים בייתים) ועם 2 משחקים מעל אליאנסי שמתחתיה. אינטר טורקו בבית קבוצה מצויינת עם 6 משחקים בייתים 4 נצחונות תיקו והפסד. לעומת זאת טיפי47 בחוץ ללא נצחון . שלושת משחקי הבית האחרונים של אינטר טורקו כלולים בניצחון. כמו כן שלושת משחקי החוץ האחרונים של טיפי כלולים בהפסד. אני לא מאמין שטיפי 47 דווקא תשיג את ניצחון החוץ הראשון שלה נגד קבוצת צמרת לכן ההימור הוא: 1 המלצה למהמרים באינטרנט: אינטר וטיפי הם שתי קבוצות שאוהבות להבקיע שערים. שתי הקבוצות כבשו את מספר הרב של השערים בליגה (ת'אמת טיפי מפגרת בגול 1 אחרי האקה) אבל בכל זאת ההימור הוא OVER 2.5 ------------------------------------------------------------------------------------------------ מיפה - יארו מיפה . קבוצת אמצע תחתית בליגה נפגשת מול הלפני אחרונה יארו בבית. יארו בדיוק כמו טיפי47 לא השיגה נצחון אחד בחוץ ואפילו לא תיקו! 8 משחקי חוץ עם 8 הפסדים. מיפה בבית גם לא הכי טובה. עם 7 משחקים 2 נצחונות 3 תיקו ו2 הפסדים . מיפה בד"כ מפיסדה לטובות בחוץ , עושה תיקו עם קבוצות האמצע טבלה , ומנצחת את קבוצות התחתית. בשלושת משחקיה האחרונים של מיפה היא לא השיגה אף נצחון , 2 תיקו והפסד. מין הסתם גם יארו לא השיגה נצחון בחוץ . בפעם האחרונה שיארו ניצחו את מיפה בחוץ היה ב1996.. שזה כאמור לפני 8 שנים . בפגישה הקודמת שלהם השנה בביתה של יארו המשחק נגמר בתיקו 1. אני מאמין שגם פה יהיה נצחון ביתי ואף רב שערים. ההימור הוא שוב: 1 ***** ממולץ לגבות ב X למי שלא בטוח בהימור. ------------------------------------------------------------------------------------------------ טמפרה יונטייד - ג'אז טמפרה יונטייד שממוקמת במקום ה5 בליגה משחקת נגד ג'אז שנמצאת במקום ה11 בבית. טמפרה לאחרונה בתקופה רעה עם מאזן של 2-2-2 . ג'אז לעומת זאת עם מאזן של 1-3-2 . טמפרה יונטייד שמשחקת בבית ידועה כקבוצה חלשה בבית עם 3 נצחונות 2 תיקו והפסד. ג'אז עם 2 נצחונות חוץ תיקו ו4 הפסדים . שלושת משחקי הבית האחרונים של טמפרה נגמרו בנצחון תיקו והפסד. כמו כן שלושת משחקי החוץ האחונים של ג'אז נגמרו בנצחון תיקו והפסד. אני חושב שטמפרה תרצה לשבור את התקופה הרעה אבל המשחק יהיה דיי מאוזן . ההימור כפול והוא: 1X ------------------------------------------------------------------------------------------------- סה"כ שערים טמפרה/ג'אז טמפרה בבית עם 11 גולים ב6 משחקים שזה אומר ממוצע של 1.8 גול(ים) למשחק. ג'אז בחוץ עם 10 גולים ב7 משחקים שזה אומר ממוצע של 1.4 גול(ים) למשחק. הקבוצות שניהם עוברות תקופות דומות והם נורא מאוזנות . אני מאמין שהמשחק יגמר בתוצאה 2-1 או 1-1. מה שגורם להימור להיות : X ------------------------------------------------------------------------------------------------- כל ההימורים שיעשו כאן הם על אחריותכם המלאה, עם הקשבתם לי ולא קרה כמו שאמרתי אני מבקש לא להאשים אותי , זה הימורים כל דבר יכול לקרות . אני פשוט נותן לך אופציות גדולות יותר להימורים, עם המלצה שלי נופלת או לא יודע מה אני מבקש לא לקלל , לזלזל או כל דבר מסוג כזה בי. בהצלחה -------------------- חעחע
|
| ואם הלב שלי ירוק |
פורסם ב: Jul 28 2004, 01:50 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,277 משתמש מספר: 1,112 תאריך הצטרפות: 25-May 04 מצב: ![]() |
תודה אח שלייי
-------------------- הקופים הירוקים
אין דקה שלא קופצים וגם אם אלוהים ישלח פתאום איזה אדום אני עליו אשתין... |
| FrankLampard |
פורסם ב: Jul 28 2004, 01:59 AM
|
![]() להחזיר את בנישו! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,890 משתמש מספר: 1,208 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
אני מתחיל לעבוד עכשיו על אינטרטוטו.
-------------------- חעחע
|
| הפנתר הכחול |
פורסם ב: Jul 28 2004, 02:00 AM
|
|
אהבת חיי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,402 משתמש מספר: 976 תאריך הצטרפות: 5-April 04 מצב: ![]() |
חוץ מיארו מסכים איתך
-------------------- ![]() |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Jul 28 2004, 02:01 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
-------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| רועי |
פורסם ב: Jul 28 2004, 02:03 AM
|
|
מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 605 משתמש מספר: 1,299 תאריך הצטרפות: 6-July 04 מצב: ![]() |
תודה אחי.
כבוד על ההשקעה... |
| FrankLampard |
פורסם ב: Jul 28 2004, 02:31 AM
|
||
יארו באמת משחק שהתלבטתי לגביו. אבל כמו שציינתי יארו לא השיגה אפילו לא תיקו בחוץ. מיפה בבית לאומת זאת הצליחה לנצח רק קבוצות חלשות (כגון האמלינה וג'אז..) אני מאמין שהיא תנצח גם את יארו. ובמקרה הכי גרוע . תיקו. -------------------- חעחע
|
||
| hed hashed |
פורסם ב: Jul 28 2004, 02:34 AM
|
||
![]() מהמר תותח!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,102 משתמש מספר: 164 תאריך הצטרפות: 11-August 03 מצב: ![]() |
זוכר את טרומסו?????? לכל דבר יש סוף.... -------------------- האבא של כל הווינרים!!!
זה שדוקטורים לווינר באים אצלו לקורסים... |
||
| FrankLampard |
פורסם ב: Jul 28 2004, 02:40 AM
|
||
נכון. ככה זה בהימורים ובכדורגל. אבל זאת האמונה שלי... ציטוט של עצמי "כל ההימורים שיעשו כאן הם על אחריותכם המלאה, עם הקשבתם לי ולא קרה כמו שאמרתי אני מבקש לא להאשים אותי , זה הימורים כל דבר יכול לקרות . אני פשוט נותן לך אופציות גדולות יותר להימורים, עם המלצה שלי נופלת או לא יודע מה אני מבקש לא לקלל , לזלזל או כל דבר מסוג כזה בי." -------------------- חעחע
|
||
| הפנתר הכחול |
פורסם ב: Jul 28 2004, 02:41 AM
|
||
|
אהבת חיי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,402 משתמש מספר: 976 תאריך הצטרפות: 5-April 04 מצב: ![]() |
אחלה ציטוט -------------------- ![]() |
||
| Mahur |
פורסם ב: Jul 28 2004, 03:48 AM
|
![]() Lionel Messi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,527 משתמש מספר: 12 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
תודה אחי אחלה המלצות !
ה X בטמפרה מיותר לדעתי ! -------------------- אייל לא נשכח ולא נסלח |
| Mor-BeiTaR |
פורסם ב: Jul 28 2004, 08:51 AM
|
![]() ברוכיאן המלך !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,686 משתמש מספר: 1,010 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
תודה.....
| c_web |
פורסם ב: Jul 28 2004, 10:37 AM
|
||
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מסכים .. תודה רבה! -------------------- ![]() [IMG] |
||
| צחי8 |
פורסם ב: Jul 28 2004, 10:53 AM
|
|
12th Player ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 10,597 משתמש מספר: 1,169 תאריך הצטרפות: 13-June 04 מצב: ![]() |
תודה אחי אחלה המלצות
| BARCA |
פורסם ב: Jul 28 2004, 11:32 AM
|
|
עזרא טיסונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 13,376 משתמש מספר: 188 תאריך הצטרפות: 19-August 03 מצב: ![]() |
אינטר טורקו אולי יפסידו כמו שקרה לנו עם טרומסו שהיה לה מאזן ביתי מושלם ושמו אותה בווינר והופפפפפפפפ כולם נפלו
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |