| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| ToMeR |
פורסם ב: Jul 25 2004, 09:38 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,725 משתמש מספר: 27 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
יוני אתה דבע שהפסדת
נכנסתי אליה עכשיו בבוקר והיא משחררת לי כמו גדולה למרות שזה JAVA אני רואה שאני שם סכומים גדולים שהיא חושבת שניה מכירים תקטע הזה שזה חושב ולא מביא תקלפים ישר? זה משהו מהתכנות יענו או שהיא בשלבי בליעה או שהאחוזים שלה גבוהיים לשיחרור בגלל שמישהו הפסיד קיצר נכנסתי לבלק גק ולרולטה והיא שיחררה יפה אבל יצאתי כדי שDINAMIT לא יאכל אותי אם יקרה משהו יש כבר 380$ |
| Mor-BeiTaR |
פורסם ב: Jul 25 2004, 09:42 AM
|
![]() ברוכיאן המלך !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,686 משתמש מספר: 1,010 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
| איציק20 |
פורסם ב: Jul 25 2004, 09:45 AM
|
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
לא מתלהב מהאתר הזה
|
| ToMeR |
פורסם ב: Jul 25 2004, 09:47 AM
|
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,725 משתמש מספר: 27 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
גם אני לא
זה האתר הכי מעפן שיש והם נוכלים עלק רוצים שנשחק פי 5 על הכסף זה היה ברור שהם ידפקו אותנו אבל אל דאגה כבר נמצא קומבינה |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Jul 25 2004, 10:39 AM
|
||
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
אחרי שאתה משחק 4-5 שעות רצוף קשה לצאת ברווח...... לא נורא אחרי הזכייה אתמול אני עושה קאמבק , כבר יש 160$ . -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
|
![]() ![]() ![]() |