| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Aviv44 |
פורסם ב: Jul 24 2004, 08:36 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
בשניהם נהנים כמה שניות, משלמים כסף, ואם הגומי נקרע - הלך עלייך...
-------------------- ![]() |
| Aviv44 |
פורסם ב: Jul 24 2004, 08:37 PM
|
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
נזירה נכנסה למונית. נהג המונית לא יכל להסיר את עיניו ממנה. ולבסוף אמר: "יש לי משהו להגיד לך אבל אני לא רוצה לפגוע בך". "בני היקר", ענתה לו, "אתה לא יכול לפגוע בי. לאחר שנים כה רבות של נזירות כבר ראיתי ושמעתי כל כך הרבה שקשה לי להאמין שמשהו עוד יכול לפגוע בי". "טוב", אמר, "תמיד היתה לי פנטזיה לנשק נזירה". "נראה מה אפשר לעשות בקשר לזה", אמרה הנזירה, "אבל אתה חייב להיות רווק ואתה חייב להיות קתולי".
"אין בעיה", אמר נהג המונית, "אני גם רווק וגם קתולי". "אם כך", אמרה הנזירה, "עצור במקום החשוך ההוא שבצד הדרך". הוא עצר היכן שהצביעה, והנזירה הגשימה לו את הפנטזיה בנשיקה לוהטת ומחשמלת. אבל כשחזרו לדרך פרץ הנהג פתאום בבכי. "סלחי לי, אחות", בכה הנהג. "חטאתי. שיקרתי. אני נשוי ואני יהודי". "זה בסדר", אמרה הנזירה, "קוראים לי יהושע ואני בדרך למסיבת תחפושות". -------------------- ![]() |
| הוניגמן |
פורסם ב: Jul 24 2004, 08:55 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 868 משתמש מספר: 780 תאריך הצטרפות: 20-February 04 מצב: ![]() |
למה לשלם כסף ? |
||
| מאור_מליקסון15 |
פורסם ב: Jul 24 2004, 09:58 PM
|
|
15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,100 משתמש מספר: 1,209 תאריך הצטרפות: 19-June 04 מצב: ![]() |
חחחחח למה לשלם כסף זה טוב אחי
-------------------- ![]() |
| Mor-BeiTaR |
פורסם ב: Jul 24 2004, 10:36 PM
|
||
![]() ברוכיאן המלך !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,686 משתמש מספר: 1,010 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחח -------------------- ![]() |
||
| Aviv44 |
פורסם ב: Jul 24 2004, 10:39 PM
|
|
תראו איזה דימיון יש לי.....תראו כאילו האיש מסתכל על השהיד הזה ואז הוא בוכה..
דרך אגב חידה: מה זה (ץ) ? -------------------- ![]() |
| asd |
פורסם ב: Jul 24 2004, 11:30 PM
|
||
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,861 משתמש מספר: 1,168 תאריך הצטרפות: 13-June 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחח יפה.. |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Jul 24 2004, 11:36 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
נזירה נכנסה למונית. נהג המונית לא יכל להסיר את עיניו ממנה. ולבסוף אמר: "יש לי משהו להגיד לך אבל אני לא רוצה לפגוע בך". "בני היקר", ענתה לו, "אתה לא יכול לפגוע בי. לאחר שנים כה רבות של נזירות כבר ראיתי ושמעתי כל כך הרבה שקשה לי להאמין שמשהו עוד יכול לפגוע בי". "טוב", אמר, "תמיד היתה לי פנטזיה לנשק נזירה". "נראה מה אפשר לעשות בקשר לזה", אמרה הנזירה, "אבל אתה חייב להיות רווק ואתה חייב להיות קתולי".
"אין בעיה", אמר נהג המונית, "אני גם רווק וגם קתולי". "אם כך", אמרה הנזירה, "עצור במקום החשוך ההוא שבצד הדרך". הוא עצר היכן שהצביעה, והנזירה הגשימה לו את הפנטזיה בנשיקה לוהטת ומחשמלת. אבל כשחזרו לדרך פרץ הנהג פתאום בבכי. "סלחי לי, אחות", בכה הנהג. "חטאתי. שיקרתי. אני נשוי ואני יהודי". "זה בסדר", אמרה הנזירה, "קוראים לי יהושע ואני בדרך למסיבת תחפושות". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... אביב אהבתי אחי ת'בדיחה... לשם כסף בגלל שאתה הולך ל**** |
| RAN-R |
פורסם ב: Jul 24 2004, 11:46 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
(_._) |
| Aviv44 |
פורסם ב: Jul 24 2004, 11:47 PM
|
||
|
זה לא תחת... זה רגל רגל ובין הרגליים מה יש? -------------------- ![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |