| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| הפנתר הכחול |
פורסם ב: Jul 22 2004, 10:51 PM
|
||
|
אהבת חיי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,402 משתמש מספר: 976 תאריך הצטרפות: 5-April 04 מצב: ![]() |
הפועל פ"ת וריאל שונא; בארסה -------------------- ![]() |
||
| Mor-BeiTaR |
פורסם ב: Jul 22 2004, 11:09 PM
|
![]() ברוכיאן המלך !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,686 משתמש מספר: 1,010 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
בארץ:
בית"ר ירושלים אימפריה..! בעולם: את אינטר.! ובארסה...! -------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 22 2004, 11:14 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
בארץ: בית"ר ירושלים , בית"ר ירושלים נערים, בית"ר ירושלים נוער בעולם: אייאקס, ברוסיה דורטמונד, מילאן הודעה זו נערכה ע"י אופיר16 ב Jul 22 2004, 11:18 PM |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Jul 22 2004, 11:20 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
Ajax Amsterdam...
Barur lo? -------------------- עכשיו אני
|
| asd |
פורסם ב: Jul 22 2004, 11:23 PM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,861 משתמש מספר: 1,168 תאריך הצטרפות: 13-June 04 מצב: ![]() |
בארץ: בית"ר
בעולם" ברצלונה, מנצסטר, איאקס ובוקה |
| RAN-R |
פורסם ב: Jul 22 2004, 11:38 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
אני אוהד מכבי חיפה ועכו כמו אביב כי אני עכואי וגם אחי משחק שם
בעולם אני אוהד הרבה קבוצות אבל בגדול את ריאל ואת בארסה יש גם יונייטד וולנסיה וכו'.... |
| WINNER FOR LIFE |
פורסם ב: Jul 23 2004, 03:23 AM
|
|
מהמר עם נסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,518 משתמש מספר: 388 תאריך הצטרפות: 23-November 03 מצב: ![]() |
בארץ אני אוהד את ביתר ירושליים אהבת חיי
ואת קריסטל פאלאס בחול ויש כמה קבוצות קטנות שאני אוהב כמו טמפרה יונייטד -------------------- |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Jul 23 2004, 04:26 AM
|
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
מכבי חיפה בארץ !!!
ריאל מדריד בחו"ל !!! +הפועל כרמיאל -------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
| ToMeR |
פורסם ב: Jul 23 2004, 04:47 AM
|
||
|
אתי אלון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,725 משתמש מספר: 27 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
חחח איך הגעת לקריסל פאלאס? בגלל שזוהר שיחק שם ? |
||
| תראו אני כאן |
פורסם ב: Jul 23 2004, 05:01 AM
|
![]() $יהיה טוב$ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מורחקים הודעות: 4,014 משתמש מספר: 859 תאריך הצטרפות: 7-March 04 מצב: ![]() |
בארצנו הקטנטונת: את מכבי ת"א ואת הפועל חיפה!!!
בחו"ל: אנגליה: ארסנל ספרד: הגלקטיקו - ריאל מדריד איטליה: הגברת הזקנה - יובנטוס פינלנד - אינטר טורקו ארגנטינה - ריבר פלייט פורטוגל - פורטו -------------------- ![]() "אלוהים ברא את צרפת, ארץ יפהפיה וטובה. וכדי לאזן, הוא ברא את הצרפתים" |
| winner_man המקורי |
פורסם ב: Jul 23 2004, 05:30 AM
|
||
|
San Antonio Spurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,375 משתמש מספר: 322 תאריך הצטרפות: 25-October 03 מצב: ![]() |
-------------------- "כד עם מטבע בודד עושה הרבה רעש,
כד מלא מטבעות שותק". |
||
| כפר סבאי גאה1 |
פורסם ב: Jul 23 2004, 06:00 AM
|
|
מהמר עם תעודות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 4,973 משתמש מספר: 975 תאריך הצטרפות: 5-April 04 מצב: ![]() |
אני אוהד בחוץ לארץ את מילוול ...
ואת אינטר טורקו.. אה ואת מנצסטר יונייטד... אה ואת הפועל כפ"ס ובית"ר... |
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Jul 23 2004, 06:46 AM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
מכבי ת"א
הכ"ח בארסה ארסנל יובה פאו -------------------- ![]() |
| scholes |
פורסם ב: Jul 23 2004, 10:30 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,092 משתמש מספר: 1,275 תאריך הצטרפות: 1-July 04 מצב: ![]() |
מכבי חיפה ומנצ'סטר יונייטד
|
| Mor-BeiTaR |
פורסם ב: Jul 23 2004, 10:32 AM
|
||
![]() ברוכיאן המלך !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,686 משתמש מספר: 1,010 תאריך הצטרפות: 13-April 04 מצב: ![]() |
אמש במהלך אימון קבוצתו, קיבל חלוץ הפועל כרמיאל וויסאם גאנם בן ה- 26, התקף לב. הוא פונה לביה"ח להמשך טיפול, אך כל המאמצים להחיותו עלו בתוהו והבוקר הוא נפטר. עוד טרגדיה בכדורגל הישראלי ניר כהן 18/02/04 14:19 וויסאם גאנם, שחקנה של הפועל כרמיאל מליגה ב', נפטר הבוקר לאחר שאמש קיבל התקף לב באימון הקבוצה. הכדורגל הישראלי עובר ימים לא קלים של אלימות, ובעודנו מתפללים לשלומו של אדהם שביטה, אוהד הפועל ת"א שנפצע קשה בדרבי בשבת, נפלה טרגדיה נוספת. וויסאם גנאם, בן 26, היה חלוץ הפועל כרמיאל ליגה ב'. הוא הגיע לקבוצה לפני 9 מחזורים והבקיע 12 שערים, לאחר יציאתו של החלוץ רפי כהן מכרמיאל למכבי חיפה ולצמרת הכדורגל הישראלי, נראה היה שמכרמיאל ייצא כשרון נוסף, עד הטרגדיה הנוראה מאמש. מיקי כהן, מהנהלת הקבוצה, סיפרה לאתר ספורט 5 מה קרה אמש באימון הקבוצה: "אתמול בסוף האימון, 5 דקות לסיומו, וויסאם נפל על הדשא וכמו במקרה מני לוי, הוא הרים חצי גוף, הסתכל על כולם, עשה חצי צעד ונפל שוב. מאותו רגע הוא איבד את הנשימה ואת הדופק. מאמן הקבוצה ארקדי רוקץ' עשה לו עיסוי והנשמה ביחד עם מאמן הנוער, תוך 7 דקות הגיעה למגרש רופאה שעובדת בעירייה, עם ערכת החייאה. כולם טיפלו בו כ- 15 דקות עד שהגיע האמבולנס, ולאחר מכן ניידת נט"ן. בכל הזמן הזה היו על המגרש שחקני הקבוצה הבוגרת וקבוצת הנוער של המועדון, שצפו במחזה הנורא. בהמשך פינו אותו לביה"ח בנהריה, וכל המאמצים להחיותו עלו בתוהו. היום בבוקר הוא נפטר". כהן סיפרה על וויסאם: "הוא היה חלוץ נהדר, רק בשבוע שעבר הייתה עליו כתבה בעיתון והכותרת הייתה 'רפי כהן הבא של כרמיאל'. הוא הבקיע ב- 9 מחזורים 12 שערים, והיה תקווה גדולה. וויסאם נמצא אצלנו הוא 9 מחזורים, והוא כאילו שחקן בית ששיחק פה מספר עונות. הוא התחבר לכולם ונקלט בצורה נפלאה בקבוצה. הוא היה אדם טוב וחייכן. אומרים את זה על כל אדם שנפטר, אבל במקרה הזה הכל נכון. כל השחקנים שבורים, ההנהלה ואנחנו לא מתאוששים". ביום שבת צריכה הקבוצה לשחק נגד עירוני נהריה, וכעת ביקשה ההנהלה לדחות את המשחק. כהן מוסיפה: "ביקשנו לדחות, אני מקווה שהם יענו בחיוב. אם לא נהפוך את המשחק הזה למשחק בשבילו ולמענו, כולל סרטים שחורים על הידיים. הוא יחסר לנו". הלוויתו של גאנם תתקיים מחר ב- 12:00 בעירו. הוא הניח אחריו אישה, וילד בן חמישה חודשים. -------------------- ![]() |
||
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |